Iz Samare u Samaru

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Iz Samare u Samaru

Post by dejca »

skora wrote:Samo je Dejca oduvek bio stipsa
Abe tako je sve je tako, sirotinja. :!:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ma jok...
Na kolima od 8000 evra se ne stedi :-x
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

travelman wrote:Koliko bi tek odvadio od moje samare kad bi ti se ukazala prilika ... :mrgreen: ... bilo bi cak i za sopsku ... ;) ...
Ti bolje da kazes ljudima ZASTO si mi trazio poliester u 9 sati uvece ,i sta si radio sa njim u kanalu ispod LIPICANERA ??????
Ako ja kazem ,ni 300e neces dobiti za nju :!:

travelman

Post by travelman »

.... :oops: :oops: :oops: ...

Moram malo da ojacam zadnje koseve, hoce da mi istrce amortizer i opruga u duetu ... :evil: ...

skora

Post by skora »

Ko prizna ,pola mu se prasta ;) ......Znaci trulja kao Gagina :mrgreen:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Samo Samara Srbina Spasava

travelman

Post by travelman »

Brateeee ... gde si .... :angry ...

Danas se krkela malo sredjivala, cele zime se tovarila drva za potpalu i ugalj za grejanje pa resih da to malo dovedem u red kako bi licilo na pravi auto ...
Ali nije poenta u tome, pa da krenem redom ...

Skora me udavi zadnjih par meseci da mu je prodam ... ali nema nista od toga ... :!: ... eno mu puni oglasi ladurina, pa nek nadje neku i za sebe ... :lol: ...
Dogovorimo se za danas pre podne da dodje kod mene u servis, da ga malo posavetujem kako se trguje i nalazi dobar primerak kao sto je ova moja trulja ... :kez ...
I pocnem tako ja da se igram sam sa sobom, povadim sve iz gepeka i ocistim ga a onda izvadim i rezervni tocak kako bi pocistio brabonjke koji su tu dospeli ko zna kako ... :? ... verovatno tokom prevoza piladije i ostalih divljih i domacih zivotinja ... :roll: ...
...
Posle kozmetickog tretmana, izgledalo je ovako ... ;) ...
Image
upload picture
...
Image
upload pic
...
Ubacim i neku celavu za rezervu, nikad se ne zna kad ce zatrebati ...
Image
screenshot windows
...
Umori se ja ribajuci i trljajuci tepih kako bi uklonio tragove kojekakvih opojnih mirisa ... da li sam uspeo u tome ne znam, ali znam da je tovarni prostor posle tretmana izgledao ovako ...
Image
free photo hosting
...
Nema Strumpfa jos uvek da se pojavi ... :evil: ... ispod kruske postavljen sto i meze, vruca pizza i ladna kokiska samo za njega ali dzabe ... :lol: ...
Njupam ja to sam onako s nogu i divim se sam sebi kako imam lep i ocuvan primerak ... :mrgreen: .... Isto se sija i sa spoljne i sa unutrasnje strane ...
Image
post a picture
Image
pc screenshot
...
Spucam ja tako pola one tepsije a Skore jos nema ... razmisljam kako je sinoc sigurno imao NE uspesan pokusaj djindjirindjija pa sad ocajava. Patosiram ja tu onu flasu tamanice dok gledam unutrasnjost ladurine i pravim plan sta i kako dalje ...
Image
how to capture screen
...
Prvo sam je izsamponirao celu a onda podmazao vrata i malo podesio zazore istih. Ja to zatvaram nogom ili doopetom pa malo jace lupim ... ili zalupim ... :oops: ...
Image
image hosting free
...
Dopumpam celestonke ...
Image
image sharing
...
Bila je duga i hladna zima, soli je bilo u izobilju. Nemam korube pa mi istrulila krila. Zapusim rupe novinama ... sve to pregitujem i prekrecim a rezultat je ocigledan. A onda ... :shock: :shock: :shock: ... Vidim da su mi lasne okracale i sada su za broj manje ... :mrgreen: ...
Image
picture host
Image
photo hosting
...
U medjuvremenu stigle i subarice, Skorin omiljeni slatkis ... :lol: ... Naravno, i to izjedem sam dok sam razmisljao gde je i sta je. Ma zakljucak je vrlo jasan, negde ocajava sto je rezistentan na sve africko ... :D :D :D ...
Bacim se na sredjivanje unutrasnjosti, koristio sam samo mlaku vodu u kombinaciji sa pastom i ribacom cetkom. Cesto idem u lov pa se ulazi u kaljavim cizmama i tako to ... :roll: ...
Image
pic upload
Image
image hosting 10mb limit
...
Sredih ja gepek i kabinski prostor a Strumpfa jos nema. Ma boli me uvo za sve, ja imam svoje sne ... i bacim se na ono ispod haube ...
Image
image post
...
Nikako da se setim kad je ulje zadnji put menjano, da li prosle ili mozda predprosle godine ... :mrgreen: ...`
Ma nema veze, sve jedno je kad koristim optimu ... gura ona kolko oces ... :!: ...
Sjurim se u kanal ...
Image
temp image upload
...
Eeee sirotinjo i bogu si teska ... nema se za neka fensi ulja, razbi kasicu prasicu i jedva sakupi 1500 din za ulje. Filter sam dobio gratis jos pre par meseci od brata Skore ... :prvi ... neko mu ga je poklonio prosle godine za 8. mart a njemu vise ne treba jer sad vozi neki V8 32 valve. Ne znam ni kako se zove, ja se razumem samo u ova sirotinjsdka kola ... :oops: ...
Image
pic host
...
Barutana .... sve suvo i nema tragova curenja ulja ... zavrnem sraf i krenem dalje ...
Image
upload picture
...
Uzmem filter da montiram, kad ugledam nesto ispod njega u kutiji ...
Image
upload pics
...
A onda je bilo ... :shock: :shock: :shock: ... eto gde on krije rezervnu opremu sa roze masnicom kad ide u skitarenje ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Image
screen capture windows
...
Dalje ... dalje nema, preforsirao sam se sa pizzom tamanicom i subaricama. Planirao sam da sve to podelim sa bratom Skorom ali dzabe kad me je opet ispalio ... :sad: :sad: :sad: ...
Ipak ... kakav je takav je ali je moj brat ... :prvi :prvi :prvi ... bez obzira na roze masnicu ,,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Koji si ti kralj :mrgreen: :prvi

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ti cistio ladu a ja je opet tovario i prljao, stacu stiglo prolece i pocela sezona. Bagremov humus i tenja.
Image

travelman

Post by travelman »

Hvala hvala ... volim i ja Vas ... :) ...

Obecao sam nekim meni dragim pojedincima da cu postaviti slike lipicanera i opisati ga kakav je posle provedene 2. godine kod mene. Nema lazi, nema prevare ... isti je kao pre a do sada sem redovne zamene ulja i filtera i jednog seta membrani benzinske pumpe nije bilo nikakvih ulaganja.

Jedina novotarija je ovaj rascep ... :evil: ... pojavilo se preko zime i nije mi jasno kako kad nije bilo sunca ... ajd sto je puklo, nema veze kad im je to zastitni znak ali 2. stvar koja mi nije jasna je to sto izgleda kao da je neko uzeo lenjir i skalper i preciznim hirurskim zahvatom ga tako zasekao ...
...
Image
image hosting over 5mb

skora

Post by skora »

Eeeeeeeeeee jeeeeeeeeee ....... :angry .......Pa kako puce u pm :evil:

Doduse sad je jeftinija posto je enterijer los !!!! :!: .....dakle 270e :twisted:

I taj dihtung dekla ventila bi mogao da se zameni a ne da slini to ulje okolo :!:
Donecu ti danas .....imam nov ;)

P.S.

Nemoj da te zmija ujede da si pojeo sve subarice :!: :evil: .......Recicu Travelmanki za onu crnu kasiricu iz maxi-ja ,pa ces spavati u kanalu pored kantice od Optime :mrgreen:

I da ....nisam dosao jer neko mora nesto i da radi ,a ne samo da ladi kao ti :!: .....isao sam u nabavku :xixi
Image >>>>>>>>>>>>Image>>>>> :D :D :D :D
......spremi se za dezinfekciju :mrgreen: ako bude lepo vreme .....Juce sam utrnuo od *ladnoce (isao motorom) :roll:

Image

travelman

Post by travelman »

Tempraahaahhaa ... cekam te da vidim i to cudo ... :twisted: ...

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: Image >>>>>>>>>>>>[url=http://postimg.org/image/yra7c3qex/]
Koga li si sad unesrecio nesreco jedna :mrgreen:

djape1977

Post by djape1977 »

to ulje ti je siguran nacin da prepolovis radni vek motora.

sto se pukotine tice... kad okrenes tablu naopacke, videces odozdo odliveno "sdelano v yugoslavii"
j***** auto bez kardana

Boki78

Post by Boki78 »

Vrabac mi rece da se istorija sprema za ponavljanje Strumpfe. Ovaj put ga bar dobro zamasti pre akcije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply