aleko-2141 wrote:jadni ti kamioni
BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2108
Na ovoj strani što sam ti označio crvenim krugovima mislim da bi to trebali biti izlazi koji idu na zvučnike.
Imaš 4 izlaza. Prednji lijevi, prednji desni, zadnji lijevi, zadnji desni.
Na ekvilajzeru imaš tipku fader pa njome vrtiš koji izlaz želiš.
Na ovoj drugoj strani mislim da je plava i crna žica napajanje. Plava plus, crna minus.
Ove dvije zelene i dvije sive su ulazi, lijevi i desni. Znači izlaze sa radiouređaja kačiš na ove žice.
Daj slikaj ovaj poklopac pa da vidimo šta piše.

click image upload
Imaš 4 izlaza. Prednji lijevi, prednji desni, zadnji lijevi, zadnji desni.
Na ekvilajzeru imaš tipku fader pa njome vrtiš koji izlaz želiš.
Na ovoj drugoj strani mislim da je plava i crna žica napajanje. Plava plus, crna minus.
Ove dvije zelene i dvije sive su ulazi, lijevi i desni. Znači izlaze sa radiouređaja kačiš na ove žice.
Daj slikaj ovaj poklopac pa da vidimo šta piše.

click image upload
U tome je trik sto se markica na poklopcu skinula i zato ne znam sta je sta ....dejo wrote:Daj slikaj ovaj poklopac pa da vidimo šta piše.
(prva slika je sa neta nego sam je stavio da bi znali o kom se modelu radi))
Ok je sad ....hvala ti za ove informacije .....
-
travelman
Ovako je to danas bilo kada je Skora dosao kod mene ...
...
Prvo je svako oprao svoju masinku ...
Pa mi je onda Skora darivao novi prsluk ...

A ja njemu uzvratio dodatnom opremom za jednog od njegovih kucnih ljubimaca ...
...

Onda se on postideo pa izvadi jos jedan poklon ...
...

Ja se postide jer nemam vise poklona za njega pa mu kaza da mogu da mu nesto odradim u naturi ako zeli ...
...
E on tu pokaza svoje pravo lice pa donese neke zardjale STUBE iz gepeka da mu ofarbam ...

Ja se tu pobuni, reko malo je kume jedna patosnica za toliko farbanje ...
... ne bi njemu pravo, okrete se on i ode do kola a ja pomisli da ce mi darivati i drugu patosnicu ...
... nema veze sto je za forda, daj sta das ...
... kad eto njega nosi mi neku gumu da imam za rezervu ...
...

Sta da se radi, vidim ja da mu je gepek prazan pa se zadovolji jednom izlizanom patosnicom i jednom celavom gumom pa prionu da struzem celicnom cetkom ...
...

Na kraju je to ispalo ovako ...
...

Oduzilo se farbanje, pade i mrak. Umesto da sam se negde izvezao i u dvoje sa proplanka romanticno gledao zalazak sunca, ja sam posmatrao stube dok se suse u komori ...
...

...Prvo je svako oprao svoju masinku ...
Pa mi je onda Skora darivao novi prsluk ...

A ja njemu uzvratio dodatnom opremom za jednog od njegovih kucnih ljubimaca ...

Onda se on postideo pa izvadi jos jedan poklon ...

Ja se postide jer nemam vise poklona za njega pa mu kaza da mogu da mu nesto odradim u naturi ako zeli ...
E on tu pokaza svoje pravo lice pa donese neke zardjale STUBE iz gepeka da mu ofarbam ...

Ja se tu pobuni, reko malo je kume jedna patosnica za toliko farbanje ...
... nema veze sto je za forda, daj sta das ...
...
Sta da se radi, vidim ja da mu je gepek prazan pa se zadovolji jednom izlizanom patosnicom i jednom celavom gumom pa prionu da struzem celicnom cetkom ...

Na kraju je to ispalo ovako ...

Oduzilo se farbanje, pade i mrak. Umesto da sam se negde izvezao i u dvoje sa proplanka romanticno gledao zalazak sunca, ja sam posmatrao stube dok se suse u komori ...

-
travelman
Htedo ja tebe da pitam ...
... ali mislim da su to merdevine za kola ...
...
...sad cu JA da vam objasnim kako je to ustvari bilo
Da me ne bi prozivao kako spavam do podne ,ustanem ja jutros u 7h
Podne
Ja na terasu,pokupim silne felne i gume sto su mi tamo stajale,pokupim klocne sto se kanim vec mesec dana da ofarbam,kante,sundjere.....sve to potrpam u lajku,i pravac kod vulkanizera.Tamo istovarim sve to ,kazem mu sta da mi upari sa cim.....sve to lepo namontiram,izbalansiram ,opet potrpam u kola,i pravac kod Travija.....
Nije sto je moj ,al* docek kao i uvek na nivou

Tu malo izblejali ....ja pojeo JEDNU subaricu a on TRI (a kao meni ih sacuvao
i krenemo da lickamo belu posto je on svoju u medjuvremenu vec OLIZAO !!!!
......Tu nema nesto specijalno slika ...klasicno pranje (spolja i unutra)......Naravno on je usisavao a ja na -10 prao
Dobio sam NOVU metlicu za peta vrata
E sad sledi ono glavno ......Doneo sam mu NOVU cetku za brusilicu,i doneo sam MOJU brusilicu da ostruzemo klocne,i da ih ofarbamo.
Naravno cetku je shebo za dva minuta ,jer kod njega sve mora da bude MEDICINSKI cisto pre farbanja,te je tako njegovo struganje ustvari neki vid lakseg poliranja

Kada je shebo novu cetku .....onda me je poslao da idem da mu kupim drugu

To mu naravno nije odgovaralo
Kad sam video da bi on to strugao do uvece i terao do visokog sjaja

Aaaa .... Sto se guma tice .... jedan komplet (namontiran i izbalansiran),sa felnama ofarbanim osnovnom bojom (Djape ih je jos ofarbao jer sam od njega uzeo),I SA GANC NOVIM GUMAMA je bas slucajno ostao kod njega jer mu treba za prikolicu

P.S.
Ovo za snajper je tacno
Sad kad si napisao sam se setio da si ga ostavio u kaseti ......dok bi ja objasnio interventnoj - fasovao bi kavez bez pertli na 48h
Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 5:55 pm, edited 1 time in total.
Pa to su one sto si mi ti dao .....nego ne vredi ...ne moze covek pored njega nista da ima za sebe

- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ove gume me podsecaju na detinjstvo...
A ove stube imaju jednu manu. Treba ove vertikalne cevke izvariti bilo za temena, bilo za stranice trougla. Ovo ovako ne izgleda stabilno
A ove stube imaju jednu manu. Treba ove vertikalne cevke izvariti bilo za temena, bilo za stranice trougla. Ovo ovako ne izgleda stabilno
Ma znam da su to one... Lice li na nesto kada su pod pritiskom 
Samo Samara Srbina Spasava
Videh ja kod Maka filter goriva sa magnetom, kosta oko 900 kinti 
Samo Samara Srbina Spasava