BA3 2109 (No. 3)

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Re: BA3 2109 (No. 3)

Post by aleko-2141 »

ja sam se javio da ne mogu da stignem al da cu svratiti sutra :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

travelman wrote:Ali je zato pizza koju si TI kao dobar domacin porucio i sve nas onako gladne ugostio jer nas je Aleko OPET ispalio, bila odlicna ... :prvi :prvi :prvi ...
Ja taman mislio da sam dzabe dolazio :evil: , kad stize dostava :shock:
Skora :prvi
Samo Samara Srbina Spasava

travelman

Post by travelman »

Skora ... :prvi ...
Aleko ... :hit ...

Ja danas nahebo od posla ... :evil: ... lepo sam se spremio i dosao da se druzimo uz jagnjetinu a ono nas Aleko ispalio. A onda me Skora uprego i ceo dan me maltretirao da mu sve poradim oko krkele ... :evil: ...

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

nisam ja kriv sto mi je bila slava pa moram da rasklonim sve, radio sam karburator 4 sata i opet ga nisam uradio, skorin sam opet spakovao al nisam ga probao jer me mrzi da sve skidam, kad sam spakovao mooj vec je bilo 4 sata i dok sam zavrsio skorin bilo je 6 a lepo sam nazvao u 4 i pitao koliko jos ostajete posto ne mogu ni do 7 da stignem tako da imam opravdanje :P

travelman

Post by travelman »

radio sam karburator 4 sata

Mi smo za 4 sata raskupusali celu samaru ... :!: ... a ti nisi mogao jedan karburator ...
A onda smo se lepo naruckali i zapricali i sve tako ostavili ... :oops: ... a Skora neka se snadje koce to sve da mu spakuje i vrati u prvobitno stanje kako je i bilo ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

E sad da vam ispricam kako je to bilo danas :mrgreen:

Zora rudi ,dan se beli .....ja naravno spavam mrtvim snom ,i dok mislim da sanjam kako nemam vazduha,otvaram oci i kapiram da me neko davi jastukom :shock:

Skapirali ste ....Travi me budi :mrgreen: ........kaze budi srecan da ti nisam lavor vode srucio na tebe :shock:

Auuu luda coveka :roll: ..... Ja lego u 5 ujutru ,on od 10 jutros vice AJDE !!!! ......gDE CU U pm :evil: Hebala te lada ....sedi pi nes kafu i cuti dok ne progledam :!:

Podne !!! :mrgreen: ,izadjosmo napolje ....ja ne znam gde je levo ,a ne da cackam oko lade ...... :mrgreen:

Video on da nema vajde od mene jos jedno dva sata ,i kaze ....STA RADIMO DANAS ??? Pa reko odkud znam ,sve sta hoces ...znas sve sta ne valja i sta treba da se radi ,pa sta te ne mrzi ti to .....odo ja do radnje po kokisku ,pljuge i to .....

Vracam se ja iz prodavnice .....on demolirao samaru :shock: :mrgreen: ....to samo prste varnice i cuje se zvuk krckalice od gedore :D :D

Image

Image

Image

Polakoooo zemljace hebote ...pa nisu Nemci kod Lapova heboooteee :shock: :shock: :shock:

Ma joook ....ceo dan samo vice AJDE AJDE !!!! Pa gde ajde idi u ludnicu bre :evil:

Jedva ga namolih da stane malo na loptu ....sedi bre ,popi kafu ,sok .... :-x

Ma jok !!!! On u njegovom fazonu .....znate one njegove gasove da sve bude u milimetar bez luftova.Bije po onim nosacima branika ,i dok SVE sa maskom i farovima nije doveo do perfekcije ,NIJE STAO :shock:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

....i sede na kraju i on :prvi :prvi :prvi :prvi :prvi Falim te boze ,mislim se u sebi .

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

rado sam hteo da dodjem al stvarno nisam stigao :(

skora

Post by skora »

Ma daj bre ne lazi :!: :evil:

Idemo dalje......

Zaboli mi malo ladovinu ,pricamo sve i svasta kad stize mali Buda :prvi .....pogledajte kako se obukao za rad oko kola :shock:

Image Image

Pitam ga je GDE SI TI POSAO ??? Kaze on - nigde ,sto ??? Pa sta sto :evil: jel ces u belom da popravljas kola :evil: .......Kaze on nista se ti ne brini ;) i PAP dotera svoj auto da mu neki ler namestamo ,neke obrtaje oce ....ma znate njega :roll: .....ako ne radi auto na leru na 900obrtaja ,onda nesto ne valja :mrgreen:

Namestio mu Travi te gasove sto je hteo ...istera on svoju baraku iz pit stopa ,i kao da nam se revansira ,uze i on nesto da nam pomogne .ZAMENIO JE METLICE za ceo dan sto je bio !!!!!! :evil:

Image

P.S.

E da .....Kupio nam je kokisku i sladoled :prvi :prvi :prvi

travelman

Post by travelman »

rado sam hteo da dodjem al stvarno nisam stigao :(
Ma nema veze, dodji juce ... :D :D :D ...
Steta samo sto nisi bio prisutan na casu jer sam ih danas sve ucio ... mehaniku, elektriku, limariju, rasklapanje svega i svacega .... :lol: ....

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Ma dosta mi svega toga, ja bi dosao ko mali buda, samo da gledam i da nekako pomognem oko tog karburatora i plina :)

travelman

Post by travelman »

Gago je doktor svoga posla, zato je i dosao u belom ...
Vidis kako je sa svojim prstima ginekoloski precizno zamenio metlice ... :prvi ...
U svakom slucaju je danas dao veci doprinos nego Aleko ... :lol: ....

skora

Post by skora »

Idemo dalje ........

Odmorili se malko ,i Travi nas opet postrojio i vice sta je sledece ??? Ja pogledam na sat - 14h.Aj reko nesto da ubijemo ovih sat vremena dok ne stigne aleko sa klopom i Boki sa servom ,pa cemo posle to da radimo .....I tako kako sedimo ,gledam ja u ona cvrknuta zadnja vrata koja nisu otvorena dve godine !!! Kazem ja traviju ,AKO IH OTVORIS ,svima cu da kazem da si majstor ;) .....ali reko znam da nema sanse .Ja sam pokusao ali nisam uspeo :sad:

Ustade covek ...... ulete u lajku (sve povadjeno iz nje) ,i samo odjednom cujes SSKKKRIIIP !!!! Otvorio ih :shock: :shock: :shock:

Image

Image

A na stoku :shock: ,ne paucina ,nego BUDJ !!!! :mrgreen:

Image

Odmah je dobio hladan nes sa sladoledom u visoku casu sa slamcicom .Samo takav pije :roll:

Hvala bata Travi za vrata :prvi :prvi :prvi
Last edited by skora on Sat May 09, 2015 10:48 pm, edited 1 time in total.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Zovem ga danas u 4 da vidim koliko ce jos da radite i on kaze, "pa ne znam ja sam dosao samo da gledam, evo ti skora pa ga pitaj" :D

travelman

Post by travelman »

I tako kako sedimo ,gledam ja u ona cvrknuta zadnja vrata koja nisu otvorena dve godine !!! Kazem ja traviju ,AKO IH OTVORIS ,svima cu da kazem da si majstor ;) .....ali reko znam da nema sanse .Ja sam pokusao ali nisam uspeo
Ovde samo Dejcu priznajem za majstora, on i ja kad nesto naumimo da popravimo onda to i popravimo ... :lol: ...

skora

Post by skora »

Osladili se Traviju limarski radovi,i sad hoce da resi onaj deo gde stopaljka seda.Nervira ga taj deo - hoce da umre :D .......i vec krece da uzima cekice za limariju ,ali kako je uzeo da skine stopaljku ,tako mu pade na pamet da vidi sta sve tu radi a sta ne radi od sijalica (posto je tu neko preveziivao svasta).Naravno pola stvari nije radilo ,I DOK NIJE SVAKU LAMPICU NAMESTIO ,nije se smirio !!!!

Hvala Travi za signalizaciju :prvi :prvi :prvi :prvi

Sad je vec 15h ...ja vec OBNEVIDEO OD GLADI !!! Cekam BRATA (pardon bivseg brata) da donese klopu,i ovog homosa da donese servo ......DRIIIING zvoni mi telefon !! Boki !!!! ...Ej cao ,sta radite .....ja sam mislio ako .......Tu ga prekidam na pola recenice i kazem mu da sve sto je mislio da se ODBIJA kao neosnovano !!!!! Kaze on ,doooobrooo ajde ,evo stizem za 15minuta ...

Hmm !!! ON je mislio :evil: .....Mrzelo debelo dupe da se pomeri jer je slobodan danas ,i lepse mu da lezi kuci nego da se bakce sa nama ......

Nije proslo 15min ,stize on .....Kaze - koj vam je ....zena ,rucak ,subota ....hebala vas lada.....Travi i ja u glas vicemo - sad ce aleko pa ces rucati ...prasece ,jagnjece ,sta ti je ......ali znate da od toga nista nije bilo na kraju :evil: ...kakav aleko ,kakvo meso :(

Sad je vec 16h ....prilazi Gago i daje mi telefon ....Aleko sa druge strane zice ....prica neku tuznu pricu .....spominje neke karburatore ,membrane ....ali meso ne spominje !!!!!......Vazi ,kazem ja ,aj ti po planu pa se cujemo .......Vratim Gagi telefon ,u kola ....i trk po hranu ......sta cu hebote .....travi vec poceo da rezi na prolaznike :D :D :D :D

Utrcim u piceriju ,i kazem najvecu !!! Kaze ova - znaci XL ....ma joook bre ,kakva qrac XL ...XXL pravi ...ko hauba da bude ....i ona zena nam zgotivi neku naj naj vecu ;)

Image

Mi uzeli po parce :( ....Travi normalno sve pojeo :mrgreen: ...a nista nije radio ceo dan :!:

:kez

Locked