BA3 2109 (No. 3)
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BA3 2109 (No. 3)
pa da si reko svrati da nam pravis drustvo ja bi dosao jos u 10 al osto si trazio i toj karburator onda sam izgubio citav dan da bi napravio moj da bi tvoj bio vracen tako da si sam kriv

-
travelman
Ma i bolje sto nisi dosao ... dosao bi sigurno praznih ruku pa bi nam jos i pizzu potamanio ...
...
Tako je dobra i ukusna bila da se ja dobrovoljno nudim da i sutra radim ako je isti meni kao i danas ...
...
Tako je dobra i ukusna bila da se ja dobrovoljno nudim da i sutra radim ako je isti meni kao i danas ...
- aleko-2141
Aj ozbiljno sad, jel se radi nesto sutra da ne dolazim za dz da vratim meso u zamrzivac za neki drugi dan.
-
travelman
Nas dvojca sutra radimo ali je se on danas uvredio i naljutio na tebe pa ne znam da li ce ti odkljucati kapiju ako dodjes ...
...
Krljamo mi tako pizzu i ladnu kokisku .....ustajem ja da uzmem pljuge iz auta ....
NEMA VOLANA !!!!
Pazi JUCE SAM GA STAVIO !!!!

Pogledam u Gagu ....ne reaguje ,jede .....Hm ,nije on znaci .....Travi nije jer je braon enterijer kod njega ....i sad trazim pogledom ovog napuderisanog
Nema ga ......odnosno dignuta mu hauba pa ne vidim da je u kolima ......Pridjem ja ....on ga vec zasrafio
...e do 00 mislim se u sebi ....nece se taj skoro skidati odatle

Pridjem ja Traviju ,i pitam ga - pa sto dade ludaku da mi uzme volan ???? Kaze Travi ,pa uzeo ti i komutator !!!!! Ja trk Bokijeve lajke - stvarno Telefunken moj tamo zasrafljen

BOOOJANEEEE vristim ja ...
....ma ne hebe me dva posto covek .....
Pa jesi lud breee
.....kaze on - ma dobro bre ne deri se ....cekaj da vidim nesto ...i sede u braon lajku,upali je ....i ode .......Vraca se brzo ......parkira se ....i kaze :
To je to ....skidamo ga odmah !!!!
Gledam ja ...sta skidamo ,o cemu pricas
......ON BAJA ISAO DA PROBA MENJAC DAL MU ODGOVARA !!!!! HOCE DA MI SKINE MENJAC !!!!

Zivotooom sam ga branio !!!!
Jos uvek je na kolima .....
Kaze travi - jel stigao taj servo konacno ??
Izvadi Boki iz gepeka nov servo ,dade traviju u ruke

.....i travi odmah kao masina krece da odvrce

Za to vreme ,ovaj napuderisani pozira kako najvise voli
OVO JE NAJJACA SLIKA SVIH VREMENA !!!!

Jel provaljujete poze za slikanje od tople brace
Pazi JUCE SAM GA STAVIO !!!!

Pogledam u Gagu ....ne reaguje ,jede .....Hm ,nije on znaci .....Travi nije jer je braon enterijer kod njega ....i sad trazim pogledom ovog napuderisanog
Nema ga ......odnosno dignuta mu hauba pa ne vidim da je u kolima ......Pridjem ja ....on ga vec zasrafio

Pridjem ja Traviju ,i pitam ga - pa sto dade ludaku da mi uzme volan ???? Kaze Travi ,pa uzeo ti i komutator !!!!! Ja trk Bokijeve lajke - stvarno Telefunken moj tamo zasrafljen

BOOOJANEEEE vristim ja ...
Pa jesi lud breee
.....kaze on - ma dobro bre ne deri se ....cekaj da vidim nesto ...i sede u braon lajku,upali je ....i ode .......Vraca se brzo ......parkira se ....i kaze :
To je to ....skidamo ga odmah !!!!
Gledam ja ...sta skidamo ,o cemu pricas
......ON BAJA ISAO DA PROBA MENJAC DAL MU ODGOVARA !!!!! HOCE DA MI SKINE MENJAC !!!!
Zivotooom sam ga branio !!!!
Kaze travi - jel stigao taj servo konacno ??
Izvadi Boki iz gepeka nov servo ,dade traviju u ruke

.....i travi odmah kao masina krece da odvrce

Za to vreme ,ovaj napuderisani pozira kako najvise voli

Jel provaljujete poze za slikanje od tople brace
-
travelman
Boki je bio nadzorni organ .... on mi je pokazivao male tajne velikih majstora ...
...
- aleko-2141
Kako da skines od skore sta ti sve treba? 
-
travelman
Danas je bio Bokijev red da skida sa Skorine samare delove koji mu trebaju ... Ja sam mu samo pomagao i cuvao strazu ...
...
Zamenili servo .....ustvari JA zamenio servo jer Travi nema pojma ni cemu to sluzi
.....i krenuo ja sa Bokijem da pricam nesto oko plina ......stojimo par metara od braon lajke ,ali tako da ne vidim sta se radi na njoj .Cujem ali smo iza zidica ........Boki i ja vamo ...a gago i Travi tamo kod kola .....Cujem ja krckalicu kako cakce ,ali kontam zavrsili smo za danas ....verovatno nesto dotezu za kraj ....Gotovo za danas (mislim se u sebi)
Vracamo se boki i ja sad tu kod kola iza ugla.....prilazimo braon lajki ......vidim ja nesto mi se tu ne uklapa
....znam da je Gago zamenio kod sebe alternator juce ...sto bi ga sad opet skidao ........
ONI SU (ustvari travi ,mali buda je samo metlice zamenio) ,skinuli i alternator i alnaser ,rasturili ,i krenuli da menjaju bendixe,lezajeve ,cetkice,reglere itd
Auuu

EVO VAM I DOKAZA KO IMA PRLJAVE RUKE a ko je CEO DAN SLIKAO !!!!!!

Tolke brakove je rasturio ,nije u stanju jedan alnaser da rasklopi

Ovo je ovaj u belom odelu
...cuo sam kad je rekao Bokiju da ga slika da i on KAO nesto radi

Majstor !!!! Ljubi ga majka
.....nije znao srafciger da drzi u ruci dok ga nije NEKO necemu naucio
....a sad vec i kontru drzi na foru

Vracamo se boki i ja sad tu kod kola iza ugla.....prilazimo braon lajki ......vidim ja nesto mi se tu ne uklapa
ONI SU (ustvari travi ,mali buda je samo metlice zamenio) ,skinuli i alternator i alnaser ,rasturili ,i krenuli da menjaju bendixe,lezajeve ,cetkice,reglere itd
Auuu

EVO VAM I DOKAZA KO IMA PRLJAVE RUKE a ko je CEO DAN SLIKAO !!!!!!

Tolke brakove je rasturio ,nije u stanju jedan alnaser da rasklopi

Ovo je ovaj u belom odelu

Majstor !!!! Ljubi ga majka
- aleko-2141
i na kraju do kad ste ostali?
Samo Samara Srbina Spasava
Eto ,to je uglavnom to za danas .....Boki nam doneo neke svemirske lezajeve (neam pojma koje - zna on )..bendiks je onaj STEMOT .....malo to ocistili .....cetkice od nekog japanca ubacili jer su malo kvalitetnije .....tako da smo i to odradili danas .......Nismo imali nov kais za alternator pa nismo ni srafili danas ...dok ne kupimo ......Ima jos dosta posla ,ali nesto smo danas uradili ....zapravo videli ste da smo Travi i ja radili ,a ova dvojica cackala nos ceo dan .....
Jeli ,pili ,druzili se
C c c ....

Hvala
- Taviju za beskrajnu pomoc (nahebo je danas ceo dan
- Bokiju za servo ,lezajeve ,regler,nebo ,vrata.... i sve sto je doneo
- Gagi sto je unimerom izmerio SVE sto daje neki otpor
---------------------------------------------------------------
- Aleku ....sto je doneo oval sto je rekao tati da napuni pola-pola

- aleko-2141
Oval je tu a pitanje je jel i sutra radite da ga donesem ili da vratim u friz za drugi dan :PPPPPPPPPPPPP
- aleko-2141
da predjem 60 km zbog ovala pecenja nesto mi i nije al ako se opet okupljate onda je to druga prica 
Ja idem ujutru na aerodrom .....vracam se oko 12 ....tad ce travi svratiti da mi dobaci rotor od alternatora ,jer ga je odneo da svuce lezaj radapcigerom jer nismo imali a mrzelo ga da ide po njega ...Gago ima dan zaljubljenih sutra,a napuderisani je u akciji Roda ,Tempo i taj fazon ..... Druzenja kao danas nece biti sigurno ,tako da bolje ostavi za drugi put da ne vrtis km bez veze .......ili da se cujemo u neko doba ,pa ako si dokon ,ti navrni ako budemo Travi i ja dole .....
Cekali smo te danas ko ozebli sunce ....
Cekali smo te danas ko ozebli sunce ....