dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: dejca, Lada riva 2107
Ma to im je, bolji su od ovih što sam skinuo sto puta. Kaže ova prodavačica da oni sav materilal uvoze i ovde ih okrćuju i rade šta još treba. I dobro su se pokazali.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Dosta ljudi nema uopšte lepo mišljenje o njima, meni se izolacija počela guliti nakon ni godinu dana plus su im najkraći i najduži kabel imali identičan otpor što govori o samom nekvalitetu provodnika. Radiće to svakako ali ako počne trokiranje ili nepravilan rad prvo njih probaj eliminisati
Ja imam Champion triple silicone crvene. Odlični su.
Namontirani kablovi i lada vožena danas. Menjač ovaj drugi mi ima malo drugačiji zvuk od onog pre. Ili je možda tako što još nisam sve postavio kako treba od izolacije ispod ručice menjača. Ide lepo, lepo se i brzine menjaju, videćemo kako će se pokazati. Menjač je sigurno stariji od moje lade jer po ručici koja je bila na njemu je od 105-tice.
Samo nek je u pogonu. 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ja moje sutra stavljam pa sta bude, jedino sto Dare kaze da oni Vaz izgledaju kulturnije sto su krivi priključci.
Dali se to meni čini ili stvarno meni lada bolje pali na ovom minusu i radi motor od kako sam promenio kablove.
Juče bio do čoveka što rastura lade tražio nešto za ladu i usput ga pitao za menjač što sam kupio od njega, od koje lade je skinut, kaže da je od nive. Ikaže da su oni bolji od menjača iz putničkih, ima li tu neke razlike ili nema?
Juče bio do čoveka što rastura lade tražio nešto za ladu i usput ga pitao za menjač što sam kupio od njega, od koje lade je skinut, kaže da je od nive. Ikaže da su oni bolji od menjača iz putničkih, ima li tu neke razlike ili nema?
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Naravno, kablovima vremenom i uz rad raste otpor pa elektricitet lakse prolazi kroz nove
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Menjač od Nive nema pinjon za brzinomer.dejca wrote:Dali se to meni čini ili stvarno meni lada bolje pali na ovom minusu i radi motor od kako sam promenio kablove.
Kako nema, pa gde je onda vezana sajla. Ovaj što sam uzeo je imao. Slikacu ručicu što je bila na njemu.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Na reduktoru je pinjon.
-
bortlonger
- Automobil: lada
sto nisi pitao majstora u cemu je razlika, zasto su bolji? hehe... tebi uostalom menjac nije propao.. a to sto je bilo polomljeno i sam znas zbog cega je nastalo, i slomilo bi se na bilo kom menjacudejca wrote:Dali se to meni čini ili stvarno meni lada bolje pali na ovom minusu i radi motor od kako sam promenio kablove.
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
Uglavnom sa četverobrzinskim mjenjačima ima manje problema. Naravno da će ti majstor/trgovac reći da je bolji onaj koji on ima.
Naravno da je najbitnije kao je mjenjač održavan i kako je korišten.
Naravno da je najbitnije kao je mjenjač održavan i kako je korišten.
Pa oboje smo nagadjali da je kao on možda malo kvalitetnije uradjen jer ide na terensko vozilo.
Po onome kako je izgledao bio je kod boljeg gazde, moj je bio sav masan od ulja a ovaj suv. Meni semening nije valjao na radilici, sad je i on zamenjen.
Po onome kako je izgledao bio je kod boljeg gazde, moj je bio sav masan od ulja a ovaj suv. Meni semening nije valjao na radilici, sad je i on zamenjen.