travelman wrote:
Svaka ti dala za trud i pomoc drugarima sa foruma ......
Travi, vidis li ti slucajno negde Skoru da radi na ovim slikama ???
Sve vreme sam samo ja majstorisao, a on kupio neku igrackicu, pa slika li slika
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
travelman wrote:
Svaka ti dala za trud i pomoc drugarima sa foruma ......

Ovo ti verujem skroz. A bio je dosao kod mene i kuka kako treba da ti radi ovo te ono, ispade veliki servis da je u planu. Otvori vrata sam i napade mi alat ko da ce generalnu da radi ...Sve vreme sam samo ja majstorisao, a on kupio neku igrackicu, pa slika li slika
... Nisam hteo nista da mu dam nego ajde ... ti si u pitanju pa sam popustio zbog tebe ...I tako mene zove drug Strumpf i kaze Boki pozajmi onu tvoju polugu za 3/4 gedore i kaljenu 17icu. Ja se mislim bogte Stumpf poceo i kamione da radi. Pitam ga zasto Strumpfe, pa moram Gagi da skinem cep sa kartera. Ja tu odlepim i kazem pa sto si stegao manijace jedan, jbg Strumpf kaze da mu je tako rekao njegov vlazni brat iz malog luga, kaze da ce da se rastrese pa mora da se dobro stegne. I posle ko je tu ludskora wrote: ...i ja jadan - sta cu...zovi Bokija ,pitaj ga kako se menja ulje,on mi objasnio da se skida tocak (tako ga Elektronicar naucio),i ja tako i krenuh u avanturu ......
https://www.youtube.com/watch?v=K6SPAv_As-0skora wrote:
1 - Ti mali.....sta kazes - ti si sve radio,jel ??? a ja samo slikao ????.....Dooobrooo,vidimo se na sledecem servisu
![]()
I tako meni dana Gaga kaze, Boki ti si brain, a Strumpf muscle. Ja se mislim, tako mlad, a sve kapiraskora wrote:2 - Ti veliki ..... sta kazes - alat,jel ???? ......vazi vazi....samo da slikam ljudima sobu sto si dozidao juce,pa da vide ljudi kolko ima mog alata koji je bas slucajno zalutao kod tebe
![]()
Ma dodji, bre, da ti bata da jos alata ....2 - Ti veliki ..... sta kazes - alat,jel ???? ......vazi vazi....samo da slikam ljudima sobu sto si dozidao juce,pa da vide ljudi kolko ima mog alata koji je bas slucajno zalutao kod tebe

A jel si objasnio Gagi da mora staviti protivteg na desnu stranu jer ce sa tako okacenom obrtaljkom da mu iljusin zanosi ulevo i vise ce da mu cepa levu gumu .....gori je i od Bokija i od Travija ZAJEDNO![]()
![]()
...