Cim se skoric javio ovo je novost godine.
Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Iz Samare u Samaru
Ma gotovo, nije vise to ona lada na koju sam se ja divio, razlog neki postoji sto je pola farabana, AL nece ni kaze travi, AL batine treba da dobije
Ala su pogodili nijansu
Salim se, bolje je nego pre 2-3 nedelje
Mada najlepsa je bila kada je cela bila u jednoj boji, ne mogu reci da mi je ovo sad lepo..
Salim se, bolje je nego pre 2-3 nedelje
Mada najlepsa je bila kada je cela bila u jednoj boji, ne mogu reci da mi je ovo sad lepo..
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Koji, bre, ONI pogodili nijansu .... ja sam licno mixao boje
...
Farbala se letos ograda, gelenderi na terasi, jarbol na jedrilici ... od svega je ostalo po malo farbe a onda sve to djuture na gomilu pa šta ispadne ...
Kompresor sam pozajmio od komšije, odma da pojasnim čime sam krečio i tako skinem sestru Štrumpfa sa ovog mog vršnjaka kojeg je sinoć ona lično sapunjala.
Razlog krečenja ... višak para i slobodnog vremena
....
Tezak je život nas slobodnih umetnika, kreativnost je moja vrlina. Inspiraciju sam dobio sasvim slučajno, na parkingu dok sam sedeo u ladovini i grickao semenke.
...

...

...
Radila je i bruja ... sa njom sam je išarao do golog lima jer sam lupao recke povaljenih koleginica sa posla. Ali je onda Gago slučajno prošao mojom ulicom i naduvao me za sve pare kada je video kako sam je urnisao. Ovo je sad konačno umetničko delo, tako će da prezimi a onda je krečimo u neku drugu boju.
Brate Dejco, imao sam ja ovakvih umetničkih ispada i sa predhodnom samarom.
Mojih ruku rad
... pa uporedi ovu moju bivšu sa ovom Škorinom pored pa da onda zaključimo ko je vozio cirkus bez branikahahaaaaaa
....

...
Sve u svemu akcija uspela, svi se okreću i upiru prste u nju. Privlači pažnju gde god da je. Nije NE primetna ko ona jednojajčana PVC gomanca.
Kad promenim nijansu, pohvaliću se opet.
U subotu radna akcija
... dodjite gladni i žedni jer travi misli na drugare sa foruma. Nisam ja ko Štrumfeta pa da zovem drugare na fizikaliju a onda ih teram na arbajt bez koce i napolitanki.

...
P.S.
Pa kad si doneo 5 litara castrola za golfa što mi nisi doneo i filter ulja nego si me bacio na trošak
...
Uvek si bio stipsa, bilo ti zao 200 dindži da se istrošiš na brata. Izdržaću te još malo do nove godine dok se ne iseliš u pečalbu a onda daleko ti lepa kuća
....
Farbala se letos ograda, gelenderi na terasi, jarbol na jedrilici ... od svega je ostalo po malo farbe a onda sve to djuture na gomilu pa šta ispadne ...
Kompresor sam pozajmio od komšije, odma da pojasnim čime sam krečio i tako skinem sestru Štrumpfa sa ovog mog vršnjaka kojeg je sinoć ona lično sapunjala.
Razlog krečenja ... višak para i slobodnog vremena
Tezak je život nas slobodnih umetnika, kreativnost je moja vrlina. Inspiraciju sam dobio sasvim slučajno, na parkingu dok sam sedeo u ladovini i grickao semenke.
...

...

...
Radila je i bruja ... sa njom sam je išarao do golog lima jer sam lupao recke povaljenih koleginica sa posla. Ali je onda Gago slučajno prošao mojom ulicom i naduvao me za sve pare kada je video kako sam je urnisao. Ovo je sad konačno umetničko delo, tako će da prezimi a onda je krečimo u neku drugu boju.
Brate Dejco, imao sam ja ovakvih umetničkih ispada i sa predhodnom samarom.
Mojih ruku rad

...
Sve u svemu akcija uspela, svi se okreću i upiru prste u nju. Privlači pažnju gde god da je. Nije NE primetna ko ona jednojajčana PVC gomanca.
Kad promenim nijansu, pohvaliću se opet.
U subotu radna akcija

...
P.S.
Pa kad si doneo 5 litara castrola za golfa što mi nisi doneo i filter ulja nego si me bacio na trošak
Uvek si bio stipsa, bilo ti zao 200 dindži da se istrošiš na brata. Izdržaću te još malo do nove godine dok se ne iseliš u pečalbu a onda daleko ti lepa kuća
-
Boki78
Jel to onda Djepetopva raspadaljka sto smo trebili kozja govanjca iz nje da bi strumpf mogao da je izreklamira kako se ne kvari cesto? To je uglavnom bilo tacno jer je bila non stop pokvarena pa nema neke promene stanja
-
travelman
Koliko se sećam on je nju rasturio celu i poskidao joj branike jer je hteo da je zaštiti po Dejčinoj tehnologiji
...
...
...
Retko ko zna šta Štrumpf voli više od samare
....
Mada sad mu je još samo ostalo da im se umiljava i peva po ibarskoj, više mu ni šljiva, i to ona africka, ne pomaže.
https://www.youtube.com/watch?v=vfYuzUYRSEM
...
...
... Retko ko zna šta Štrumpf voli više od samare
Mada sad mu je još samo ostalo da im se umiljava i peva po ibarskoj, više mu ni šljiva, i to ona africka, ne pomaže.
https://www.youtube.com/watch?v=vfYuzUYRSEM
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Isti Skora :-D
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
ajde bre, napljuvaste Skorinu samaru koju je prodao Djapetu a Djape sa njom obisao pola Evrope i vuce kojekakve nemce na slepku sa njom.

http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
-
Boki78
Eeee, jos davno se on nama zalio kako je africka sljiva prevara i kako mu nista nije pomogla. Kad se setim koliko nam ga je bilo zao gledati onako ucveljenogtravelman wrote: Mada sad mu je još samo ostalo da im se umiljava i peva po ibarskoj, više mu ni šljiva, i to ona africka, ne pomaže.
Ma ako kad voliš, farbaj kako ti volja, ja opet kažem ja sam za fabričko izdanje.
Škorić je doktor za nas kad je upitanju trange frange, ja se 365 dana ubijam od posla oko cveća a on palaca jezikom i završi posao.
Škorić je doktor za nas kad je upitanju trange frange, ja se 365 dana ubijam od posla oko cveća a on palaca jezikom i završi posao.
-
Boki78
Jeste mnoge njegove musterije kazu da je od skora, nakon problema sa sljivom, veoma usravrsio to palacanje jezikom 
Ej ljudi nemo me svadjate sa škorićem, ja mislio da škorić ima odlične priče kad je trgovina u pitanju, cenkanje i tako to, majstor je svaka mu čast, prirodni talenat. Ja kad idem kola da gledam nadjem im sto mane al džabe kad to ne umem da iskoristim, savijem se i odem pokislo, I upalim uvece polovni automobili i primerak prodat
i 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ako ga nisi video uživo džaba ti sve, kad ga vidiš i džaba bi mu dao samo da ga ne gledaš :-D
Tako je, jedan rdjav odozdo i sa lošim zakrilcima što sam gledao u novo selo ja se pitam ko je ono kupio. Pa pre bi u ladu uložio 1000 evra nego ono kupio za 1500. A cenio ga 1950.