BA3 2108

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

skora

Re: BA3 2108

Post by skora »

Pa sta ti je ....kako da ti drugacije pokazem ko je Pedja ..... :?

Clan ,moderator ,admin ,alfa i omega za kockaste lade .....drzi monopol delova za iste :lol: .....majstor ....majstorcina .....drug ...brat ...ubica mekog srca :D ....kako da ti drucaije objasnim ???

Covek je ovde od kad postoje lade u srbiji ......nik name mu je djape1977.....ukucaj i izacice ti na listi clanova .Posalji mu PP i dalje sve je prosto .

Imam i telefon ,ali nije kolegijalno da ga dajem bez pitanja.Potrazi neki njegov oglas u rubrici na forumu PRODAJEM ,i tamo pise ....

ETO ...jel sad ok :mrgreen:

:kez ......Vidis kako ja tebi pomazem a ti nisi hteo meni sirotinji da prodas Lajku na kredit :cry:

skora

Post by skora »

;)

Image

Image

Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

A ko li ćega montirati :D da pogadjam ili

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

:evil: :evil: :evil:
Ne spominji mi kvacilo, od 7 jutros sam na nogama zbog njegovog kvacila :evil:
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

dejca wrote:A ko li ćega montirati :D da pogadjam ili
Pa ko moze osim Travija i Bokija ...to su moja braca ....vidis kako pogase telefone kad treba da se uvate za gedore...nema nijednog ....samo mali Buda je ostao na visini zadatka :!:
Gago wrote: :evil: :evil:
Ne spominji mi kvacilo, od 7 jutros sam na nogama zbog njegovog kvacila :evil:
Aaaajde ne kmeci :!: ....jesam te vozio ko ministra :!: ...jesam se pridrzavao propisa i vezao pojas :mrgreen: ....jesam te vodio u proizvodnju da vidis kako se pravi zamajac koji je bolji od Bokijevog :!: ...jesam ti kupio cips :!: ....jesam palio zadnji brisac da preglednost bude bolja :!: .....pa sta oces vise od mene :mrgreen:

Paya Le
Automobil: Lada 111 1.5 8v

Post by Paya Le »

pa vidite da na kutiji pise da treba da ugradjuje kvalifikovana osoba :lol: :D :D

skora

Post by skora »

Pa zato sam i slikao etiketu ,nego cekam Bokija da se oglasi i napise nesto po tom pitanju ,pa da ga napenalim jer ga nema celo jutro kad je najpotrebniji.

:roll: Kao spavo je

Gago

Post by Gago »

Aaaajde ne kmeci :!: ....jesam te vozio ko ministra :!: ...jesam se pridrzavao propisa i vezao pojas :mrgreen: ....jesam te vodio u proizvodnju da vidis kako se pravi zamajac koji je bolji od Bokijevog :!: ...jesam ti kupio cips :!: ....jesam palio zadnji brisac da preglednost bude bolja :!: .....pa sta oces vise od mene :mrgreen:
Mojim kolima 8) 8) 8)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ej još ti se ljute a ti im dozvoljavaš da se gratis uče na tvojim kolima, pa gde to ima.

Gago

Post by Gago »

Nigde moj Dejca, nigde :sad: :oops:

travelman

Post by travelman »

Pa ko moze osim Travija i Bokija ...to su moja braca ....vidis kako pogase telefone kad treba da se uvate za gedore...nema nijednog
Travi i Boki barataju samo kvalitetnim delovima i ugradnjom ... :!: ... Made in BEDA i bedni delovi su nam ispod casti i sa tim ne prljamo ruke ... :mrgreen: ...

Boki ce ti lepo i stilizovano pojasniti ako ti nesto nije jasno ... :kez ...

Image

skora

Post by skora »

To mi je Gago kupio :!: ...sta mene napadate :hit ...... znate da je mali Buda sef nabake. :!:

Ja kupim samo ono sta spadne s kamiona .....slucajno :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Lepo ti je vratio ... :mrgreen: ...
Kako si mu nudio za iljusina, tako ti je kvalitetan deo i kupio ... :lol: ...
Boki je tata za set kvacila, calne 220e i uziva ... a ne ko ti da krpari raznim proizvodjacima ... :D

skora

Post by skora »

travelman wrote:Boki je tata za set kvacila, calne 220e i uziva ...
Aaa,pa on je oduvek bio galantan ...... za njega je org samo kad vidi astronomsku cifru na fiskalnom racunu ......inace ove varijante kao ja http://www.ebay.com/itm/LADA-SAMARA-CLU ... 5d4f81b638 da se malo pomuci da to dovati jeftinije - to on ne hebe 2%......

Nego mi najcrnje sto je napalio malog Budu ,pa ovaj ziv nije ostao dok mi nije oteo valeo druk lezaj iz seta .....i onda mi kupio ovu BEDU i kaze ...ti ces to da prodas ionako ,sta ce tebi valeo kad nemogu nigde da ga kupim posebno ......i sad ja OPET ispadoh najgori od sve dece ,a citavih 30e sam poslao englezu samo da bih imao bolje od Bokija !!!!!

travelman

Post by travelman »

Pa lepo ti je rekao mali Budo ... :D ... nego nije mi jasno kako to da ti vise kukas za tvojih 30e nego Boki za njegovih 220 ...

Post Reply