Staklo ces jako tesko naci,ali su mi rekli u jednoj prodavnici da se razlikuje migavac,tj. nije isti polozaj sijalice kod belog i zutog,nisam bas skapirao to,ali tako su mi rekli.Inace ceo migavac kosta oko 800-900 din
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Pera wrote:Staklo ces jako tesko naci,ali su mi rekli u jednoj prodavnici da se razlikuje migavac,tj. nije isti polozaj sijalice kod belog i zutog,nisam bas skapirao to,ali tako su mi rekli.Inace ceo migavac kosta oko 800-900 din
Ma brate Pero kenjaju oni za taj polozaj sijalice i za razliku u migavcu.Ja sam samo kupio plastike pre 2 godine i zamenio bele za narandzaste sijalice i gotovo.Ranije je bilo tih belih plastika gde hoces, ja ne znam sta se sad desava?
Jedno pitanje i mala pomoc
Posto mi je Lajka bila izvesno vreme pokrivena najlonom na parkingu i posle skidanja istog ostali su mi tragovi od selotejp trake na farbi.U pitanju je siroka providna traka.Skidao sam sa razredjivacem i alkoholom ali zajedno sa trakom spada i farba.To sam probao na delovima koje sam farbao pa mi je bilo svejedno.Kako da skinem sa delova limarije koje nisam farbao a da se ne osete posledice????????
probaj benzinom, ako to ne upali, stolarski fen za skidanje farbe. radi provereno, samo moras da pazis da ne grejes previse da ne ode sve do lima. skidao sam tako nalepnice sa bolnicke karavanke a one su bas sa svih strana oblepljene i nije ostalo nikakvih tragova
Konacno sam posle 2 meseca seo za volan moje Lade.Malo sam se odvikao ali mi nije dugo trebalo da udjem u stos.Cekam i dalje ovog lika da mu stigne auto iz uvoza pa da preuzmem Toyotu.
Sto se tice ovih tragova od selotejp trake danas sam ih skidao i to NOKTOM.Valjda se napili vode pa ih samo malo zakacis noktom i oni spadaju.Izgleda da je Choksi-jev recept najbliza i najjeftinija varijanta za moj problem.
meni je koliko toliko lakse sto nemam ni sansu da vidim svoju nekadasnju Samaru... svi mi se smeju kada kazem da bi verovatno zaplakao da je vidim negde ili kod nekog... ali sta cu... vezao se za auto...
Aaaa, pa to ne moze.. To ne pasuje... To je djunta sa sitnim nutom...