Crna strela 1.5s

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Pera

Post by Pera »

Staklo ces jako tesko naci,ali su mi rekli u jednoj prodavnici da se razlikuje migavac,tj. nije isti polozaj sijalice kod belog i zutog,nisam bas skapirao to,ali tako su mi rekli.Inace ceo migavac kosta oko 800-900 din :roll:
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

zbunjen

Post by zbunjen »

ja bih je kupio... :( ali moju ne mogu da utrapim... :(
Aaaa, pa to ne moze.. To ne pasuje... To je djunta sa sitnim nutom...

ВАЗ Майка

vigmir

Post by vigmir »

Pera wrote:Staklo ces jako tesko naci,ali su mi rekli u jednoj prodavnici da se razlikuje migavac,tj. nije isti polozaj sijalice kod belog i zutog,nisam bas skapirao to,ali tako su mi rekli.Inace ceo migavac kosta oko 800-900 din :roll:
Ma brate Pero kenjaju oni za taj polozaj sijalice i za razliku u migavcu.Ja sam samo kupio plastike pre 2 godine i zamenio bele za narandzaste sijalice i gotovo.Ranije je bilo tih belih plastika gde hoces, ja ne znam sta se sad desava?

vigmir

Post by vigmir »

Jedno pitanje i mala pomoc
Posto mi je Lajka bila izvesno vreme pokrivena najlonom na parkingu i posle skidanja istog ostali su mi tragovi od selotejp trake na farbi.U pitanju je siroka providna traka.Skidao sam sa razredjivacem i alkoholom ali zajedno sa trakom spada i farba.To sam probao na delovima koje sam farbao pa mi je bilo svejedno.Kako da skinem sa delova limarije koje nisam farbao a da se ne osete posledice????????

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Ako je prva boja nece se skidati razredjivacem, ako je farbano, hoce.

djape1977

Post by djape1977 »

probaj benzinom, ako to ne upali, stolarski fen za skidanje farbe. radi provereno, samo moras da pazis da ne grejes previse da ne ode sve do lima. skidao sam tako nalepnice sa bolnicke karavanke a one su bas sa svih strana oblepljene i nije ostalo nikakvih tragova
j***** auto bez kardana

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Ja sam skoro na busu skidao, ali bila je ona braon široka traka, sa merom za stakla i magičnom krpom.

vigmir

Post by vigmir »

Hvala na savetima.Cim stane kisa i dodje vikend isprobacu sve varijante. ;)

vigmir

Post by vigmir »

Konacno sam posle 2 meseca seo za volan moje Lade.Malo sam se odvikao ali mi nije dugo trebalo da udjem u stos.Cekam i dalje ovog lika da mu stigne auto iz uvoza pa da preuzmem Toyotu.
Sto se tice ovih tragova od selotejp trake danas sam ih skidao i to NOKTOM.Valjda se napili vode pa ih samo malo zakacis noktom i oni spadaju.Izgleda da je Choksi-jev recept najbliza i najjeftinija varijanta za moj problem.

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

ili neka kvalitetna polir pasta dobićeš i extra sjaj...preporučio bih sonax mleko za akrilne boje.lako se nanosi i polira a efekat je popriličan...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

vigmir

Post by vigmir »

Neki dan sam bio poslom u Lazarevcu i video mog bivseg Ladilaka parkiranog pored ulice. Al me je seta obuzela............... :(

zbunjen

Post by zbunjen »

meni je koliko toliko lakse sto nemam ni sansu da vidim svoju nekadasnju Samaru... svi mi se smeju kada kazem da bi verovatno zaplakao da je vidim negde ili kod nekog... ali sta cu... vezao se za auto... :(
Aaaa, pa to ne moze.. To ne pasuje... To je djunta sa sitnim nutom...

ВАЗ Майка

Post Reply