1. da putuje Ladilakom i da pola kinte za gorivo
2. da ostane u stanu i da pola kinte za gorivo ...
...Naravno, krenusmo zajedno. Pale su dve voznjice, jedna od 700 i druga od 500 km. Utisci su pozitivni, obzirom da od povratka sa putesestvija iz Austrije i okoline nisam nesto puno vozio Samaru van grada, kopkalo me je kako se ponasa po regionalnim putevima, uzbrdicama, nizbrdicama, serpentinama ...
Krenusmo, samo nas dvoje sa punim rezervoarem goriva ... koji smo kasnije dopunjavali ...

A kad smo se vratili, utisci su bili vise nego pozitivni. Potrosnja je bila 7.5 l benzina, nije se toliko primecivao nedostatak 5te brzine kao na autoputu, lagano je obilazila sleper izmedju dve krivine, lagano je primala gas i ubrzavala kada se prebaci iz 2. u 3. brzinu na velikim i dugackim uzbrdicama ... Uglavnom, to je ono sto me je najvise i zanimalo kako ce da se ponasa. Sada je u potpunosti testirana u svim rezimima rada i polozila je sa visokom ocenom.
Ako nesto mogu da navedem kao manu, to je potrosnja ulja. Na predjenih 700 km, ulje je sa max spalo na sredinu sipke. Nisam primetio da dimi na auspuhu, mozda ponekad malo kada je zgazim u 3. brzini ali obzirom da je temperatura bila oko 30 stepeni a uslovi puta kuda sam je vozio rudarski, mislim da je to ok.
Koliko staje ulje izmedju max i min ...
Bilo bi jos slika ali suvozacica je sabotirala svako manekenisanje Ladilaka. A jos je zapretila i da ce mi izbusiti sve 4 gume ako joj slika osvane u javnosti ...

Naravno, Samara se tokom testiranja nije ni jednom nakasljala a kamoli zatrokirala ...