Altinjanin 112
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Re: Altinjanin 112
Zna da se desi ako homokinetički baš zariba, tj. da recimo pukne manžetna i da se ispere svo ulje i da se deformišu kugle pa da neka nakratko iskoči iz ležišta i blokira zglob u malo zakrenutom položaju.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Izgleda da ''paranormalne aktivnosti'' deluju
..pa ne znam,Djape i ja smo sveki zglob gledali,sve je suvo,manzetne stoje,jedino kraj spone leve-malo na napukla ona guma,ali to stoji jos od zimus..u prvom trenutku sam mislio da nije guma,ali onda izadjem i nista,buni me to sto se to nije desilo odmah kada sam krenuo nego posle 2 km..stao sam i kada sam opet krenuo pocelo je da trese i da volan sam ''radi''..ne znam,vozim,pa pratim,ali svakako cu otici na kontrolu.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
a te "paranormalne aktivnosti" hoce da deluju s vremena na vreme. i caletu se skoro desilo tako nesto, krenuo za selo lajkom i na pola puta do sela, krene da usporava na nizbrdici, cale je salta u manju i daje joj gas, ali nece, usporava. izbaci je iz brzine, na ler, ona i dalje koci. jedva stigne do prvog parkinga, pregleda vozilo i kocnice, misleci da su kocnice blokirale, nista. motor lepo prima gas na leru, sve super. sedne u kola i nastavi put bez problema, evo i dan danas sve lepo radi i ide, a proslo je, ja mislim skoro 2 meseca od tad. ni dan danas nema pojma sta se ustvari desilo... 
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- altinjanin
Mnogo gledam emisiju''Ghost lab''
...ma idi bre,skratilo mi je zivot za godinu dana..evo oko 100 km sam danas presao,sve u najboljem redu...idem ovih dana svakako na pregled,ceka me put u Rumuniju,a ako bude sve o.k.sto se tice finansija,za mesec dana idem u Sloveniju...
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Aha,znači dolaziš na Jelen Grape usput!altinjanin wrote:Mnogo gledam emisiju''Ghost lab''![]()
...ma idi bre,skratilo mi je zivot za godinu dana..evo oko 100 km sam danas presao,sve u najboljem redu...idem ovih dana svakako na pregled,ceka me put u Rumuniju,a ako bude sve o.k.sto se tice finansija,za mesec dana idem u Sloveniju...
- altinjanin

- altinjanin
Ostadoh ja danas kod Lazarevca na ibarskoj...pocelo je ponovo da trese,odmah sam stao i kada sam hteo da se uparkiram,cujem pa puca nesto,lomi i ostadoh u tom polozaju...levi homokineticki nacisto otisao u k....zvao sam moje majstore iz servisa,reko da pitam sta,i kako,dodjose ljudi za sat vremena,montirali novi i teraj dalje..
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Kako posumnjati na homokineticki ako se nista neobicno ne manifestuje? Recimo ne krcka kad smotas volan ? To kod tebe je moglo da se desi u bilo kom trenutku posto kazes da nije nista bilo pre toga sem jedne male najave. Mogao je da pukne i tada
- altinjanin
a da ga j....nije krckao....tek kada sam hteo u hlad da parkiram,smotao napred-nazad,levo-desno culo se,i onda je pukao ko zvecka....
- altinjanin
Eh,iskoristih subotu da sa lepsom polovinom i dva prijatelja odemo u Temisvar na jedan dan i da obidjemo najveci shopping centar JULIUS.Put do Temisvara je manje-vise dosta dobar,na granici nema guzve,vinjeta je i dalje 3 evra za 7 dana.Malo smo se setali,ipak je bila velika vrucina,pili limunadu sa mentom,to moram posebno da najavim,zaista je odlicno pice
.Sledi kupovina u trznom centru Julius,najveci trzni centar u istocnom delu evrope,zaista vredi parariti za kucu,prasak,i ostale sitnice,pivo-naravno
,cene su dosta,dosta nize nego kod nas.Zao mi je sto nismo mogli vise,jer nismo imali para,ali svakako vredi doci ponovo,inace za 1 evro dobijete 4,45 lea.Plin je oko 73 centa.I tako...lepo proveli vikend,pazarili sve i svasta,gepek pun do maksimuma,niko nista nas nije pitao na granici,za 3h nazad i svi zadovoljni

- altinjanin
Nedelja.....prelep dan,pravac Krusevac,a zatim na vrh planine Jastrebac!pobegao sam od vrucine,gore je prelepo,jezero,bice slika,uspon oko 20 -ak km,lajka kao zmaj jezdila krivinama i kosinama planine Jastrebac...preporuka da se poseti,ima i planinarski dom.a posle pravac na jagnjetinu kod prijateljice
..isao sam preko Avale,Mladenovca,Topole,Kragujevca,Rekovca,put je dosta dobar,nema guzve,a i prolazi se kroz srce sumadije,predeli su zaista prelepi.Plin sam nasao kod Mladenovca za 70,90
Za vikend sam ''ubio'' 850 km!

- altinjanin
- altinjanin
- altinjanin