Naime auto na ravnom, kretanje iskljucivo napred/nazad bez bilo kakvog menjanja pravca prednjih tockova. Kada se ide u rikverc cuje se nekakvo lupkanje iz zadnjeg desnog dela. Kada se koci motorom u drugoj brzini pri opustanju kvacila takodje. Auto tesko moze da mekano povuce, cimne, daklm treba bas skroz polako i lagano pustati pedalu kvacila. (to moze biti i posledica neravnomerno istrosenog zamajca sto ono fakat ima kao problem)
Ono sto meni padne na pamet, jelte (unutrasnji) homokinetici. Dignem jedan, pa drugi prednji tocak u vazduh, menjac u prvoj zarotiram tocak i sem nekog lufta u diferencijalu (sme li ga biti?) nista.
Potom mi padnu na pamet nosaci motora, ali svi do jednog su jesenas izmenjani novim, sem toga ove sa menjaca sam pre neki dan skidao i nisun igde ispucali .
Potom se setih da mi krajevi spona nisu u bas sretnom&bericetnom stanju, ali to bi trebalo da daje probleme samo pri skretanju a ne u ovoj situaciji.
I na kraju padne mi na pamet auspuh
Primetio sam da kada se desna strana auta dize u vis nesto gumeno krcka skripi i zapomaze, samo ne znam sta, a isto tako da neposredno pri spustanju auta, voznjom u rikverc se ne cuju oni zvuci. Posle nekog vremena se vrate.
Ima li ko jos neku originalnu ideju za ispitivanje?