travelman wrote:Ja mogu da kupim mercedesa kao sto je tvoj ali ti nikada neces moci da imas Samaru kao sto je moja ......
BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2108
-
Boki78
Dobili ste trajnu blokadu motoraskora wrote:POSEKOSMO MI BRDO ZICA ....i od 8 do 10 veceras ne mozemo da ga upalimo![]()
![]()
Boki78 wrote:Dobili ste trajnu blokadu motora
Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 5:28 pm, edited 1 time in total.
-
Boki78
Ako ti je alarm imao blokadu motora, tj negde prekinuo koli, npr vezu halovog sensora i sl. a ti nisi vratio vezu prekinudog voda nazad, eto ti veselja i odustva paljenjaskora wrote:Boki78 wrote:Dobili ste trajnu blokadu motora![]()
....a nismo valjda
....sve se nadam kad sipamo plin da ce da proradi
![]()
Ma jok ...sve je to ok .... do 11 smo nocas kontrolisali svaku zicu,svaki ventil od plina.....Stvarno sve radi ....nego nema plina .Nema sta drugo....
Ma upalicemo je ,nema greske .....ili sibicom ili na kljuc...ali cemo je
upaliti
E da....dohvatio sam pre neki dan na Limundu ratkapne od keca koje idu POD sraf (Jugoplastika ih radila - zilave su) da ne moze travelman vise da skida.
Stavio sam ih,ok su,i kad se dunu u belo bice
.......medjutim kad ih je travelman video - kaze:
- Pa nisi morao da bacas pare - ne svidjaju mi se

Ma upalicemo je ,nema greske .....ili sibicom ili na kljuc...ali cemo je
E da....dohvatio sam pre neki dan na Limundu ratkapne od keca koje idu POD sraf (Jugoplastika ih radila - zilave su) da ne moze travelman vise da skida.
Stavio sam ih,ok su,i kad se dunu u belo bice
.......medjutim kad ih je travelman video - kaze:

-
travelman
A onda skora rece da uzmem korube posto ih nemam ..........medjutim kad ih je travelman video - kaze:![]()
![]()
Odgovori mu ... neka drugi put cu sa neke druge. Ako sa ove skinem nece ti je niko kupiti jer ima po pola kvadrata rupe na levom i desnom kosu...
I tako ja ispali sam sebe, osta bez koruba.
Pa jel vicem da ih skines ako ti trebajutravelman wrote:I tako ja ispali sam sebe, osta bez koruba.
P.S.
Oces dolaziti danas ili da ti ih skinem
Bio travelman malopre po korube.Nije ih skinuo - pljusti kisa 
Slusajte sad dalje......kazem ja njemu :
- Aj da me odvuces do pumpe da se ne mlatimo badava .....nema plina!!!! (a radi samo na plin).
Kaze on :
- Da te odvucem !!!!
....Sad cu da te odvucem
......dize haubu,skide poklopac od filtera za vazduh,skide onaj mesac od plina,pobaca to sve u PM,rasturi onaj karburator,nesto ga bajao,sastavi ga,sipa gorivo u lonce ....opet nesto bajao .....i kaze>
- Povuci sauh do pola i pali.
Ja na kljuc ....Wrm, ....radi !!!....i ugasi se kad je potrosio to gorivo iz karburatora.
Kazem ja njemu ...ok dobro ...sta si sad otkrio toplu vodu
.....sta vredi sto radi kad ne valja pumpa...ko zna kad je sipan benzin u nju itd ....
Kaze on:
- Pa to ti kazem
....sad cu ja da te odslepujem samo caskom da idem po sajlu,.....i sede u kola i ode.
Eto ga vraca se za 10min ....doneo 5L benzina,doneo kocu tamanicu,doneo 2m creva,selne, i doneo
....i kaze:
- Posto kisa pada ,ja nemam vremena sa amterima da se bakcem......idem ja malo da dremnem....a ti kad ga upalis na benzin,idi pa sipaj plin
.....i dodji posle na kafu ......
I sede u kola i ode !!!
Kisa i dalje pada ...tako da sam i ja otisao malo da dremnem
.....

Slusajte sad dalje......kazem ja njemu :
- Aj da me odvuces do pumpe da se ne mlatimo badava .....nema plina!!!! (a radi samo na plin).
Kaze on :
- Da te odvucem !!!!
- Povuci sauh do pola i pali.
Ja na kljuc ....Wrm, ....radi !!!....i ugasi se kad je potrosio to gorivo iz karburatora.
Kazem ja njemu ...ok dobro ...sta si sad otkrio toplu vodu
Kaze on:
- Pa to ti kazem
Eto ga vraca se za 10min ....doneo 5L benzina,doneo kocu tamanicu,doneo 2m creva,selne, i doneo
....i kaze:
- Posto kisa pada ,ja nemam vremena sa amterima da se bakcem......idem ja malo da dremnem....a ti kad ga upalis na benzin,idi pa sipaj plin
I sede u kola i ode !!!
Kisa i dalje pada ...tako da sam i ja otisao malo da dremnem
-
Boki78
Pa vas dvojica mozete i investicioni fond da formirate. Hvala bogu da mi stoje dve ispravne pumpe u podrumu

Ma ja onog dana kad sam se zezao sa vakumom kupih i pumpu ,ali ne namontirah jel nadjoh u cemu je caka ,i tako je vratih u radnju .....al ne vredi.Izgleda mi je sudjeno da je osposobim i na benzin....
Ali da njega nije mrzelo da ide u radnju ,pa po benzin ,pa u drakstor.......samo da me ne bi odvukao 200m da sipam plin !!! C c c
HVALA MU I ZA OVO
....sta drugo 
Ali da njega nije mrzelo da ide u radnju ,pa po benzin ,pa u drakstor.......samo da me ne bi odvukao 200m da sipam plin !!! C c c
HVALA MU I ZA OVO
-
Boki78
Ja kontam da ga ne bi mrzelo ni u Madjarsku da ode samo da te ne tegliskora wrote: Ali da njega nije mrzelo da ide u radnju ,pa po benzin ,pa u drakstor.......samo da me ne bi odvukao 200m da sipam plin !!! C c c![]()
Ma pizdeo je sinoc sto ne radi na benzin kad smo sastavili instalaciju ....pa nije mogao da proba....i samo je cekao zicer priliku da me natera da to namestim.
Znas kakve on ima fore
http://www.tubechop.com/watch/3618267
Ovako on kad ide na posao

Znas kakve on ima fore
Ovako on kad ide na posao