Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Re: Lada Samara 1.3

Post by aleko-2141 »

xaxaxaxaxaxaxa

sreca moja sto sve radim sam :D

skoro bolje se drzi prodaje to ti je jaca strana :D

Boki78

Post by Boki78 »

Bogami jeste, skoro sam primetio da se svetla na banderama gase kako Strumpf prolazi pored :mrgreen:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Malopre sam gledao opet ovo i videh da je srednji polozaj ,, prazan", a treci polozaj koji umesto da pali srednja svetla, pali pozicije i zato i ne rade duga svetla kada se rucica gurne unazad...

U principu, nista osim prekidaca i jedne zice na koju je bilo okaceno osvetljenje prekidaca nismo dirali, tako da verujem da je prekidac u pitanju...
Isprobacu sutra sa Travijem i Bokijem, pa uzimam onda prekidac ako je do njega...
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Image ....dakle kad hebete i usi zavrcete ....jel ??? :evil:

Prvo :
Boki78 wrote:Kaze Strumpf skidao obrtaljku
Ovo nema pojma sa istinom ....strumf je bio na drugom kraju grada kad je Gago skidao obrtaljku

Drugo:
Boki78 wrote: Elem nakon Strumpfove intervencije signalizacija za kratka i poziciona ne radi
Ovo tek nema pojma sa istinom ...NAKON GAGINE LOMLJAVE PREKIDACA,i nakon mog pokusaja da ga sastavim i ozivim ,prekodac daje znakove zivota ali ocigledno ne u celosti ......

Dakle ,OSIM cd plejera ,koji je strumf izvadio iz kola ,a kasnije vratio (i koji radi),i osim presecene zice koja je bila izvor napajanja za osvetljenje obrtaljke a ja je sastavio nakon Gaginog vadjenja ,STRUMF nije nista radio na kolima .

E sad sledi ono glavno :mrgreen: .......nakon sastavljanja srednje konzole koja je bila skinuta zbog muzike,i nakon sastavljanja prekidaca koji se razleteo u tri dela ,ali je naizgled lako sastavljen,i nakon vracanja svega u prvobitan polozaj ,Gago mahinalno pali kola ,NE ZBOG struje ,nego da bi videli dali nov dihtung dekla lepo legao ,dali je ABRO lepo zadihtovao ,i cekamo da se malo auto zagreje da vidimo dali negde vlazi .......

U tom sedenju Gage na vozacevoj poziciji ,i mog stajanja ispred auta,Gago kroz otvorena vrata kaze:

- Jel rade svetla ??? ...i na prekidac pali svetla u kabini .

KAKO ON UPALI SVETLA TAKO SE AUTO UGASI !!!! Iste sekunde !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Image Da ste mu samo videli facu Image

Ja ne verujem sta se desava :sad: .....ok kapiram zica ,struja ,prekid strujnog kola negde,ali ne mogu da verujem da SVAKI PUT kad dodje da nesto prcka oko kola ,uvek je GREMLIN prisutan koji hebe i zavrce usi kao ova dvojica (Boki i Travi). :mrgreen:
travelman wrote:Skoric je veci mag od Hudinija
Strasno !!! ......da ne poverujes :sad:.......i lepo sam rekao da baksuzu :kez necu da pridjem kolima ,i opet me neki djavo tera :evil:

travelman

Post by travelman »

KAKO ON UPALI SVETLA TAKO SE AUTO UGASI !!!! Iste sekunde !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Citam i ne mogu da verujem ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Nemam komentar ... mislim, imam ali nije za javnost ... :mrgreen: ...

Gago

Post by Gago »

Ja sam shvatio sta se desava :!:

Skora hoce da mi kola dojade i da mu ih dam po bagatelnoj ceni :!: :shoot :evil:

LM
nakon mog pokusaja da ga sastavim i ozivim ,prekodac daje znakove zivota ali ocigledno ne u celosti ......

Namesten prekidac jutros kod Travija :prvi

travelman

Post by travelman »

Naravno da je namesten, nisam ti ja Strumpfeta pa da ti ugradim taster za gasenje motora na mesto prekidaca svetla ... :!: ...
I tako se mi braca ladasi okupimo ranom zorom, koje bojkotovan i sa kime se vise ne druzimo, zakljucite sami ... :lol: ... a i samo bi nam smetao ... :!: ...

Image
picture uploading

Dodje Gago na sabajle, samo bogorada i pominje Skoru u negativnom kontekstu koristeci pogrdna imena tako da cu taj deo preskociti ... :D :D :D ...
Ubrzo zatim zaseda konzilijum na celu sa dr. Bokijem, mojom malenkoscu i Gagom kao ostecenom strankom iliti hebenom stranom ... :D ...
Na keca postavimo dijagnozu da je Strumpf pobrkao baloncice kada je sastavljao prekidac i resimo da ga rasturimo ... :twisted: ... bili smo u pravu, Strumpf je obrnuo polove u prekidacu pa je tako i pomesao funkcije istog ...
Zakljucak ... operacija uspela, prekidac normalno funkcionise i auto se vise ne gasi kada se pale svetla ... :prvi ...
Image
uploading images
Strumpfe, sedi 1 ... i trk u cosak ... :-x ...
...
Kamo lepe srece da je to sve od njegovih bisera ... evo sta je uradio sa Gaginom instrument tablom a sve u cilju obaranje cene samare kako bi je kupio sto jeftinije ... :roll: ...
Ovako izgleda enterijer posle Skorine intervencije ... :mrgreen: ...
Image
image hosting adult
...
I zato, glasajte da ga izbacimo sa foruma i kluba ... :kez ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Nemojte mu se ljutiti, Škorić je poslovni čovek i uvek u žurbi a i ko radi taj i greši. Dobro ljudi i ofarbali žice u tri boje ali ipak se ponekad pogreši. E sad za rupe nema opravdanja, to se je moglo rešiti na drugi način.
Nego Gago da se neplaši majstorije, naše lade su jednostavne za održavanje elektrike, samo hrabro i polako i naravno uvek zapisuj i slikaj NIKAD ne pamti i videćeš kako možeš i sam rešavati probleme.

skora

Post by skora »

travelman wrote:Zakljucak ... operacija uspela, prekidac normalno funkcionise i auto se vise ne gasi kada se pale svetla ...
Tacno ...da nije tako ,nebi mogao Gago da dodje do tebe danas,odnosno nebi mogao da ode od mene juce ,da se auto GASIO !!!!

Dakle to sto hocete da se prikacite na moj rad toboze sa vasim znanjem NE PROLAZI !!!!
Razotkriveni ste u lazi :!:
travelman wrote: Ovako izgleda enterijer posle Skorine intervencije ... :mrgreen: ...
To je laz :evil: ..... ja NIKADA NISAM probusio TRI rupe na Gaginom enterijeru od kojih je jedna busena kao NOGAMA :!: ......moji radovi su laserski precizni i izuzedno pedantni :!:
dejca wrote:Škorić je poslovni čovek i uvek u žurbi a i ko radi taj i greši.
Ma lazu bre :!: .....nego stavili danas drugi prekidac i sad mi tu pametuju :evil:

travelman

Post by travelman »

Ma lazu bre :!: .....nego stavili danas drugi prekidac i sad mi tu pametuju
Nije novi, lipicanera mi moga ... :lol: ,,, ,,, :-x ... samo smo onaj popravili ... :hello ...

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Nemojte mu se ljutiti, Škorić je poslovni čovek i uvek u žurbi a i ko radi taj i greši.
Kod Strumpfa je obrnuto on gresi, a ponekad se prevari pa i radi, mada ga retko hvata taj poriv :mrgreen:
skora wrote:......moji radovi su laserski precizni i izuzedno pedantni :!:
Sad sedim i razmisljam se da li su vise precizni, ili vise pedantni i nikako da se odlucim

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gago

Post by Gago »

Vratih se u BG :prvi

Kao sto je Travi rekao jutros me Isidora budi i kaze aj da ides da napravis to da krecemo u KG...
Ja reko evo sad cu...
Zovem Bokija i Travija, a oni kazu dodji, navikli smo da ispravljamo Skorine budalastine... :kez

Dodjoh tamo, namestismo STARI prekidac, naprskasmo ga WDom, radi sve kako treba, ja sve po gasu da sto pre stignem...
Otprilike kao Skora sto je juce poleteo, kad me je ostavio u radovima :P :P :P

Dodjoh, spremismo se, opalih nekoliko fotki za Instagram ili sta ti ja znam :roll: , palim ja Lajku, krecemo , kad vidim da nemam ikonocu svetala uopste :shock:

Kazem ja Isidori :,, Ne mozemo dalje, nemamo svetla''!!
Gleda ona mene, gledam ja nju, gleda ona mene, gledam ja ikonicu koje nema :shock:

Parkiram se u neku ulicicu, istrcavam po srafciger i rasturam srednju konzolu, i vidim da je jedna zicica ispala iz buksne :evil:

Namestim ja to, izlepim sve izolirkom i sa tako izvadjenim prekidacem idem za KG. Posle je proteklo sve bez problema... ;)

Plin u BGu 74.90, u KGu 67.90 :shock: ...

Opet se ponavlja onaj problem da blago blinka lampica akumulatora kad dam zmigavce, tako nije to kise i vlaznog vremena kao sto sam mislio... Vrv i na ovom alternatoru nesto zeza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

skora

Post by skora »

Gago wrote:Namesten prekidac jutros kod Travija :prvi
travelman wrote:Naravno da je namesten
Image
Gago wrote: Kazem ja Isidori :,, Ne mozemo dalje, nemamo svetla''!!
Image Hebo te Travi Image Hebo te Boki Image

travelman

Post by travelman »

kad vidim da nemam ikonocu svetala uopste
Problem je bila samo ikonica ... :!: ... prekidac i svetla smo opravili i to je radilo ... :lol: ...
vidim da je jedna zicica ispala iz buksne
Da smo znali da si pocupao buksne od ikonice, i to bi regulisali ... :lol: .... sva sreca da je Gago pametan i da ima dobre ucitelje pa se polako verzira i sam resava sve probleme ...
Gago, samo napred ... znas ti odlicno sa kime treba da se druzis a koga da izbegavas ... :hello ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:Problem je bila samo ikonica ...
Problem je bio sto vi NE UMETE da popravite kola i da vam stranka ode zadovoljna. :!:

Locked