Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
Boki78

Re: Lada Samara 1.3

Post by Boki78 »

Al zato TI umes da opravis kola pa da stranka njima vise nigde i ne ode :mrgreen:

skora

Post by skora »

A ne ne .....nema laganja :!: ......stranka je od mene otisla tacno 154 km kad je krenula BG do KV ....inace stranka mene NE SLUSA ,i svaki put kad kazem NOVO ,ona ode i kupi NAJJEFTINIJE,pa posto su radnje bile zatvorene ,zaato je stranka otisla bez kola kuci ......

Inace NOV prekidac svetla u radnji kosta 380din .....POLOVAN JE DOBIO NA OGLAS od coveka koga niti zna niti poznaje ......ON I DALJE IZMISLJA TOPLU VODU ,a rekao sam mu na rastanku MAKO - 380din

NE !!! On i dalje tera svoju pricu ......i izmislja neke livadske majstore SATRO ELEKTRICARE (Travija i Bokija) i toboze otkriva toplu vodu sa WD-om 40 !!!! OK ....aj da vidimo ko je bio u pravu i kako ce se resiti prica na kraju ..SA DRUGIM prekidacem ili sa VASOM POPRAVKOM :evil:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Pa sve bre radi :-x
Ispala je ona zicica iz buksne sa koje smo krali struju za obrtaljku... I sam znas da se vadila... :!:

Tako da ne skaci odmah po Bokiju i Traviju :shoot

Nego, da obavestim svecano, izgleda da opet imamo zezanciju sa alternatorom :evil: :evil: :evil:

Isao sam sad do NBGa i primetio sam da lampica jedva primetno, ali SVE vreme tinja :evil:

Kada dam zmigavce, ukljucim brisace, ubacim u rikverc lampica zasvetli jace.... Ali odmah kad zasvetli opada joj intezitet i kad dodam gas ona opet malo jace zasvetli :evil: :evil: :evil:

Sta je sad u pitanju :evil: :evil: :evil:

Da napomenem da kazaljka ne upada u crvenu zonu uopste...
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

:kez MA 100% Obrtaljka !!!! Ona te hebe opet :evil:

Gago

Post by Gago »

Zbog obrtaljke sam stao na putu :x , a zbog ovoga sad cu da stanem uskoro :mrgreen:

skora

Post by skora »

Majke ti ???? zar moze jos nesto da bude uzrok kvara kod tebe na kolima osim obrtaljke ????

Sto ne probas da naspricas WD-40 :lol: :lol: :lol:

:!: Prepakuj diodnu plocu sa onog alternatora sto si ga rastavljao ....

Gago

Post by Gago »

Ostao mi kuci, reko ne ide da nosi bas dva alternatora u gepeku...

Boki rece da ima neku ispitanu viska :oops:

skora

Post by skora »

Imao je boki i nove lezajeve alternatora ....pa kad se ugrade glasniji od upaljenog motora :!:

On je decko bolestan ,moras to shvatis ,ima sifru ,na jakim je terapijama ,i pitanje je dana kad ce ga cike u belom odvesti na duzi odmor ......Batali Bokija ..... :mrgreen:

Boki78

Post by Boki78 »

Gago wrote:Boki rece da ima neku ispitanu viska :oops:
Strumpf ima skoro novu Iskru koju je skinuo sa ove braon lade kojom je odusevio djapeta. U tu je ubacio neki raspadnuti alternator pa kad su mu lezajvi skoro pokidali kais pitao me je da li imam neki krs od lezajeva te sam mu dao kineze za 250dinara oba. Ja mu lepo predlagao da ugradimo FAG da alternator bude ljudski, ali nije hteo da cuje, kaze zar da je prodam sa takvim lezajevima, ocu boli me q.

:lol:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Gago bolje kupi volt metar nego obrtomer i kontroliši koliko puni altenator. Zgodni su za ugradnju volt metar od 105 lade ima ih djape a rupe su već izbušene "laserski" pa ima gde i da se ušrafi.
Prekidači na našim ladama se lako rasturaju i popravljaju, ako nema mehaničkih oštećenja valja se malo pročistiti i podmazati klizači i to radi.

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:Strumpf ima skoro novu Iskru koju je skinuo sa ove braon lade kojom je odusevio djapeta. U tu je ubacio neki raspadnuti alternator
Sva sreca ,covek zna koliki si KRETEN :evil: ,pa nece tvoje pisanije prihvatiti zdravo za gotovo......A ja da imam Iskru ,q**c bi opstala pored tebe i travija .....davnih dana bi mi je oteli ....

Inace za lezajeve si u pravu .....uzeo si mi pare kao da su SKF-ovi ,a uvalio mi neki krs :!: ....... ali cim Djape bude skinuo alternator ,ima da ti ga nabijem u to tvoje debelo *upe ,pa ces da pistis kao Bugarski sanitet

Image

Gago

Post by Gago »

skora wrote:A ja da imam Iskru ,q**c bi opstala pored tebe i travija .....davnih dana bi mi je oteli ....
Pored mene zivog i mojih problema sa alternatorima njima bi dao da otmu Iskru :shock: :shock: :shock:

skora

Post by skora »

Pricao sam o otimanju sto je njima svojstveno ....Ti si momak na mestu ,i ti nikad sebi nebi dozvolio takvu blamazu .......Ti samo kukas kao ranjenik da nemas love i onda se covek sazali pa ti da

Image

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:
Boki78 wrote: ali cim Djape bude skinuo alternator ,ima da ti ga nabijem u to tvoje debelo *upe ,pa ces da pistis kao Bugarski sanitet
A jel ce da skine onaj anlaser u koji smo stavili cetkice sa kineskog usisivaca nakon obrade? :twisted: :twisted:

Gago

Post by Gago »

Ti samo kukas kao ranjenik da nemas love i onda se covek sazali pa ti da

Image

Citat:

"Moja gospodo, bolji i viši podjose boljima i višijema, a ja jedva vas dopadoh! :? ;)

Locked