Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
Boki78
Re: Lada Samara 1.3
Al zato TI umes da opravis kola pa da stranka njima vise nigde i ne ode 
A ne ne .....nema laganja
......stranka je od mene otisla tacno 154 km kad je krenula BG do KV ....inace stranka mene NE SLUSA ,i svaki put kad kazem NOVO ,ona ode i kupi NAJJEFTINIJE,pa posto su radnje bile zatvorene ,zaato je stranka otisla bez kola kuci ......
Inace NOV prekidac svetla u radnji kosta 380din .....POLOVAN JE DOBIO NA OGLAS od coveka koga niti zna niti poznaje ......ON I DALJE IZMISLJA TOPLU VODU ,a rekao sam mu na rastanku MAKO - 380din
NE !!! On i dalje tera svoju pricu ......i izmislja neke livadske majstore SATRO ELEKTRICARE (Travija i Bokija) i toboze otkriva toplu vodu sa WD-om 40 !!!! OK ....aj da vidimo ko je bio u pravu i kako ce se resiti prica na kraju ..SA DRUGIM prekidacem ili sa VASOM POPRAVKOM
Inace NOV prekidac svetla u radnji kosta 380din .....POLOVAN JE DOBIO NA OGLAS od coveka koga niti zna niti poznaje ......ON I DALJE IZMISLJA TOPLU VODU ,a rekao sam mu na rastanku MAKO - 380din
NE !!! On i dalje tera svoju pricu ......i izmislja neke livadske majstore SATRO ELEKTRICARE (Travija i Bokija) i toboze otkriva toplu vodu sa WD-om 40 !!!! OK ....aj da vidimo ko je bio u pravu i kako ce se resiti prica na kraju ..SA DRUGIM prekidacem ili sa VASOM POPRAVKOM
Pa sve bre radi
Ispala je ona zicica iz buksne sa koje smo krali struju za obrtaljku... I sam znas da se vadila...
Tako da ne skaci odmah po Bokiju i Traviju
Nego, da obavestim svecano, izgleda da opet imamo zezanciju sa alternatorom
Isao sam sad do NBGa i primetio sam da lampica jedva primetno, ali SVE vreme tinja
Kada dam zmigavce, ukljucim brisace, ubacim u rikverc lampica zasvetli jace.... Ali odmah kad zasvetli opada joj intezitet i kad dodam gas ona opet malo jace zasvetli
Sta je sad u pitanju

Da napomenem da kazaljka ne upada u crvenu zonu uopste...
Ispala je ona zicica iz buksne sa koje smo krali struju za obrtaljku... I sam znas da se vadila...
Tako da ne skaci odmah po Bokiju i Traviju
Nego, da obavestim svecano, izgleda da opet imamo zezanciju sa alternatorom
Isao sam sad do NBGa i primetio sam da lampica jedva primetno, ali SVE vreme tinja
Kada dam zmigavce, ukljucim brisace, ubacim u rikverc lampica zasvetli jace.... Ali odmah kad zasvetli opada joj intezitet i kad dodam gas ona opet malo jace zasvetli
Sta je sad u pitanju
Da napomenem da kazaljka ne upada u crvenu zonu uopste...
Samo Samara Srbina Spasava
Zbog obrtaljke sam stao na putu
, a zbog ovoga sad cu da stanem uskoro 
Majke ti ???? zar moze jos nesto da bude uzrok kvara kod tebe na kolima osim obrtaljke ????
Sto ne probas da naspricas WD-40
Prepakuj diodnu plocu sa onog alternatora sto si ga rastavljao ....
Sto ne probas da naspricas WD-40
Ostao mi kuci, reko ne ide da nosi bas dva alternatora u gepeku...
Boki rece da ima neku ispitanu viska
Boki rece da ima neku ispitanu viska
Imao je boki i nove lezajeve alternatora ....pa kad se ugrade glasniji od upaljenog motora
On je decko bolestan ,moras to shvatis ,ima sifru ,na jakim je terapijama ,i pitanje je dana kad ce ga cike u belom odvesti na duzi odmor ......Batali Bokija .....
On je decko bolestan ,moras to shvatis ,ima sifru ,na jakim je terapijama ,i pitanje je dana kad ce ga cike u belom odvesti na duzi odmor ......Batali Bokija .....
-
Boki78
Strumpf ima skoro novu Iskru koju je skinuo sa ove braon lade kojom je odusevio djapeta. U tu je ubacio neki raspadnuti alternator pa kad su mu lezajvi skoro pokidali kais pitao me je da li imam neki krs od lezajeva te sam mu dao kineze za 250dinara oba. Ja mu lepo predlagao da ugradimo FAG da alternator bude ljudski, ali nije hteo da cuje, kaze zar da je prodam sa takvim lezajevima, ocu boli me q.Gago wrote:Boki rece da ima neku ispitanu viska
Gago bolje kupi volt metar nego obrtomer i kontroliši koliko puni altenator. Zgodni su za ugradnju volt metar od 105 lade ima ih djape a rupe su već izbušene "laserski" pa ima gde i da se ušrafi.
Prekidači na našim ladama se lako rasturaju i popravljaju, ako nema mehaničkih oštećenja valja se malo pročistiti i podmazati klizači i to radi.
Prekidači na našim ladama se lako rasturaju i popravljaju, ako nema mehaničkih oštećenja valja se malo pročistiti i podmazati klizači i to radi.
Sva sreca ,covek zna koliki si KRETENBoki78 wrote:Strumpf ima skoro novu Iskru koju je skinuo sa ove braon lade kojom je odusevio djapeta. U tu je ubacio neki raspadnuti alternator
Inace za lezajeve si u pravu .....uzeo si mi pare kao da su SKF-ovi ,a uvalio mi neki krs

Pored mene zivog i mojih problema sa alternatorima njima bi dao da otmu Iskruskora wrote:A ja da imam Iskru ,q**c bi opstala pored tebe i travija .....davnih dana bi mi je oteli ....
-
Boki78
A jel ce da skine onaj anlaser u koji smo stavili cetkice sa kineskog usisivaca nakon obrade?skora wrote:Boki78 wrote: ali cim Djape bude skinuo alternator ,ima da ti ga nabijem u to tvoje debelo *upe ,pa ces da pistis kao Bugarski sanitet

Ti samo kukas kao ranjenik da nemas love i onda se covek sazali pa ti da

Citat:
"Moja gospodo, bolji i viši podjose boljima i višijema, a ja jedva vas dopadoh!

Citat:
"Moja gospodo, bolji i viši podjose boljima i višijema, a ja jedva vas dopadoh!