IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Jel zna neko gde mogu danabavim onu plastiku za grejanje-hladjenje pored kontrolne table s leve strane(neznam kako da opisem ima slika) jer kad sam farbo i vraco pretego sam sraf i pukla je i to sad neizgleda nikako!!!??? I naravno posto sam novi a nisam pogledo sve u forumu moram da dosadjujem jel neko zna koliko bi TUNING izasao i gde moze da se odradi!!!>>>>??? Pozdrav!!
Da dobro si vidio!!! Bila je!!! A sad sam ulozio brdo para u nju pa mi se ni neprodaje vise!!! Boja je EXTRA!!!! Al se hvalim.......
A za tuning nasao sam lika u Apatinu sto bi za 500jevreja odradio prednje i zadnje branike,svetla i spojlere sa strane!!! Ali to sve predugo traje jer bi morao sve to da spaja-vezuje na postojece branike!!! A da vidite kako je on odradio svog Stojcu kako bi tek Lajka izgledala??? Ali ko zna duga je 2008. :| :|
Fino, fino... A gde si nabavio tu svetlo plavu plastiku oko ventilacije i inst. table? Vozim 112-icu pa bi se i na njoj u'vatilo tako nesto... ...ekstra izgleda!
(V)lada wrote:Fino, fino... A gde si nabavio tu svetlo plavu plastiku oko ventilacije i inst. table? Vozim 112-icu pa bi se i na njoj u'vatilo tako nesto... ...ekstra izgleda!
Ofarb'o čovek
Kamaze, provalio sam te odma'. Znam da je i tvoja Lajka "afalina" i ne (a)fali joj ništa