Evo da postavim koju slicicu iako nije Lada.
Fiat Uno 45 S,1000 kubika Fire verzija.89 godiste,presao 69 000 km.Najveci kvar koji je imao je pucanje sajle za gas koju sam zamenio za 10 minuta.
Meni stvarno nije jasno kako je gospodin Predsednik vec uocio da mi je auto ulubljen,i necu nikad da zaboravim komentar kad je rekao da postoji bolje ocuvan Uno od mog,a ovaj cak da nije ni video
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
djape1977 wrote:e to je auto. a ne ove lade... ko god je ikad kupio ladu, na kraju je postao majstor.
Zar to i nije gušt vozača Lade?
Inače Bojane lepa makina. Za grad dušu dalo. Zamisli da nađeš žensku sa Nivom a onda sutra dođeš po nju u Unu Kažeš - zamenio sam i doplatio čoveku. Vala bi se prestravila
E, pa to ti kažem. Odeš u špijunažu sa Unom a Nivu ostaviš kod kuće Stvarno lep autić, za "šetnju" po gradu dušu dao. Koliko troši? Obzirom da je 45-ica, verovatno nešto malo?
Goxxy wrote:E, pa to ti kažem. Odeš u špijunažu sa Unom a Nivu ostaviš kod kuæe Stvarno lep autiæ, za "šetnju" po gradu dušu dao. Koliko troši? Obzirom da je 45-ica, verovatno nešto malo?
Izmedju 4.5 i 5 litara.
Inace je tih,udoban i naravno ima mnogo vise mesta od Nive unutra.160 ga je vozio cale autoputem Beograd-Nis.Na felne je uhvatila rdja jer je mali Snaucer stalno zapisavao.Inace na garazi nemam vrata zbog ventilacije.Hoce da napadne korozija kada se vruc motor utera u garazu gde nema ventilacije,jer kako se hladi motor postaje veca vlaznost vazduha.Ovaj nema ni jednu mrlju rdje,ima korube fabricki,skroz sam zadovoljan.Dosta dobro ubrzava s obzirom na kubikazu i ks.