Evo par slika moje Samare. Kao sto napisah u predstavljanju moje malenkosti, radi se o Samari iz 1989, 1.3. Kupljena je sa popustom, jer je negde u to vreme u Kragujevcu padao grad, pa su vozila smatrana ostecenim. Medjutim, farba nije nigde bila ostecena, samo je na nekoliko mesta lim na krovu bio minimalno ulubljen.
Trenutno je u dobrom stanju, sto se voznje tice. Presla je ~82000 km. Jedino je limarija malo zardjala/istrulila (krila i rubovi najvise). Sredio bih ja to, ali neznam da li se isplati, posto za dva meseca kupujem nova kola, a Ladu cu da prodam. Mozda bi neko mogao da mi kaze koliko bi kostalo sredjivanje limarije i da li bi prodajna cena bila bar za toliko veca?
Ako vam malo cudno izgleda guma oko sofersajbne, da kazem o cemu se radi. Pre par godina je neko pokusao da ukrade sofersajbnu i isekao je gumu skor ukrug, ali je tu stao. Izgleda da je staklo zalepljeno, tako da ovaj "lopov" to nije umeo skine. Od tada se vozim tako. Jedino je prokisnjavalo u gornjem delu na suvozacevoj strani, pa sam morao da zakrpim silikonom.