Samara novog clana

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Post Reply
NeMiLose

Samara novog clana

Post by NeMiLose »

Zdravo,

Evo par slika moje Samare. Kao sto napisah u predstavljanju moje malenkosti, radi se o Samari iz 1989, 1.3. Kupljena je sa popustom, jer je negde u to vreme u Kragujevcu padao grad, pa su vozila smatrana ostecenim. Medjutim, farba nije nigde bila ostecena, samo je na nekoliko mesta lim na krovu bio minimalno ulubljen.
Trenutno je u dobrom stanju, sto se voznje tice. Presla je ~82000 km. Jedino je limarija malo zardjala/istrulila (krila i rubovi najvise). Sredio bih ja to, ali neznam da li se isplati, posto za dva meseca kupujem nova kola, a Ladu cu da prodam. Mozda bi neko mogao da mi kaze koliko bi kostalo sredjivanje limarije i da li bi prodajna cena bila bar za toliko veca?
Ako vam malo cudno izgleda guma oko sofersajbne, da kazem o cemu se radi. Pre par godina je neko pokusao da ukrade sofersajbnu i isekao je gumu skor ukrug, ali je tu stao. Izgleda da je staklo zalepljeno, tako da ovaj "lopov" to nije umeo skine. Od tada se vozim tako. Jedino je prokisnjavalo u gornjem delu na suvozacevoj strani, pa sam morao da zakrpim silikonom.

ImageImageImage

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Poznata mi ova Samara, cini mi se da sam je video, jel ovo slikano u onom novom naselju iza fakulteta i studentskog doma ?

NeMiLose

Post by NeMiLose »

Jeste, tamo je slikano, a tamo i zivim.

kizahood
Automobil: Lada Niva

Post by kizahood »

'ladno zivis u Stevana Sindjelica :lol:

Pa garant' sam ti nekad i vid'o auto, dok sam is'o po burek, posto sam se jedno vreme vikendima svercov'o u domu dok mi je devojka tamo studirala :lol:

NeMiLose

Post by NeMiLose »

Tesko da si ga video, jer ne parkiram na putu od doma do "bureka" :)
Obicno parkiram pored zatvora.

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

Ja sam moju bivsu samaru pre tri godine sredio kod jednog coveka za nekih 250-300 evra. To je obuhvatalo zamenu sajtni, farbanje i jos neke sitnice tipa nabacivanje bitumena i slicno. Mada ako si vec sigurno resio da je prodajes onda mislim da ti se ne isplati neko preterano ulaganje... Jbga godine najvise skidaju cenu ladama:( iako ta tvoja moze da predje jos 3x po toliko...
Moja je bila '87-o godiste i presla nekih 115000km ali sredio sam je jer je ostala kod mene (u selu), a kupio 112-icu... Realna cena je bila nekih 900 evra (ima tng), ali mnooooogo vise vredi od toga...

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Ako nadjes nekog normalnog, da te ne odere i da rad pristojno kosta, onda ce da se isplati, jer je veruj mi to sto se vidi mozda tek 20% prave stete na njoj jer kad se rastruri cela ima da se krstis :(

Finalna cena ce sigurno da pokrije troskove liumarije&farbanja

Moja je do skora bila u takvom stanju pa je danas ko nova:
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=1156

NeMiLose

Post by NeMiLose »

Evo jos nekoliko slika na kojima se bolje vidi stanje stvari

ImageImageImageImage

Post Reply