Samara 1300s

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Post Reply
Milosch

Samara 1300s

Post by Milosch »

evo jos par fotki moje Lajke

Posto mi se nije svidela ona tamnozelena boja(koja je na vecini samara koje sam video) morao sam nesto da uradim po tom pitanju....

Image
Image
Image

inace u medjuvremenu sam ugradio sonny-ev cd player, napred pioneer ts-g1009 a nazad elipse pioneer ts-a6901. Slike cu da postavim ovih dana cim slikam.... a u planu je da zatamnim stakla do 50% max, a kad legnu pare od drzavnih akcija na red dolazi plin i wofer sa nekim nenormalnim pojacalom... :P :P :P

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Svaka cast za predanost....

Zanimljiv cajger...

Nemoj pogresno da me svatis, je ne bi to uradio na mojoj samari ali za trud i ideju svaka pohvala.

Samo nastavi...
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Milosch

Post by Milosch »

Hvala Savke :)

to je bio samo probni izgled cajgera, ali sam ga skinuo.. :( jer mi osvetljenje ins.table ne radi( ne rade 3 lampice, 2 koje osvetljavaju cajger i 1 koja osvetljava voltmetar i temperaturu motora) pa nocu se slabo vidi jer je bila mat crna pozadina... Planiram da stavim novi kad ovo popravim.... :)

evo par slika ozvucenja u mojoj limuzini... :)

Image
Image
Image

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

Lepo, lepo... sve pohvale... :D
Nego sto nisi nazad stavio dasku? Mislim ovako je lepse nego mozda trese i skripi plastika kad odvrnes bas... :?

milicevicv

Post by milicevicv »

da li nesmeta ta pregrada zvučniku?
veoma lepo nema šta samo nastavi
nije sto je lada,al je zakon

Milosch

Post by Milosch »

Kao dasku sam planirao neku sper plocu od 5mm ili deblju ali na par mesta sam pitao i nisu imali... a ne bi da stavljam ivericu (najjeftinija) mnogo je teska kad se podigne gepek.... amortizeri nece da drze.... Znam jer se tako desavalo kod ortaka....

A sto se skripanja plastike tice za sada ga nema ova fabricka daska ima ispod sebe neku kao gumenu traku pa valjda to apsorbuje udare basa i nema cvilenja plast. :wink:

Zvucniku valjda ne smeta predgrada... Nisam probao kako se cuje kad je bez nje... al posto su u vratima 2 -sistemci tj. visoke i srednje tonove daju zvucnici ne znam dal bi imalo negog efekta ukloniti je?!
Probacu pa javljam kako je bolje... :)

dallape

Post by dallape »

Chime si farbao enterijer?

2107

Post by 2107 »

Dobra, dobra ;)

Milosch

Post by Milosch »

Drugari izvnjavam se sto sam zaboravio da nastavim presdstavljanje moje Lajke. :(
U principu nije nista znacajno menjano od zadnjeg posta osim sto sam je ofarbao. Nije lose ispala ali ima gresaka..... :oops: evo i slika posle farbanja....

Image
Image
Image
Image

#Dallape nije nikakva filozofija da ofarbas enterije...
1. kupis 2-3 prajmera za plastiku u spreju (jedan oko 200 din) sve zavisi koliko hoces da zastitis plastiku...
2. Uz to kupi boju u koju hoces da ofarbas ent.(predlazem ti boju u spreju,jer ne znam kako bi reagovale "nitro razredive boje" mogle bi da najedu plastiku) i sto finiju smirglu gledaj da bude preko P 180. Koristio sam P 220....
3. E sad kad sve to nabavis krenes polako sa smirglanjem. Ja sam skinuo sve tapacire da bi mogao lepo sve da obradim. Kad osmirglas uzmes cistu krpu i dobro ocistis prasinu, da ne bi bilo nekih grudvica kad naneses prajmer. kad se osusi naneses i boju, i ona kad se osusi. Sto si skinuo vratis u auto. Torpedo nisam znao kako da skinem pa sam sve okolo zastitio novinama i njega prefarbao.....
#2107 tnx :D

Post Reply