Gornji je led koji sem stavio umesto sijalice.Taj led sam narucio za oko 60 din. po komadu (naravno u madjarskoj).Nije bio tezak posao...samo sam u sredinu instrument table stavio beli led da bi se bolje videli srednji cajgeri,vidi se i sa strane ali ne bas preterano.
A sto se tice retrovizora,verujte mi da bolje izgleda uzivo,ovako izgleda kao da se neka hromska buba prilepila...A razlog zasto necu da ga menjam je sto pruza mnogo vecu vidljivost nego stari (ako treba,mogu na milimetar da se parkiram).Pored toga je elektronska sa grejacima.
Ne svidja mi se sto je hrom.Zato ako neko ima ideju kako mogu to da prefarbam rado cu da cujem!
Gornji je led koji sem stavio umesto sijalice.Taj led sam narucio za oko 60 din. po komadu (naravno u madjarskoj).Nije bio tezak posao...samo sam u sredinu instrument table stavio beli led da bi se bolje videli srednji cajgeri,vidi se i sa strane ali ne bas preterano.
A sto se tice retrovizora,verujte mi da bolje izgleda uzivo,ovako izgleda kao da se neka hromska buba prilepila...A razlog zasto necu da ga menjam je sto pruza mnogo vecu vidljivost nego stari (ako treba,mogu na milimetar da se parkiram).Pored toga je elektronska sa grejacima.
Ne svidja mi se sto je hrom.Zato ako neko ima ideju kako mogu to da prefarbam rado cu da cujem!
Ma dobri su retrovizori, ako obavljaju svoju funkciju
nemoj to sam farbati, ja imam dosta loša iskustva sa farbanjem plastike... sve ove farbe u sprejevima obično su loše kvalitete, na području HR preporučam u širokom luku izbjegavati marku RenCo.... uglavnom, ako misliš mijenjati boju rađe daj nekom farbaru da to odradi... bit će kvalitetno a i puno bolje sigurno nego da sam farbaš...
Imam čudan problem oko voltaže.
Kad upalim kola,voltaža se spušta sa 12,2v na 11v i tako mi drži,ni gore ni dole.Kad dam gas,i kad ugrabi barem 12,4 volti,posle digne na 13,4 i tako mi drži.Isto važi i u toku vožnje,ne ide preko 11,2 dok ne nagazim malo,posle je sve normalno.
Imam putni kompjuter koji mi pokazuje voltažu,pa mogu da pratim konstantno kako varira.
Gde bi mogao biti kvar?Akumulator,alternator ili nešto treće?
Prvo sam sumnjao na akumulator,pošto je star skoro 4 godine,ali mi simptomi ukazuju na nešto drugo.A ima i neki tester,koji pokazuje kad je dobar,kad treba da se dopuni i kad da se baci.Ugašen drži na 12,2-12,4.
Sumnjao sam i na kaiš,ali mi se čini da je i tamo sve u redu...
Kako da proverim da li se akumulator puni normalno?
Uzmi unimer (ako znash shta je) uklucish auto i izmerish voltazu na klemama akumulatora treba da bude oko 13 do 14 v , ali ovo radish sa ukljucenim svetlima !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Slabo je to, ne bi trebalo da pada ispod 13,5V sa svim potrosacima (duga svetla, maglenke, grejac zadnjeg stakla, ventilator kabine...), a bez potrosaca 14,5V.
Zameni regler.