Tek sad sam vido da nisam napisao nista o svom ljubimcu.
Ovako Ladilak je 89to godiste,motor je 1300, presao je skoro 230 000 km ( mislim da je 227 000), ja sam od toga sa njim prevalio nesto preko 150 000.
Motor jos uvek nije radjen i siguran sam da cu jos jednom okrenuti kilometar sat bez generalne jer jos uvek radi ko doksa.
Za ovih 8 godina koliko je u mom vlasnistvu menjao sam prednje amortizere, donje kugle 2 puta, servo kocioni, 2 puta vodenu pumpu i regler. Sad bi trebao menjati zadnje amortizere i korpu lamelu i druk lager posto je druk lager poceo da se cuje. Sve u svemu zbog njega sam postao postovalac ladinih vozila jer me za sve ove godine nikad nije ostavio na putu a kao sto sam nabrojao sem redovnog odrzavanja ulaganja su bila minimalna.
Naravno da moze Savke samo redovno odrzavanje, moj ladilak nikad nije presao vise od 4000 km sa istim uljem, desavalo mi se da menjam ulje u rasponu od nedelju dana sto ju je i odrzalo u formi sve ove godine.( bar ja tako mislim)
xxx wrote:Naravno da moze Savke samo redovno odrzavanje, moj ladilak nikad nije presao vise od 4000 km sa istim uljem, desavalo mi se da menjam ulje u rasponu od nedelju dana sto ju je i odrzalo u formi sve ove godine.( bar ja tako mislim)
Sve je po PS-u sem plina,onaj ko ti je ugradio plin bi trebao da se zapita o nekim stvarima Isparivac mora biti postavljen bocno-u pravcu pruzanja krila,a ne kao kod tebe.Samo jos reci da si za ovo dobio atest :
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Iskreno receno nemam pojma kako bi trebao isparivac da stoji, ja sa uredjajem nemam nikakvih problema motor mi potpuno normalno radi i pri ubrzavanju i pri usporavanju s` tim da prilikom naglog kocenja sa hladnim motorom se oseca malo gusenje. Ugradjen je pre godinu ipo dana i nisam ga jos atestiro planirao sam sad u martu sa registacijom da redim i atest. Cim budem imao vremena rotiracu ga za 90 pa javljam dal ima kakvih promena.
Malo sam se igro isparivacem okretao ga za 90 stepeni ko sto ste rekli vozao par dana i apsolutno nikakve razlike ni na leru ni u voznji i opet ga vratio u prvobitni polozaj da mi ne pravi guzvu jer mi vec ide vreme za zamenu zupcastog.