Moja Lajka

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Dex91

Moja Lajka

Post by Dex91 »

Image

Image
Vidakovic Dejan

Dex91

Post by Dex91 »

Image
Vidakovic Dejan

BKS_tmo

Post by BKS_tmo »

Hmmm, a vide li se ovi štopovi kad stisneš kočnicu? I brate, ova izolir traka po farovima i svetlosnoj signalizaciji ti uopšte ne treba, samo si nagrdio auto.
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]

Dex91

Post by Dex91 »

Vidi se, bila je i tamnija, ali sam je skinuo zbog policije. Skinuo sam izolirku napred, mislio sam da nadjem negde one valjda se "kapci" zovu, pojma nemam, ali nisam uspeo da nadjem.
Vidakovic Dejan

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

pre svega, dobrodosao. :)
super ti ja Samara, lepo si je sredio. bas sam bio u nedoumici kako bi joj stojale ovakve felne, i sad vidim da na samari uopste ne stoje lose. inace, moram samo jednu zamerku pored pomenutih izolir traka, doduse to je moje misljenje. ovo na soferki "turbo power"... znaci to kad vidim na kolima, nije mi dobro. bolje nadji neku sa natpisom "Lada" ili "Samara". ;)
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

Dex91

Post by Dex91 »

Znam za to, jos mi je neko rekao. Trazio sam od coveka koji drzi auto delove da mi nabavi cisto belu, a on mi doneo ovu, pa rekoh 'ajde da stavim kada sam vec narucio. Gde bi mogla da se nadje neka tako cisto bela? I ovi "kapci" ako se uopste tako zovu umesto izolirke, da li imaju za samaru? :)
Vidakovic Dejan

Dex91

Re: Moja Lajka

Post by Dex91 »

Posle nekog vremena, evo mene... Svi planovi propali i pali u vodu.. Lada slupana pre god dana... :( Rasturena bas.. Sredjena za voznju ovako, ali nikada kao sto je bila.. U velikoj sam nedoumici.. Ladu smo ranije vozili cale i ja, svo ovo vreme, medjutim, cale je kupio drugi auto, pa ce lada sada pripasti meni.. A, meni nekako bas prirasla za srce.. Svi nesto hvale Golf 2, a ja bas zelim da lada bude bolja... Lada pa lada.. Nzm da li je za to sto sam mlad, ipak sam 91 god, ali eto, sta je tu je.. Da predjem na stvar.. Dobro bi mi doslo par saveta, u stvari, ne par, nego gomila... Ima nekih stvari koje su dosta upropastile ladu tokom udesa.. Sada razmisljam da li posle svega toga imam racun da je radim, ovakvu kakva jeste ili da je prodam pa da kupim drugu.. Mada bih ja zeleo bas ovu.. Ako vam nije tesko, da me posavetujete, da ne trosim pare uzalud, jer planiram da je polako radim od najsitnijeg delica.. Slike cu ubaciti uskoro, pa da mi kazete sta mislite o tome.. PozZ...
Vidakovic Dejan

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

pa zavisi koliko je slupana. Ako su pomereni trapovi bolje kupi drugu.

Dex91

Post by Dex91 »

Evo stizu i neke slike...
Last edited by Dex91 on Fri Jul 27, 2012 1:06 am, edited 1 time in total.
Vidakovic Dejan

Dex91

Post by Dex91 »

.
Last edited by Dex91 on Fri Jul 27, 2012 1:09 am, edited 2 times in total.
Vidakovic Dejan

Dex91

Post by Dex91 »

.
Last edited by Dex91 on Fri Jul 27, 2012 1:12 am, edited 2 times in total.
Vidakovic Dejan

Dex91

Post by Dex91 »

To su neke slike, nisu bas pregledne, ali moze se videti... Ako budem uspeo da sredim, ubacicu bolje i jasnije... Ima tu jedan problem, zadnji desni tocak je pomeren od 0.5 do 1cm u nazad.. Kada je lada udarila, izvukla je tih 0.5 do 1cm iz lima. tj dole gde se vesanje drzi sa tri srafa.. Ne primecuje se da je izvuceno kada se dole pogleda, ali ja vidim da je tocak pomeren. Interesuje me da li to mogu nekako da napravim, da vratim, jer nije mnogo.? Inace imam nove zimske gume pozadi, ne poznaje se da se neka guma neravnomerno ili vise pojela.. zbog toga se jedino razmisljam da li da je radim ili ne.. A, na slici se vidi da je zadnji levi takodje kriv i pomeren, ali je to reseno tako sto je promenjen ceo nosac zadnjih tockova ili "torzija" ako se to tako moze nazvvati.. Molim vas za savete.. Hvala u napred...
Vidakovic Dejan

Dex91

Post by Dex91 »

A, ovako sada izgleda..
Vidakovic Dejan

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

sta bi zeleo da radis? posto si je vec doveo u iole pristojnom stanju... ali, bila je poprilicno dobro udarena. kako ti se samo enterijer onako raspao...? :?
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

Dex91

Post by Dex91 »

Zeleo bih da je radim celu... Celu limariju, farbanje, mehaniku da sredim, motor sve.. Ne nesto brzo, nego polako da sredjujem sve u skaldu sa novcanom situacijom.. Samo me brine taj tocak zadnji i zbog toga se dvoumim.. Enterijer se raspao jer nas je bilo 4 u kolima, ja sam napravio ogromnu gresku, dao sam drugu auto da vozi.. A, on vozio kao manijak, a pritom prvi put vozi ladu.. Sleteli smo sa puta u kanal za vodu, izleteli iz krivine.. Zamisli koliki je bio udarac kada sam ja sa zadnjeg sedista izleteo napolje kroz soferku, a, pre toga otkinuo naslon od prednjeg sedista, posto sam prvo u njega udario.. Tako da su i oni napred prvo udarili u instrument tablu i polomili sve napred, a mi od pozadi naslone od sedista.. Sreca je sto smo svi preziveli.. Sada bih je radio, posto je posle toga pocela da pokazuje koroziju sa svih strana po malo, ali jos nije strasno.. A, nekako mi je prirasla za srce. Pa sada nzm da li bilo sta pocinjati ili ne... :?
Vidakovic Dejan

Post Reply