Tako ti je sa tamnim bojama,moja je crna,operem uglancam,i posle 5 minuta voznje vidi se prasina,ali zato je prava ona ''direktorska''limuzina. kako te podizaci stakla sluze?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Dobro sad,napravio sam sve zupcanike a,crko mi prekidac za spustanje zadnjeg lijevog al posto iza mene niko i ne moze sjesti(imam skoro 2 metra),nema prituzbi
PA-6 polyamid,od nje napravio i matice za auto dizalicu 3t,i rade vec 5 god.mislim da u bg ili staroj pazovi ima radnja metal centar i da oni to drze.plastika je dobra da i bronzu mjenja.
Mislim da ga prodaju koliko god hoces,odsjeku,sipke su okugle i metar te sipke je bio oko 10 eura,a taj komadic sam platio par eura.kazem ti,vidi na netu mislim da imaju u staroj pazovi predstavnistvo,jer je taj poolyamid svabo pravio a ima i verzija zvana sipas,pravi se u hrvatskoj i nista ne valja.straugar ju je nabrzinu iskopirao,uzeo mi 10 eura za ruke i dobro smo nanijeli tovatne masti i to je to.sad me jedino prekidac jedan zeza SICG - MetalCentar - STARA PAZOVA: tel: 381 22 311 522, fax: 381 22 310 657,
to im je centrala,mislim da imaju i u bg i ns radnje
Ok dado,puno hvala na informaciji,sad cu da procackam po netu,pa da uzmem to ''cudo''da uradim,pa da imam u rezervi. inace blizu mi je stara pazova,tako da mogu i skoknuti,hvala jos jednom
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Aj ako budeš radio obznani, možda se nađe još neko zainteresovan da uleti. Evo npr. ja
Jes da nemam problema sa tim ali zlu ne trebalo nek stoji da se nađe.