Ladu je moj deda kupio novu juna 1991. godine, pa sam je ja nasledio kada sam dobio dozvolu, tako da mu to dodje kao da sam prvi vlasnik, jer znam sve sto je radjeno na kolima... Zapremina motora je 1300 ccm, i trudim se da je odrzavam i dodajem novih stvari, ili opreme, te je odmah kada je dosla u moje ruke ugradjena muzika, kasnije i ozvucenje koje sada imam. Ugradjena su prednja svetla za maglu, zadnja je imala fabricki. Od ostalih estetskih stvari stavljeni su beli bocni migavci, pa trece stop svetlo, i na kraju aluminijumske felne, uostalom to se vidi i na slikama...
Ostalo je sve standardno, sem motora koji i nije bas. Naime 2005. godine je posle pucanja karike morala da ide na drugu specijalu i to na samo 51.180km ali posle nase greske sto smo osvezili motor novim karikama, koje su bile "malo" slabijeg kvaliteta. Danas evo ima uspesnih 118.000 predjenih km i sve je bez greske.
Znam samo da sam ja prezadovoljan svojim automobilom i da ga necu skoro menjati jer posle osnivanja porodice i dobijanjem cerkice shvatio sam da je ona sasvim pristojan porodicni auto koji ima meni zadovoljavajuce performanse, komfort i udobnost...
Ako sam nesto izostavio izvinite, tu sam ja pa ako se setim jos necega lako cu dodati...
Pozdrav