evo malo i po mraku ......

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
znam o cemu pricah ali to je za mene ono kako si rekao šabanski-tjuning , unutra treba josh da se radi, a trebao bi i da promenim instrument tablu (cajgeri, naravno iz rusije) i treba da se farba unutra ili sta god.KamAZ driver wrote:Ja se u tjuning doznajem k'o Marica u krivo spolovilo i generalno, to kod mene dolazi samo do kupovine presvlaka za sedišta, patosnica i mirišljave jelkice.
Nego, setio sam se nečega što sam negde video. Koliko sam shvatio, to je neka samolepljiva, relativno elastična "tvar" koja se lepi na elemente u enterijeru vozila, čak i lepo prati reljefne detalje na površinama na kojima se postavlja. Meni se učinilo da to lepo "leži" i ne izgleda kao neki "šabanski-tjuning", a ima ih u raznim bojama, srebrnoj, pa čak mislim da ima i sa onim "carbon look"-om.
Prijatelju, jesi li razmišljao da nešto tako postaviš na "torpedo" svoje "dvanaestice", tipa na okvire rešetki za ventilaciju, okvira instrument table i slično?
Sa svim time što si do sada uradio sa svojim prometalom, sada mi serijski "torpedo" izgleda pomalo prazno.
Usput, te brisače bi moralo da možeš da spustiš još niže, na samo dno šoferšajbne. Osim ako ti nisi spakovali neodgovarajuće...