"Somborsku" Samaru ste svi imali prilike da vidite na slikama sa oglasa za prodaju, zato cu je sada samo malo detaljnije predstaviti a slike neki drugi put.

Placena je 670e, sa svim troskovima odlaska gledanja, odjave, placanja prenosa, prevoza do bg i bg tablica, izasla je na okruglo 800e.
Sta reci, odrekao sam se godisnjeg odmora za ovu godinu i jos nekih uzitaka a za uzvrat sam dobio auto koji u voznji ne pokazuje znake umora. Presla je 80000, motor odlicno vuce i poteze a za predjenih 200km do bg potrosnja je bila oko 6.5-7 lit benzina. Trap odlican, kocnice ok, sve 4 zimske gume nove i u garanciji, akumulator u garanciji, auspuh od izduvne grane komplet nov, nova benzinska creva, nova pumpa goriva, altenator servisiran, novo ulje i filteri, nova letva volana itd itd... Limarijski zdrava, jedino rupa velicine malog klikera ispod vozacevih nogu i to je sve. Brave na vratima kao nove, svi elektro uredjaji rade a od ulaganja jedino treba promeniti lezaj prednjeg tocka i manzetnu homokinetickog zgloba. Danas sam obavio sistematski pregled kod cika elektronicara tako da ce je on bolje i strucnije opisati.