Ukratko da se predstavim , zovem se Bojan i iz Sarajeva sam. Trenutno od vozila koja koristim i imam je i ova LADA 110. Malo sam joj dodao svojih stvarčica da bi malo odudarala od ostalih auta i LADA. Na njoj je bilo planirano da se uradi još stvari pored urađenog ali pošto je prodajem mislim da nema smisla u nju više ulagati iz razloga jer to ko malo cijeni ( i ovako kad vide šta ima sve u njoj pitaju što mi je trebalo to da ugrađujem)
PREDSTAVLJANJE IZ SARAJEVA !
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
PREDSTAVLJANJE IZ SARAJEVA !
Dobro veče gospodo !!!
Ukratko da se predstavim , zovem se Bojan i iz Sarajeva sam. Trenutno od vozila koja koristim i imam je i ova LADA 110. Malo sam joj dodao svojih stvarčica da bi malo odudarala od ostalih auta i LADA. Na njoj je bilo planirano da se uradi još stvari pored urađenog ali pošto je prodajem mislim da nema smisla u nju više ulagati iz razloga jer to ko malo cijeni ( i ovako kad vide šta ima sve u njoj pitaju što mi je trebalo to da ugrađujem)
Da mi ne treba veće auto ne bih je ni prodavao nego je još više dorađivao ...
Re: PREDSTAVLJANJE IZ SARAJEVA !
Pozzz. Koje su ovo felne? Jesu 4*98 ili 4*100?
Ovo su BORBET felne a promjer je FIAT-ov tj. 4x98.
L.P.
L.P.
Još par sličica ručnog rada na LAJCI.... 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Svaka cast 
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
pozdrav

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- KardanPower
- Automobil: Lada 2107
Dobro veče narode.
Ovih dana mi je bilo dosadno pa sam se dokopao malo kvalitetnije carbon folije pa sam malo eksperimentisao na autu, pa me intersuje vaše mišljenje ovog svega što sam radio.

Ovih dana mi je bilo dosadno pa sam se dokopao malo kvalitetnije carbon folije pa sam malo eksperimentisao na autu, pa me intersuje vaše mišljenje ovog svega što sam radio.
Pa lepo ,ali sto je u oglasima 
Ide na prodaju treba mi vece auto posto sam postao tata I gdje god da krenem pun uvijek kao sibica

Cestitam tati!
Ali nekada je fica bio dovoljan i za decu i za stvari, mom ocu je bio dovoljan jugo, pa lada.... Nzm samo iznosim moje misljenje. Nego jos jednom, cestitke! 
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
I ja se pitam zasto ti je mala lada 110? Cetvora vrata, veliki gepik, postoji mogucnost montaze nosaca na krovu za lakse terete itd. itd.
Podseti me Marety, kad sam bio mali mi smo cetvoroclana porodica isli ficom na more i bili sretni. Mi ficom i teca ficom i cepaj i to na crnogorsko primorje, kasnije smo se tek opravili za Gcku.
Podseti me Marety, kad sam bio mali mi smo cetvoroclana porodica isli ficom na more i bili sretni. Mi ficom i teca ficom i cepaj i to na crnogorsko primorje, kasnije smo se tek opravili za Gcku.