Lada Samara 1300s
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Lada Samara 1300s
evo posto sam nov ovde hteo sam da predstavim svoj prvi auto,u principu auto sam dobio od ujaka presao nekih 50k i od prvog dana garaziran s tim sto je poslednjih 15ak godina vrlo malo vozen
uclanio sam se ovde bas iz razloga jer mi treba pomoc oko nekih sitnica jer uglavnom sve sam radim oko auta.......
1.Zamenio sam stare zvucnike novim,u planu je i cd player za neko vreme
2.Namestio nov levi retrovizor jer stari nije mogao da se podesava
3.Uradjen veliki servis
e sad evo i nekih slika za pocetak
uclanio sam se ovde bas iz razloga jer mi treba pomoc oko nekih sitnica jer uglavnom sve sam radim oko auta.......
1.Zamenio sam stare zvucnike novim,u planu je i cd player za neko vreme
2.Namestio nov levi retrovizor jer stari nije mogao da se podesava
3.Uradjen veliki servis
e sad evo i nekih slika za pocetak
Re: Lada Samara 1300s
Dobro dosao. Temu o vozilu si trebao da otvoris ovde viewforum.php?f=15 i malo o sebi da napises ovde isto u posebnoj novoj temi viewforum.php?f=2
pisao sam vec nesto ali evo i ovde cu 
auto sam dobio skoro da ne bi propadao jer je 90% vremena stajao garaziran
mogao sam da vozim caletov auto pa da mi uzmu nesto za 2-3god kad mi istekne probna itd. naravno ta ideja mi se nije svidela zato sto je cale stalno na putu a i morao bih dosta da pazim oko auta
e sad u planu imam da ovu ladu dovedem do nekog recimo originalnog stanja s tim sto paznja treba da se obrati na neke banalne stvari i vec imam neki spisak sta sve tu treba da se odradi
Zovem se Petrovic Djordje imam 17god zivim u Jagodini u slobodno vreme najvise sviram i bavim se raznim stvarima odnosno sve me zivo zanima,e da i II sam godina srednje skole Nikola Tesla smer Telekomunikacije eto nesto ukratko
auto sam dobio skoro da ne bi propadao jer je 90% vremena stajao garaziran
mogao sam da vozim caletov auto pa da mi uzmu nesto za 2-3god kad mi istekne probna itd. naravno ta ideja mi se nije svidela zato sto je cale stalno na putu a i morao bih dosta da pazim oko auta
e sad u planu imam da ovu ladu dovedem do nekog recimo originalnog stanja s tim sto paznja treba da se obrati na neke banalne stvari i vec imam neki spisak sta sve tu treba da se odradi
Zovem se Petrovic Djordje imam 17god zivim u Jagodini u slobodno vreme najvise sviram i bavim se raznim stvarima odnosno sve me zivo zanima,e da i II sam godina srednje skole Nikola Tesla smer Telekomunikacije eto nesto ukratko
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
sad lepo otvoris u temi vozila clanova post za svoje auto i pises sta i kako 
pisao sam vec 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
u vozilima clanova ne u predstavljanju 
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ajde ne smarajte dečka. Bitno da je krenuo svoj vozački staž sa Ladom. Ko nije vozio Ladu ili Zastavu, taj nikad neće shvatiti kako funkcioniše automobil i neće sa razumevanjem naučiti vožnju 
Podržavam originalno stanje! Pre svake popravke bilo čega, obavezno razmisli da li sve može da se vrati na stanje od pre. Onda možeš da se igraš
I zaboravi bušilicu, brusilicu, čekić... 
Podržavam originalno stanje! Pre svake popravke bilo čega, obavezno razmisli da li sve može da se vrati na stanje od pre. Onda možeš da se igraš
Lada Samara 1300s
Kao sto sam obecao evo nekoliko slika moje Samare 
Inace danas joj je uradjen mali servis
moze se reci da prede
Inace danas joj je uradjen mali servis
moze se reci da prede
Lepa, nije izvozena mnogo.
Otvori novu temu u delu foruma vozila clanova i tamo predstavi tvoju samaru.
viewforum.php?f=15
Otvori novu temu u delu foruma vozila clanova i tamo predstavi tvoju samaru.
viewforum.php?f=15