Josif kupio ladu
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- josif visarionovic
- Site Admin

Josif kupio ladu
Da se pohvalim.
Marko i ja smo bili prilicno aktivni u toku ove pauze.
Marku smo koliko toliko sredili auto i ugradili plin, sve Lovato original, a ja sam kupio Ladu Rivu.
Ljudi sto je lada, retko dobra.
Kupiuo sam je od jako finih ljudi iz Zrenjanina.
Vozio ju je jedan pokojni cika, deda-Luka, koji je prvi vlasnik.
Presla je 64000km. Godiste 1988.
Boja je bela, a enterijer crven(sedista, tapacirunzi, tepih,..., sve je crveno)
Jos ima onaj ruski miris enterijera.
Dugo je stajala, pa sam u startu morao da ulozim dosta para i vremena da je dovedem u meni prihvatljivo stanje.
Odmah su sevnule nove felne i gume, zupcasti kajs, klinasti kajs, ulje i filter ulja, filter vazduha, kompletno ulje u sistemu kocenja i kvacila, auspuh kompletan, semering radilice, donji cilindar kvacila, plin Lovato original, boca za tecnost za prskanje sofersajbne, presvlake koje je po meri sio novosadski DES jos pocetkom devedesetih(nove, stoje mi godinama) i druge sitnice, kao dotezanje lezajeva prednjih tockova, detaljno pranje spolja i iznutra.
Trajalo je sve tri dana i auto je sada kao nov.
Marko je imao cast da se vozi, pa neka kaze.
Moram da se zahvalim porodici Sasic iz Zrenjanina sto su mi je prodali. Mislim da je dosla u prave ruke.
Marko i ja smo bili prilicno aktivni u toku ove pauze.
Marku smo koliko toliko sredili auto i ugradili plin, sve Lovato original, a ja sam kupio Ladu Rivu.
Ljudi sto je lada, retko dobra.
Kupiuo sam je od jako finih ljudi iz Zrenjanina.
Vozio ju je jedan pokojni cika, deda-Luka, koji je prvi vlasnik.
Presla je 64000km. Godiste 1988.
Boja je bela, a enterijer crven(sedista, tapacirunzi, tepih,..., sve je crveno)
Jos ima onaj ruski miris enterijera.
Dugo je stajala, pa sam u startu morao da ulozim dosta para i vremena da je dovedem u meni prihvatljivo stanje.
Odmah su sevnule nove felne i gume, zupcasti kajs, klinasti kajs, ulje i filter ulja, filter vazduha, kompletno ulje u sistemu kocenja i kvacila, auspuh kompletan, semering radilice, donji cilindar kvacila, plin Lovato original, boca za tecnost za prskanje sofersajbne, presvlake koje je po meri sio novosadski DES jos pocetkom devedesetih(nove, stoje mi godinama) i druge sitnice, kao dotezanje lezajeva prednjih tockova, detaljno pranje spolja i iznutra.
Marko je imao cast da se vozi, pa neka kaze.
Moram da se zahvalim porodici Sasic iz Zrenjanina sto su mi je prodali. Mislim da je dosla u prave ruke.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Re: Josif kupio ladu
Znaci 1300josif visarionovic wrote:Odmah su sevnule nove felne i gume, zupcasti kajs, klinasti kajs, ulje i filter ulja, filter vazduha, kompletno ulje u sistemu kocenja i kvacila, auspuh kompletan, semering radilice, donji cilindar kvacila, plin Lovato original, boca za tecnost za prskanje sofersajbne, presvlake koje je po meri sio novosadski DES jos pocetkom devedesetih(nove, stoje mi godinama) i druge sitnice, kao dotezanje lezajeva prednjih tockova, detaljno pranje spolja i iznutra.
Daj slike da vidimo to cudo
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- milicevicv
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin