Debeli a srecni

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

lada boy

Post by lada boy »

josif visarionovic wrote:Koja teretana? Isao je on par puta samnom u teretanu, ali da prica i filozofira. Nije ni pomisljao da radi nesto. :?
A jozo nemoj tako.....
Znas sta se tebi desilo....povredio si ledja....Zato sto si ti stalno nesto radio....
Zato ja razmislam ovako.....BOLJE SPRECITI NEGO LECITI..... :lol: :lol: :lol:
Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------

letnjikovac

Post by letnjikovac »

lada boy wrote:
josif visarionovic wrote:Koja teretana? Isao je on par puta samnom u teretanu, ali da prica i filozofira. Nije ni pomisljao da radi nesto. :?
A jozo nemoj tako.....
Znas sta se tebi desilo....povredio si ledja....Zato sto si ti stalno nesto radio....
Zato ja razmislam ovako.....BOLJE SPRECITI NEGO LECITI..... :lol: :lol: :lol:
Hahaha dobra fora!

Ja se drzim one recenice: Sport je poguban po zivot!
:D :D :D

Koliko je samo fudbalera poumiralo u poslednje vreme!

Bojan

Post by Bojan »

Umiru jer obicno imaju nekih problema,sa plucima itd. a nece da idu da se lece vec posto poto hoce da odigraju utakmicu...
Btw idem u off al' da pitam jel gledao neko onaj snimak kad je na fudbalskoj utakmici udario grom u korner kad je poginulo nekoliko fudbalera?

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Uglavnom ti fudbaleri imaju srcane mane al koliko su glupi oni teraju dok ne riknu!

Gledao sam ja taj snimak!

Alekre

Post by Alekre »

Danas sam klopao tunjevinu sa tartar sosom :) Au, kako je dobro :) Proteini, proteini, proteini.

lada boy

Post by lada boy »

Ljubitelji veverica na tanjiru iz Nju Džersija mogu da odahnu - američka agencija za zaštitu životne sredine odlučila je danas da su mali glodari prava stvar za sladokusce.

Veverice kao hrana zabranjene su u Nju Džersiju početkom godine pošto su analize pokazale da njihovo meso, kako je navedeno, sadrži previše olova i drugih toksičnih metala.

Ipak, američka agencija za zaštitu životne sredine ljubiteljima sada preporučuje da slobodno jedu veverice, iako ne više od dva puta sedmično.

Prema navodima te agencije, alarmantni rezultati analiza s početka godine bili su pogrešni.

Odsek za ribolov i divljač Nju Džersija vevericu opisuje kao ukusno jelo i predlaže recepte za supu od veverice, vevericu na roštilju i dinstanu vevericu.

Bojan

Post by Bojan »

Haha za amatere jedino da imas izdresiranu hibridnu vevericu koja bi hvatala ovde 'standardne'
http://suv-freak.forum-2007.com

lada boy

Post by lada boy »

Lanac kineskih restorana u Moskvi hvatao je pse lutalice i njihovo meso je servirao gostima kao jagnjetinu, objavila je moskovska štampa, pozivajući se na policijske izvore.

Sanitarna inspekcija pronašla je u podrumu jednog restorana pseće glave i kosti, kao i veći broj životinja u kavezima koje su čekale da budu zaklane i ispečene.

"Kineski kuvari klali su pse u podrumu i pripremali njihovo meso kao delikates", rekao je predstavnik gradskih vlasti Filip Solonicki. Svi restorani iz tog lanca su zatvoreni, a protiv vlasnika i kuvara je podignuta optužnica za krivično delo prevare, kao i za brutalno ponašanje prema životinjama. Sanitarna inspekcija otkrila je skandal nakon što je dobila prijavu gostiju restorana koji su primetili da se kroz zadnja vrata restorana unose džakovi u kojima se nešto koprcalo.

Inspektori su u restorane najpre došli inkognito, naručili nekoliko jela i uzeli uzorke. Laboratorijske analize pokazale su da je reč o psećem, a ne jagnjećem mesu, nakon čega je usledila racija.

Bojan

Post by Bojan »

Takve ljude treba pobiti.Apsolutno sam protiv maltretiranja zivotinja
http://suv-freak.forum-2007.com

Post Reply