Nista nekontam... Daj to malo razjasnite ovde pa da svima bude jasno ko je kriv i zasto ili fino popricaite putem privatnih poruka. Zivimo u dosta civilizovanom vremenu pa aide takve stvari da resavaimo kulturno i bez emocionalnih uzbudjenja. Sto da se gledate koso na nekom skupu... Sta ce vam to?
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
zemunac ce vrlo lako ponovo da napise sve sto je pisalo ali ces opet da popizdis.
za sve koji neznaju...rasprava je pocela zbog alekreove fotografije koju sam postavio ovde....zbog njegove reakcije sam je izbrisao ali ce se kajati zbog teskih reci koje nisu bile potrebne
zemunac72 wrote:zemunac ce vrlo lako ponovo da napise sve sto je pisalo ali ces opet da popizdis.
za sve koji neznaju...rasprava je pocela zbog alekreove fotografije koju sam postavio ovde....zbog njegove reakcije sam je izbrisao ali ce se kajati zbog teskih reci koje nisu bile potrebne
Brate cemu teske reci.....msm......
--pretnje---
Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------
Sala je kada se svi smeju, a ne kada se jedan nadje uvredjen zbog te sale. Svako clan ovde moze da ''procita i nesto izmedju redova'' te bi shvatili na sta si mislio i koji efekat si hteo da postignes postavljanjem moje slike sto nije u redu sa tvoje strane, pa jos pretiti...