Garderoba

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

zemunac72

Post by zemunac72 »

Bojan wrote:Vas treba banovati pod hitno
pa banuj....sta cekas

Bojan

Post by Bojan »

Jos kad bi ja mogao...
http://suv-freak.forum-2007.com

zemunac72

Post by zemunac72 »

lada boy wrote:
zemunac72 wrote:zemunac ce vrlo lako ponovo da napise sve sto je pisalo ali ces opet da popizdis.
za sve koji neznaju...rasprava je pocela zbog alekreove fotografije koju sam postavio ovde....zbog njegove reakcije sam je izbrisao ali ce se kajati zbog teskih reci koje nisu bile potrebne
Brate cemu teske reci.....msm...... :roll:
--pretnje--- :shock: :roll: :roll:
mrzim kad moram da se pravdam ili da objasnjavam gluposti....hteo sam da se nasalim na temu kozne jakne i naocara koji se alekreu svidjaju.
imam vrlo sipmaticnu alekreovu sliku sa skupa u vrscu. okacio sam je na forum da ga obucemo u photo shopu,da mu stavimo cvike....nista nije bilo uvredljivo i nista nije bilo strasno da mi mi on uputio reci IDIOT i KRETEN!!!!!!
ode ova tema u off,mada je u samom startu off jer nema veze sa kolima,ladama....

zemunac72

Post by zemunac72 »

zemunac72 wrote:
lada boy wrote:
zemunac72 wrote:zemunac ce vrlo lako ponovo da napise sve sto je pisalo ali ces opet da popizdis.
za sve koji neznaju...rasprava je pocela zbog alekreove fotografije koju sam postavio ovde....zbog njegove reakcije sam je izbrisao ali ce se kajati zbog teskih reci koje nisu bile potrebne
Brate cemu teske reci.....msm...... :roll:
--pretnje--- :shock: :roll: :roll:
mrzim kad moram da se pravdam ili da objasnjavam gluposti....hteo sam da se nasalim na temu kozne jakne i naocara koji se alekreu svidjaju.
imam vrlo sipmaticnu alekreovu sliku sa skupa u vrscu. okacio sam je na forum da ga obucemo u photo shopu,da mu stavimo cvike....nista nije bilo uvredljivo i nista nije bilo strasno da bi mi on uputio reci IDIOT i KRETEN!!!!!!
ode ova tema u off,mada je u samom startu off jer nema veze sa kolima,ladama....

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Dosta je bilo.

Locked