kupio sam neki alarm sa skakavcem marke SPY!!!
pa mi nije jasno kako se povezuje, posto nikada do sada nisam to radio, a nebih bas da dajem pare elektricaru!!!
evo ovako:
1. imam dve braon zice koje se povezuju na migavce da bih treptali, neznam kako da ih povezem sa migavcima! gde treba da se poveze da bih migavci treptali?
2. dobio sam neki shock sensor, zasta on sluzi?
i gde da ga stavim da stoji???
jel moze neko da mi pomogne oko povezivanja alrma
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko_tuning
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
1. Zice za migavce povezi najbolje kod pregidaca za sva cetiri migavca. Premeri unimerom kako radi prekidac pa ti spoji paralelno sa tim. Ako kazes da postoje dve zice predpostavljam da su vec odvojeni levi i desni, mada ne mogu da tvrdim (ja sam morao da ih odvajam diodama).
2. Shock senzor ti aktivira alarm prilikom vecih potresa. To je ono sto pravi najvise problema tipa, prosao neko pored auta i alarm se sam uplaio preko noci, i sl.
Pozdrav.
2. Shock senzor ti aktivira alarm prilikom vecih potresa. To je ono sto pravi najvise problema tipa, prosao neko pored auta i alarm se sam uplaio preko noci, i sl.
Pozdrav.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!
- aleko_tuning
nisu mi ovojene leva i desna strana za migavce!!!
na tim zicama sto mi idu imam i osigurace od 15 ampera!!!
i da zaboravio sam da kazem da sam dobio i regler!!!
a teg njega neznam kako da povezem???
molim za pomoc!
ako neko zna ili je radio to da mi malo objasni!!!
na tim zicama sto mi idu imam i osigurace od 15 ampera!!!
i da zaboravio sam da kazem da sam dobio i regler!!!
a teg njega neznam kako da povezem???
molim za pomoc!
ako neko zna ili je radio to da mi malo objasni!!!
koji je to auto bolji od MOSKVICHA?
Kada si kupio alarm da li si dobio i semu povezivanja, to si morao dobiti i tu ti je sve objasnjeno, ajde ju skeniraj da je vidimo i sve cemo ti dalje objasniti.I jos nesto da li si mozda umesto regler mislio relej, ako si mislio na njega on ti sluzi za blokadu paljenja odnosno da nemozes da startujes auto pre nego deaktiviras alarm.
- aleko_tuning