Plave prskalice, pozicija...

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Post Reply
Alekre

Plave prskalice, pozicija...

Post by Alekre »

U Smederevu su svi napaljeni na ta sranja. Pre neki dan sam video prvu generaciju ''Grand Cherokeea'' na koji je vlasnik ( citaj seronja ) stavio plave prskalice i neke maglenke (takodje plave) koje ne mogu pet metra da osvetle :roll:

Rus

Post by Rus »

Ne znam meni su te prskalice totalna glupost, ali doduse o ukusima ne treba raspravljati. Ima takvih slucajeva svuda, bas sam juce video i moram priznati da sam se malko zbunio :) lik je stavio ratkapne-spinere :) hehe zanimljivo bogme ali ono ... i to je neko seljacenje, ali opet ponavljam oo ukusima ne vredi raspravljati.

Alekre

Post by Alekre »

Zivim blizu ekonomsko - trgovinske skole tako da cesto svratim tamo (ima zgodne cure). I sad, dolaze stariji likovi sa makinama da hvataju fuxice, sve je to ok. Ali nadje se i poneka alpha seljacina :lol: Dolazi lik sa ''Yugom 45'' oker boje sa dve bele ''pruge'' preko haube i krova, prskalice, muzika shusti ko tranzistor, auto truo, celave gume, deso stop svetlo ne radi... Ma grozno, pre bih vozio grobarski ''Mercedes 123'' nego ono. Kakvi ukusi, ono je apsolutna aljkavost.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Alekre, molim te imaj postovanja prema drugim markama vozila, a narocito prema Mercedesu.
Model W123 je legendarni model, izuzetnog kvaliteta i izdrzljivosti. U Nemackoj postoji veliki broj sajtova i foruma, posvecenih bas modelu W123.
Nazalost, na nasim ulicama se jako retko mogu videti bas dobro ocuvani modeli, sa manje od 600 000 km, pa ih ljudi dozivljavaju kao krseve i ciganske automobile.
Skoro sam imao priliku da vidim 100% restaurirani model MB W123 230E, koji je procenjen na oko 10 000 eura, ali je nazalost prodat za samo 7000.
Voznja u njemu se skoro uopste ne razlikuje od voznje u nekom novijem mercedesu, jer nacin na koji ubrzava, nacin na koji tako graciozno oslobadja snagu je skoro istovetan kao na novoj e klasi.
I sam posedujem jedan od modela iz kuce MB, tako da je moja ljubav prema MB-u jednaka kao i prema ladama koje su u mom vlasnistvu.
Pozdrav. :D

Alekre

Post by Alekre »

Okay, W123 je fantastican auto. Napisao sam, grobarski :wink:

Goxxy

Post by Goxxy »

Ne, nije problem u Mercedesu, već u tom glupavom trednu osvetljavanja svega i svačega na automobilu. Lično sam se trudio da promenim sijalice na poziciji, svetlima za zadnju registraciju, bočnim i prednjim migavcima, ali onako - da ne bude previše upadljivo a kada svetli da svetli belo, naranžasto ili plavičasto, zavisno od svetla.

Preterivanje sa osvetljenjem tipa - 50000 neonki na podu, svetleće prskalice, antene, sve i svja na kolima, nikako ne podnosim... A još onako ako trepću i menjaju boje... Bože, pomozi...

Alex, imamo isto ili sličnog takvog momka u Pančevu. Krem truli Yugo sa četvorokrakim čeličnim felnama (kakve su imale stare Ascone), krpljen na milion mesta pa je sada krem-crno truli :) Svetle mu neonke, prskalice, antena i šta sve još ne, drnda muzika, turira ga na semaforu a ono izgleda smešnooooo... joj, smejem se pri prvoj pomisli... Moraću da ufotkam prvom prilikom :)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Post Reply