Plave prskalice, pozicija...
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Plave prskalice, pozicija...
U Smederevu su svi napaljeni na ta sranja. Pre neki dan sam video prvu generaciju ''Grand Cherokeea'' na koji je vlasnik ( citaj seronja ) stavio plave prskalice i neke maglenke (takodje plave) koje ne mogu pet metra da osvetle 

Ne znam meni su te prskalice totalna glupost, ali doduse o ukusima ne treba raspravljati. Ima takvih slucajeva svuda, bas sam juce video i moram priznati da sam se malko zbunio
lik je stavio ratkapne-spinere
hehe zanimljivo bogme ali ono ... i to je neko seljacenje, ali opet ponavljam oo ukusima ne vredi raspravljati.
Zivim blizu ekonomsko - trgovinske skole tako da cesto svratim tamo (ima zgodne cure). I sad, dolaze stariji likovi sa makinama da hvataju fuxice, sve je to ok. Ali nadje se i poneka alpha seljacina
Dolazi lik sa ''Yugom 45'' oker boje sa dve bele ''pruge'' preko haube i krova, prskalice, muzika shusti ko tranzistor, auto truo, celave gume, deso stop svetlo ne radi... Ma grozno, pre bih vozio grobarski ''Mercedes 123'' nego ono. Kakvi ukusi, ono je apsolutna aljkavost.
- josif visarionovic
- Site Admin

Alekre, molim te imaj postovanja prema drugim markama vozila, a narocito prema Mercedesu.
Model W123 je legendarni model, izuzetnog kvaliteta i izdrzljivosti. U Nemackoj postoji veliki broj sajtova i foruma, posvecenih bas modelu W123.
Nazalost, na nasim ulicama se jako retko mogu videti bas dobro ocuvani modeli, sa manje od 600 000 km, pa ih ljudi dozivljavaju kao krseve i ciganske automobile.
Skoro sam imao priliku da vidim 100% restaurirani model MB W123 230E, koji je procenjen na oko 10 000 eura, ali je nazalost prodat za samo 7000.
Voznja u njemu se skoro uopste ne razlikuje od voznje u nekom novijem mercedesu, jer nacin na koji ubrzava, nacin na koji tako graciozno oslobadja snagu je skoro istovetan kao na novoj e klasi.
I sam posedujem jedan od modela iz kuce MB, tako da je moja ljubav prema MB-u jednaka kao i prema ladama koje su u mom vlasnistvu.
Pozdrav.
Model W123 je legendarni model, izuzetnog kvaliteta i izdrzljivosti. U Nemackoj postoji veliki broj sajtova i foruma, posvecenih bas modelu W123.
Nazalost, na nasim ulicama se jako retko mogu videti bas dobro ocuvani modeli, sa manje od 600 000 km, pa ih ljudi dozivljavaju kao krseve i ciganske automobile.
Skoro sam imao priliku da vidim 100% restaurirani model MB W123 230E, koji je procenjen na oko 10 000 eura, ali je nazalost prodat za samo 7000.
Voznja u njemu se skoro uopste ne razlikuje od voznje u nekom novijem mercedesu, jer nacin na koji ubrzava, nacin na koji tako graciozno oslobadja snagu je skoro istovetan kao na novoj e klasi.
I sam posedujem jedan od modela iz kuce MB, tako da je moja ljubav prema MB-u jednaka kao i prema ladama koje su u mom vlasnistvu.
Pozdrav.
Ne, nije problem u Mercedesu, već u tom glupavom trednu osvetljavanja svega i svačega na automobilu. Lično sam se trudio da promenim sijalice na poziciji, svetlima za zadnju registraciju, bočnim i prednjim migavcima, ali onako - da ne bude previše upadljivo a kada svetli da svetli belo, naranžasto ili plavičasto, zavisno od svetla.
Preterivanje sa osvetljenjem tipa - 50000 neonki na podu, svetleće prskalice, antene, sve i svja na kolima, nikako ne podnosim... A još onako ako trepću i menjaju boje... Bože, pomozi...
Alex, imamo isto ili sličnog takvog momka u Pančevu. Krem truli Yugo sa četvorokrakim čeličnim felnama (kakve su imale stare Ascone), krpljen na milion mesta pa je sada krem-crno truli
Svetle mu neonke, prskalice, antena i šta sve još ne, drnda muzika, turira ga na semaforu a ono izgleda smešnooooo... joj, smejem se pri prvoj pomisli... Moraću da ufotkam prvom prilikom 
Preterivanje sa osvetljenjem tipa - 50000 neonki na podu, svetleće prskalice, antene, sve i svja na kolima, nikako ne podnosim... A još onako ako trepću i menjaju boje... Bože, pomozi...
Alex, imamo isto ili sličnog takvog momka u Pančevu. Krem truli Yugo sa četvorokrakim čeličnim felnama (kakve su imale stare Ascone), krpljen na milion mesta pa je sada krem-crno truli
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]