zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- stalker92
- Site Admin

- Automobil: '81 Ford Taunus TC3
Re: zanimljive slike
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
Ma to avaks snimio lubeničarku koja je slučajno pala sa orbitalne stanice Mir.
a zamisli da ti stigne ovo na kucnu adresu sa pozivom od sudije za prekrsaje
j***** auto bez kardana
Jedva bi cekao da se pojavim kod sudije za prekrsaje sa ovom slikom.Da se obojica slatko ismejemo......

- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
da nisi to ti Pedja,tvoja lajka?

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
a ne, za tako nesto bi morao da imam jako dugacak prenos.
al sam zato dobio kaznu za parkiranje, nisam uplatio zonu. samo me zanima kako sam mogao da znam, kad je parking mesto pod snegom?

al sam zato dobio kaznu za parkiranje, nisam uplatio zonu. samo me zanima kako sam mogao da znam, kad je parking mesto pod snegom?

j***** auto bez kardana
Pa ima znak majku mu
P.S. Jel tripujem ili su ti prednji tockovi nesto mnogo usli unutra?
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
- altinjanin
E jbg....izbi ti iz dzepa pare.Koliko bese 1870? gledam bas sliku,kod zadnjeg tocka ima bela linija,da li ona oznacava parking mesto?
Ovde gde sam ja vazi ovakvo pravilo, ako se nevidi 30% linije, nebitno ili je izbledela ili je pod snegom znaci isto sto i da je nema. Tako da slobodo moze da se parkira, obilazi na punu i t.d.
Mada, jedne zime sam isto tako parkirao auto pored drugih vozila koja su tu stajala i dobio kaznu jer sam parkirao na raskrsnici! koja se za nedelju dana pretvorila u parking mesto!!! Nikakvog znaka nema, linije nema snega oko 30cm, sve belo i dosadno.
Ode 20e iz dzepa.
Mada, jedne zime sam isto tako parkirao auto pored drugih vozila koja su tu stajala i dobio kaznu jer sam parkirao na raskrsnici! koja se za nedelju dana pretvorila u parking mesto!!! Nikakvog znaka nema, linije nema snega oko 30cm, sve belo i dosadno.
Ode 20e iz dzepa.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
znak se nalazi oko 100m dalje na raskrsnici a ja sam se parkirao ispred zgrad u kojoj sam radio taj dan. nisam valjda blesav da idem do raskrsnice da bi video ima li nekih znakova? parking mesta u "zonama" su oznacena razlicitim bojama pa ovaj komadic bele linije zapravo oznacava zabranu parkiranja jer je tu ulaz u neku garazu ili dvoriste. treba da se vidi zuta, crvena ili zelena linija da bi se znalo po boji koja je zona.
ma platicu im na sveto nikad, makar robijao zbog 1800din. sudiji za prekrsaje cu da odstampam ovu sliku cisto da vidim sta ce da kaze.
sta da ti kazem serzas, zivis u drzavi koja za razliku od srbije ne ide djonom na svoje gradjane. isti propis vazi u svajcarskoj.
tockovi su mi "usli unutra" jer su napred trenutno obicne fabricke felne sa "zimskim" gumama tigar 175/70/13. izgleda grozno, a jos gore je za voznju, cisti horor. zaista mi nije jasno kako svi vi uopste vozite sa fabrickim tockovima??? niti koci niti skrece. a jos i hvalite wintere?
ma platicu im na sveto nikad, makar robijao zbog 1800din. sudiji za prekrsaje cu da odstampam ovu sliku cisto da vidim sta ce da kaze.
sta da ti kazem serzas, zivis u drzavi koja za razliku od srbije ne ide djonom na svoje gradjane. isti propis vazi u svajcarskoj.
tockovi su mi "usli unutra" jer su napred trenutno obicne fabricke felne sa "zimskim" gumama tigar 175/70/13. izgleda grozno, a jos gore je za voznju, cisti horor. zaista mi nije jasno kako svi vi uopste vozite sa fabrickim tockovima??? niti koci niti skrece. a jos i hvalite wintere?
j***** auto bez kardana
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Pa Alvirko reko da su dobre 
Elem, u NS važi da ako parkin nije očišćen od snega ne mogu da ti naplate.
Prošle godine su mi isto tako nalepili ja uslikao mobilnim i otišao kod njih rekao "Aj lepo poništite ili ću da napravim neviđenu scnu."
Elem, u NS važi da ako parkin nije očišćen od snega ne mogu da ti naplate.
Prošle godine su mi isto tako nalepili ja uslikao mobilnim i otišao kod njih rekao "Aj lepo poništite ili ću da napravim neviđenu scnu."
Vozio sam veceras po Paviljonima, nista nije ocisceno i to sa tim istim gumama - milina ziva ... dok nema drugih oko menedjape1977 wrote:znak se nalazi oko 100m dalje na raskrsnici a ja sam se parkirao ispred zgrad u kojoj sam radio taj dan. nisam valjda blesav da idem do raskrsnice da bi video ima li nekih znakova? parking mesta u "zonama" su oznacena razlicitim bojama pa ovaj komadic bele linije zapravo oznacava zabranu parkiranja jer je tu ulaz u neku garazu ili dvoriste. treba da se vidi zuta, crvena ili zelena linija da bi se znalo po boji koja je zona.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
ja sam isto nesto cuo na tu temu da parking servis ne sme da naplacuje parking prostore koji nisu ocisceni. Diskutabilno je jedino sta podrazumevaju pod "ociscenim"
- altinjanin
Evo par slika moje lajke i zimske idile,nije ciscena 5 dana

upload image

upload image

adult image hosting

upload image

upload image

adult image hosting