NOVE TABLICE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: NOVE TABLICE
Koliko smo mi iza CG po kolima koja se tamo voze...
i kao idemo ka evropi sa novim tablicama i saobracajnom a i dalje imamo broj motora a u evropi vec 15 god nema broj motora jer je motor rezervni deo...znaci jezivo samo pare da uzimaju....a citanje cipa u supu je 3000din da se vidi broj motora...samo pare uzimaju....
- zlatko83vr
Nove tablice su uzas
dobio sam zadnju kombinaciju ČW. sta sad da kucam kad placam parking CW ili da prebacujem na cheski jezik u podesavanjima da bih otkucao ČW???
Nove tablice su vece, dok ih stavim nazad ziva muka ili su okviri losi. Sve u svemu mi smo BANANA drzava gori od ovih iz Afrike. 
Nove tablice su vece, dok ih stavim nazad ziva muka ili su okviri losi. Sve u svemu mi smo BANANA drzava gori od ovih iz Afrike. - altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Sad cu i ja za 20-ak dana da dobijem,prvo sam se nervirao,al sad me bas briga,sta dobijem,mada sam pitao u jednoj agenciji posto preko njih cu odraditi komplet registraciju,gazdu sam zamolio,pa odnecu mu neko pice,da mi druga 2 slova budu iole normalna
,rece mi da moze,e sad... videcemo.......
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
ma obidjes sam policijske stanice i vidis koje tablice dele i tu stanes u red. Danas sam registrovao zeninog Stojadina i dobio WH (white house= bela kuca) pre mene video sam da je neko dobio isti broj sa slovima Wč, a video sam da posle mene spremaju liku tablice sa istim brojem a slova WJ.
Odes pogledas i ako ti se ne svidja dodjes drugi put, sad barem mozes u bilo kojoj stanici policije da registrujes na podrucju grada Beograda a nema ni redova, ispred mene bila dvojica i jedan iza mene kasnije dosao.
A ako agencija ide za tebe onda moras da im izdas ovlastenje i sad po novom ne prihvataju opste ovlastenje na agenciju nego moras da das ovlastenje na ime osobe koja ce u tvoje ime stajati u redu u policijskoj stanici prilikom registracije. Cemu sve to ? Redova vise nema i odes sam i za manje od sat vremena zavrsis sve. Subotom u Milana Rakica rade do 19h.
Odes pogledas i ako ti se ne svidja dodjes drugi put, sad barem mozes u bilo kojoj stanici policije da registrujes na podrucju grada Beograda a nema ni redova, ispred mene bila dvojica i jedan iza mene kasnije dosao.
A ako agencija ide za tebe onda moras da im izdas ovlastenje i sad po novom ne prihvataju opste ovlastenje na agenciju nego moras da das ovlastenje na ime osobe koja ce u tvoje ime stajati u redu u policijskoj stanici prilikom registracije. Cemu sve to ? Redova vise nema i odes sam i za manje od sat vremena zavrsis sve. Subotom u Milana Rakica rade do 19h.
- altinjanin
U ovoj agenciji nema nikakvog ovlascenja,sve predas,usluga im je 1000 din,i zovu te kada zavrse.Ma znam sve to,ne mogu,i mrzi me da se cimam po policijskim stanicama,ali zaista nemam zivaca i nerava da gledam one iznervirane sluzbenice koje samo sto ti ne kazu mars u p... m...,ovako plati 1000 preko,pa necu umreti zbog tih 1000 dinara.
Ne znam baš ja sutra idem da reg. ženinu i preko agencije na 3 rate traže 20600, a u solo izvedbi na 6 rata 18500. Videćemo sutra tačno pa javljam.
- altinjanin
Ovo je provereno,prijatelj registrovao pre mesec dana,a ja sam u petak bio da pitam i da mi sve izracunaju,26 600 me kosta
zlatko83vr wrote:Nove tablice su uzasdobio sam zadnju kombinaciju ČW. sta sad da kucam kad placam parking CW ili da prebacujem na cheski jezik u podesavanjima da bih otkucao ČW???
Nove tablice su vece, dok ih stavim nazad ziva muka ili su okviri losi. Sve u svemu mi smo BANANA drzava gori od ovih iz Afrike.
sta god kucas sta te briga oces li platiti ili ne. i kad ti zalepi kaznu samo je bacis u kantu i ne mogu ti nista. ja sam je dobio pre 2 godine i jednostavno ignorisao. ima "milion" razloga da ih na sudu pobijes...
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]