Bahato parkiram

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Post Reply
Delic9

Bahato parkiram

Post by Delic9 »

Malo zanimacije za one koji su Beogradu preo leta :)
Ima i nekih nagrada..
za više informacija
http://www.mondo.rs/s178026/Magazin/Lif ... gradu.html
http://www.bahatoparkiram.com/

Možda će sad da se dovedu u red svi oni koji ne znaju ni da se parkiraju normalno :-x

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Ma hvala lepo,lepo su to zamislili,da vidim da li ce neko da slika neki dzip ili audi,i da mu lepi na staklo''znas ti bahato parkiras'' pa kad izadje iz kafica ili sa terase moli boga da ne vadi pistolj pa da dobijes metak u glavu! :!:
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Pazi ja sam vidjao i po dzipovima i po BMW-ovima nalepnice "bahato parkiram" :)))
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

altinjanin

Post by altinjanin »

Pa lepe dok ih neko ne vidi,a posle kad ga taj bude zalepio o zid,spaklom ce ga skidati....pa pre neki dan sam prosao centrom Zemuna na keju ka restoranu Saran,tamo je ''KAO''zabranjen saobracaj,tj.dozvoljen samo za snabdevanje restorana,i ide baja u lexusu,a pauk stoji 50 m nize i kao ceka i snima ko ce stati,i bas sam pratio,15 minuta su cekali i odose......mislim nije na nama gradjanima da sudimo i slikamo i sta ti ja znam na koji nacin i sta da radimo,nego u normalnim zemljama postoji POLICIJA i te sluzbe koje RADE SVOJ POSAO onako kako treba,pa cik ti stani tamo gde ima znak ili bilo kakvo obavestenje o zabrani,evo to moj primer zimus sam se izgubio u Budimpesti,nisam znam pola sata kako da izadjem iz grada,i stanem da pitam nekoga kuda ka auto-putu za Bec,kod neke bus stanice sam stao gde ima ljudi,nije proslo 10 sekundi,prolazi i staje skoda oktavija,panduri,i na engleskom/posto su videli strane tablice/,pitaju,o cemu se radi,i da se sklanajm posto tu ne sme da se stoji,jednostavno se zna red i disciplina... a to sto se ''nasi'' kao probude pa jedno popodne dignu 5 vozila preko 20 000e i sve kamere snimaju da se vidi ''kao rade'' od toga mi je muka.........

samara1500

Post by samara1500 »

Kod nas je tako, za red niti znalo do sada niti će se znati (kako stoje stvari). Prvo puste da radi svako kako hoće, a onda se na nekolicini nesretnika iživljavaju uz slikanje za medije i naplatu drakonskih kazni. Onda posle par nedelja opet sve po starom... Eto, npr, zimus me je odneo pauk sa jednog mesta u gradu, i na tom istom mestu kada god prođem vidim nekog da stoji parkiran...
:roll:
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

nalepite meni! :D
moja Lada, gazi svakog gada...;)

altinjanin

Re: Bahato parkiram

Post by altinjanin »

Da ne otvaram novu temu,moram vam ispricati sta mi se desilo u subotu vece-noc...parkirao sam se u cuvenoj ''silikonskoj'' dolini u centru Bgd-a,ulica Strahinjica Bana,ne da bih isao u taj kraj[nikad,ni u ludilu]nego sto sam kruzio pola sata da nadjem mesto,i jedva tu nadjoh....elem,oko 1a.m. polako krenemo ka kolima i imam sta da vidim,iza mene stoji neki dzip bmw,na sred ulice,naravno zagradio me je maksimalno,ne mogu izaci,pa da sam duplo manji... :x gledam okolo,vrtim se,sednem u lajku,i legnem na sirenu,i tako,dobrih pola sata,moda i jace....ma nigde nikoga,razmisljam...da me neko ne gadja sa prozora saksijom,ili necim sto trubim u sitne sate...ma jok,nema nikoga,ljudi prolaze,gledaju,okrecu se...ugledah policijsku patrolu,koja polako prolazi tom ulicom i zaustavim ih...na moje pitanje,''DA LI JE OVDE DOZVOLJENO PARKIRANJE I DA LI JE OVO ZASTICENA ZONA'',doboh odgovor,a sta mi da mu radimo?????? :shoot :shoot pa to je da poludis,znaci ne mogu da verujem,i odose...okrenuli glavu na drugu stranu i gas o patos...razmisljam mozda pauka da zovem,opet mi svasta prolazi kroz glavu,ko zna koja je to budala,kreten,degen kako bi ga nazvao da tako stane,pandure boli uvo...htedoh i interventnu da pozovem,ali mislim se mene ce uhapsiti,a njega ce pustiti...na kraju sam usao u par kafica,od stola do stola,pitao,molio,kelnere pitao,pa da pitaju,i na kraju se javlja neki baja,znaci kada sam ga video,progutao sam knedlu smeha...glava kao dete od 5 godina,a telo,kao Stalone i Svarceneger pa puta 5..komedija,i kao''pa sto nisi ranije rekao...''mislim sta reci na ovako nesto..posto sam bio u drustvu lepse polovine,i jos par kolega sa posla,koji su mi samo sapnuli pusti kretena,samo da se pomeri,pa bezi od stoke,nisam ulazio u raspravu,vidim da je mazga teska,cak ni izvini nije rekao kao osnovno ljudsko ponasanje,osnova neke inteligencije,nego jee bahato gas do daske dao,i pomerio 2 metra...jos sam mislio da ce stati na mopje mesto i kaze,e super evo mesta...ma jok...eto to vam je nasa drzava,policija,zakoni koji vladaju i nacin kako se zivi...da sam kojim slucajem ja parkirao lajku tako kako je on parkirao,ne bi bila tu u roku od 5 minuta,ali posto je crni bmw dzip onda je sve dozvoljeno...gadim se i uzasavam u kakvom drustvu zivimo..horor!!!!!!!A samo me je pametna glava i moji prijatelji spasili da ne ulazim u raspravu,jer mozda me ne bi bilo medju zivima danas...bezati od budale sto dalje....

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Re: Bahato parkiram

Post by Dare »

Pametnije je ostati smiren ali je jako tesko. Bar meni...

Post Reply