Boki78 wrote:U tom slucaju, ne nece ti je dati za 300e iako mu budes ponudio da izvedes trbusni ples na haubi
Ja nisam spomenuo ni 300 ni 1300 ,samo sam kulturno pitao imali mesta price oko cene u varijanti preuzimanja u D......kontam da je mozda interesantnije coveku da ne baca 400e za trejler koje nikada nece povratiti iz prodaje.....
Imre wrote:A 1300 moze biti i jeftinije,ako neko dodje po kola,ali to bi moglo tek u septembru zbog punomoca
Nisam razumeo....punomocje za dovoz u SRB ili uopste punomocje
Boki78 wrote: jesi ti siguran da ti kupac moze doci u DE,
Ja sam kupac koji je zainteresovan za preuzimanje u DE
Imre wrote:
Pa isto ti dodje da sam ja ugradio plin pre par godina ili ti sad ugradio polovnjaka.Isto godiste.To ti je nelogicno kalkulisanje koji sam maznuo od tebe.
Ne znam o kakvoj taksi pricas.Avionska karta se ne rezervise sa jednog dana na drugi,pa lepo sa taksom zajedno platis 49 od Beograda do Diseldorfa,a tamo te ja cekam.
U svakom slucaj,daleko smo od sume koju si prvi put napisao
Koja logiga, ajd da nadjes polovan plin kosta ugradnja i kost atest. Ugradnja barem 50 a ates nije ispod 100 bio on polovan ili ne
Kolega je skoro bio u Tel Avivu, na katu je platio i 65e takse i bio ozbiljno uvredjen
Imre wrote:a tamo te ja cekam.
Tamo ti cekas skoru, a da znas kakvu ti koreografiju sprema
skora wrote:
Ja nisam spomenuo ni 300 ni 1300 ,samo sam kulturno pitao imali mesta price oko cene u varijanti preuzimanja u D......kontam da je mozda interesantnije coveku da ne baca
Pa jel rekao da je 900e ako se preuzima u D uz pun rezervoar, dva kartona piva i novi Samsung TV za zakrivljenim staklom?
Imre wrote:
Pa isto ti dodje da sam ja ugradio plin pre par godina ili ti sad ugradio polovnjaka.Isto godiste.To ti je nelogicno kalkulisanje koji sam maznuo od tebe.
Ne znam o kakvoj taksi pricas.Avionska karta se ne rezervise sa jednog dana na drugi,pa lepo sa taksom zajedno platis 49 od Beograda do Diseldorfa,a tamo te ja cekam.
U svakom slucaj,daleko smo od sume koju si prvi put napisao
Koja logiga, ajd da nadjes polovan plin kosta ugradnja i kost atest. Ugradnja barem 50 a ates nije ispod 100 bio on polovan ili ne
Kolega je skoro bio u Tel Avivu, na katu je platio i 65e takse i bio ozbiljno uvredjen
Imre wrote:a tamo te ja cekam.
Tamo ti cekas skoru, a da znas kakvu ti koreografiju sprema
Ma ti mi pravis koerografiju,sad cu vec drugu flasu piva otvaram,a dan krenuo normalno!
Pa kad je hteo u Tel Aviv,ko mu kriv! Wizzair do diseldorfa 49.
Boki78 wrote:...Inace meni samra 1.3 vuce ispod 6 na 80km/h...
Pa slusaj,ja bih mogao i sa 2 litre u gradu a da ni ne gledam kazaljku.
Al ne cep/cep metodom pri cemu punis na istoj pumpi i na istom pistolju
Ma otkud,2 litra piva i guram,cak ni pandurima ne treba da platim!
A inace vozio sam samaru 1.3 par godina.Samo pazis na „eco” da bude na zutom.
skora wrote:
Boki78 wrote:U tom slucaju, ne nece ti je dati za 300e iako mu budes ponudio da izvedes trbusni ples na haubi
Ja nisam spomenuo ni 300 ni 1300 ,samo sam kulturno pitao imali mesta price oko cene u varijanti preuzimanja u D......kontam da je mozda interesantnije coveku da ne baca 400e za trejler koje nikada nece povratiti iz prodaje.....
Imre wrote:A 1300 moze biti i jeftinije,ako neko dodje po kola,ali to bi moglo tek u septembru zbog punomoca
Nisam razumeo....punomocje za dovoz u SRB ili uopste punomocje
Boki78 wrote: jesi ti siguran da ti kupac moze doci u DE,
Ja sam kupac koji je zainteresovan za preuzimanje u DE
Naravno,sto bih dao trejleru,ako ne moram i svi bi bolje prosli.
Uopste punomoc da bi mogao voziti i prepis bi trebalo u Srbiji da se odradi.
Mogao bi na crno oterati kola,ali ako te uhvate na granici,onda bi bilo veselo...
Imre wrote:
Naravno,sto bih dao trejleru,ako ne moram i svi bi bolje prosli.
Upravo zato sam te i pitao dali ima mesta prici oko ponudjene cene za preuzimanje u DE....ali odgovor nisam dobio
Imre wrote:Uopste punomoc da bi mogao voziti i prepis bi trebalo u Srbiji da se odradi.
Da da ....naravno da prepis mora ovde i to nije hitno kad je auto vec registrovan ,a sto se tice punomocja za dovoz,zanima me gde ti je licna karta ....kod tebe u DE ili ovde u SRB
Imre wrote:Mogao bi na crno oterati kola,ali ako te uhvate na granici,onda bi bilo veselo...
Jel ima neka SRB ambasada,kancelarija diplomatska ili tako nesto u Kelnu