Dobro, Marko
Ma bre, pazi smek, Touareg, X5, Q7, Grand Cherokee, Range Rover Vogue, Patrol... Pojavi se u tim masinama, FULL RESPECT, a za zenske da ne pricam Sta ti vozi decko? Neki veliki crni dzip
Pazi, smekerica je i Mini i npr. Vogue, stvar je ukusa, sigurno ne bi pogresio da kupis pomenute. Mini ima smek, ali brate, mali je, ne moze komotno da se prca u njemu, i plus, nekako mi je zenski.
Salimo se naravno, pored ''stilizovanog gvozdja'' bitno je da covek poseduje moralne kvalitete, sto je meni jako bitno.
Alekre wrote:Dobro, Marko
Ma bre, pazi smek, Touareg, X5, Q7, Grand Cherokee, Range Rover Vogue, Patrol... Pojavi se u tim masinama, FULL RESPECT, a za zenske da ne pricam Sta ti vozi decko? Neki veliki crni dzip
Eto danas sam imao interesantnu situaciju: stojim u redu da platim gorivo na pumpi, i tu stoje dva lika i nesto pricaju, i jedan kaze: kako ide taj tvoj Touareg? a onaj odgovori: Pa isto kao golf 5 samo na full pogon... E sad, posto nisam vozijo Touarega pa mozda ima ko jeste recite mi da li je lik bijo u pravu...
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/