Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

Bez ratkapni .......pa da znao sam...... :mrgreen:

Ajmo na spavanjac ..... :hello

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Liii napisali ste juce 10 stranica, gledaste li vi utakmicu :!: .

Bela samara sa predhodne strane je odlicna ali spominjete neku i sa nekog snimka, ali ja ga ne nadjoh. Dobro nisam bas svaku stranu detaljno procitao jer vi zapeli pa Image

travelman

Post by travelman »

Koju utakmicu, dejca ... :D ...

skora

Post by skora »

Kako vam se cini ovaj primerak ?? I sta uopste mislite o ovim sedan modelima :?
Oko 2 meseca se muci da je proda......doduse krenuo je sa 650e pa je onda u toku tog meseca korigovao cenu na nize....Evo prekljuce opet dao oglas

Ima plin sa papirima i reg jos 3 meseca....sta mislite :?

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... da_samara/

Image Image Image

Image Image Image

Image Image

********************************************************************************

Ovo je isto interesantan primerak.....plin nema,registraciju nema,ali nema ni rashoda za obilazak (u Bg-u je) ......preprodavac je u pitanju pa to olaksava i skracuje pricu....

Sta mislite ...kako vam se cini..... :?

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... samara_13/

Image Image Image Image

Image Image Image

dejca

Post by dejca »

Za ovog prvog zaš i sam vidim, od koliko je krenuo i dokoliko je došao. Peodaje je nekoliko meseci već i oglas stalno briše i ponovo postavlja kako bi bio opet na početku stranice što znači da želi 100% da je što pre proda. Meni se nesvidjaju te sedan verzije.
Crvenu sam i ja tapazio, cena nuje vusoka, kilometraža ako je stvarno ta ponuda je odlična. Spolja je zapuštena ali vidi ako je limarija zdrava onda je ova samara crvena i mozda dobra kupovina.

skora

Post by skora »

dejca wrote:Za ovog prvog zaš i sam vidim,
Ma od kad sam usao u svet samara ,ovaj mi je na pracenju.....dobar je taj auto samo me je bunilo to skidanje cene svako malo ,a vidim da se ne prodaje...pa sam pomislio da nije problem sto je sedan....ne znam dali se one uopste tretiraju u lada svetu kao i ove druge samare.....

Image Image

Sad sam ga zvao....radio covek trecu smenu pa mi bilo zao da ga zena budi.....malo popricao sa njom oko onoga sto ona zna,ali ne zna ipak ona da mi kaze sta me je zanimalo....

Dogovor je kasnije da se javim kad ustane gazda ...
dejca wrote: Crvenu sam i ja tapazio, cena nuje vusoka,
Crvena je mozda mesecak dana aktuelna.....nisam ga cimao jer sam cekao da istekne registracija.
Trebalo bi da je kolko tolko solidna cim nema plin.....pa to otprilike moze da bude i razlog manje kilometraze......

Mislim da ove pare koje trazi ne moze da dobije...dakle JESTE visoka cena....jer matematika kaze ovako

- Njemu 350
- Plin 250
- Atest 100
- Prenos 50
- Registracija 200
--------------------------
Ukupno 950

..... skapirao si zasto je cena po mom misljenju visoka ;)
(auto nismo pipnuli,usvajamo da ne treba nista da se ulozi u njega sto je naravno nemoguce)

LM...Upravo sam razgovarao sa prodavcem....ima ovlascenje (dakle iz preprodaje),na kosu kod broja sasije ima rupu velicine 2cm (tako kaze),u gebeku na kosevima KAZE nije nista radjeno, kaze nema trulezi (razlog vise da se ne slozim sa njegovom konstatacijom)...sajtne,pod i taj deo kaze MISLIM da je ok....a ovaj deo ispred soferke - krajevi tog torpeda su truli.Naravno navucen je git i spricnuto ali uglavnom tako stoje stvari.

Cena je ta koja je napisana

dejca

Post by dejca »

To se i na slikama vidi da je trulo ispod šiferke na stubovima A, obično strada suvozačev stub a ovde su obadva načeta. Ako je preprodavac taj nju nije platio više od 150 evra a ona toliko i vredi. Da se kupi i tera koliko ide i posle zna joj se sudbina.

skora

Post by skora »

Dooobro ...a kazi mi sta mislis o ovoj kombinaciji

Uzme se ova http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... da_110_15/ ,a onda se uzme ova za delove http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 110_15_li/ da bi sklopili ovu prvu.Naravno ostace doooosta delova koji se mogu iskoristiti....

Sta ti mislis....

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Jaaa Mislim da ce zena i komsinica da te stave u top :D

dejca

Post by dejca »

Uh savet ti nikakav ja nebih dao jer nikad se nisam susreo sa 11x ladama. Puno elektronike i puno kakvih senzora i za sve to ti treba znanje kako i sta. Ako mislis da mozes sa time da se izboris pravi si neke planove.

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: - Njemu 350
- Plin 250
- Atest 100
- Prenos 50
- Registracija 200
--------------------------
Ukupno 950
Gledaj to ovako da ti je pokloni ona i dalje izadje 600e a pri tome je krsina najobicnija :mrgreen: sa druge strane ako preprodavcu izadjes sa pricom o plinu od 350e oterace te u krasni, jer samo talenti ala ja o tome razmisljaju a i ja to radim jer to tako moram da radim, a ne zato sto volim da bacam pare. :)

Zimus je bila jedna 112 prodavana za ~1700, pa pala na 1000 pa je otisla za 450e u Z Polju. auto u daleko boljem stanju od ovog. Ali registracija + gume + plin + veliki servis + jurcanje za gremlinom isteraju cenu u meri da nema racuna sve i da dodje na poklon ... No svaka roba svoga kupca ima, covek je uzeo vidi se da je voli, ali i jasne granice te ljubavi, jbg skup hobi ;)

dejca

Post by dejca »

Iova samara se prodaje duze vreme, cenu ne sputaju. Na trecoj slici se vide jos dve lade koje su otisle. Riva nije bila skupa oko 650 e. i bila je dobra. Crvena sa maskom koju nas kolega obozava Image je isto prodata a kostala je oko 1500 e.
Ova bela jos je tu, injection je da je na karburator druga prica bi bila.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... samara_15/

skora

Post by skora »

dejca wrote:Crvena sa maskom koju nas kolega obozava Image
Ona maska na crvenoj je 5x lepsa od moje....vidis kako je ona zatvorena na sredini i ima znak,a moja tu ima resetkice.....

Image Image

Vise mi se svidja ta ...kao na crvenoj .......Nju ne bih prodavao kad bih je imao ...a ovu moju vec vidim na travelmanovoj samari.....
Prvo sto me je pitao kad sam prodao 4V je bilo GDE JE MASKA ??? :D .... dakle sve vam je jasno :(

P.S.

Po meni ova bela ne moze da ide za ove pare....ona plava iz Batajnice iako je presla 200K je bolji auto od ove.....jeste i ova ok ali ne ide to za soma ......moje neko misljenje.Crvena sto je prodata je bila 2x bolja od ove bele .....a otisla je za mnogo manje od 1500e ;)

dejca

Post by dejca »

Pa za koliko je otišla crvena??? Ti li znaš?

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Ona maska na crvenoj je 5x lepsa od moje....vidis kako je ona zatvorena na sredini i ima znak,a moja tu ima resetkice.....
Recicu tvojoj zeni da ide sa tobom i da ti bira delove za kola, skroz si bre bezukusan :mrgreen: Ova tvoja je bar 10x lepsa od one na crvenoj, a i ta tvoja je bljak :kez
Nego ti bas volis da mucis lade, ono malo prostora za ventiliranje hladnjaka hoces za da zacepis :mrgreen:

Post Reply