A onaj Fiat iz prethodnog posta, pored 132-ke, umalo nisam prepolovio neki dan na kruznom toku kod Pinka.Vozi ga bas ovaj matori sa slike.Istrcao je ispred mene iz pravca Belog dvora a ja vec uveliko u kruznom toku.Ne bi se uplasio za njega da sam bio u mom autu nego sam bio sa drugarom u njegovom Land Cruiseru koji ima jedno 3 tone sa sve onom gvozdjurijom na sebi.Srecom smugnuo je ispred nas za koji cm.
Zanimljivi automobili na nasim prostorima...
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Zanimljivi automobili na nasim prostorima...
Gde je ova Argenta bila sve ove godine???Mnogo dobro izgleda.
A onaj Fiat iz prethodnog posta, pored 132-ke, umalo nisam prepolovio neki dan na kruznom toku kod Pinka.Vozi ga bas ovaj matori sa slike.Istrcao je ispred mene iz pravca Belog dvora a ja vec uveliko u kruznom toku.Ne bi se uplasio za njega da sam bio u mom autu nego sam bio sa drugarom u njegovom Land Cruiseru koji ima jedno 3 tone sa sve onom gvozdjurijom na sebi.Srecom smugnuo je ispred nas za koji cm.

Ju jbt, Arđenta ko nova.... 
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]
e da, matori steva i njegova 125-ica... prilicno sam siguran da vas je video i odlucio da prodje. jednom prilikom mi prica kako mu je motor pri kraju. pitam ga kako zna a on odgovorivigmir wrote:Gde je ova Argenta bila sve ove godine???Mnogo dobro izgleda.
A onaj Fiat iz prethodnog posta, pored 132-ke, umalo nisam prepolovio neki dan na kruznom toku kod Pinka.Vozi ga bas ovaj matori sa slike.Istrcao je ispred mene iz pravca Belog dvora a ja vec uveliko u kruznom toku.Ne bi se uplasio za njega da sam bio u mom autu nego sam bio sa drugarom u njegovom Land Cruiseru koji ima jedno 3 tone sa sve onom gvozdjurijom na sebi.Srecom smugnuo je ispred nas za koji cm.![]()
" nece da ide preko 170km/h!"
a sto se tice ardjente, pa naravno, stoji u garazi, retko se vozi... ima 18.000km na duši
j***** auto bez kardana
Jeste da nesto ne gotivim Fiate ali ova Argenta je prava bomba.
A cika Steva je prava dileja.Cudi me da je doziveo ovako lepe godine kad je ovakav za volanom.

A cika Steva je prava dileja.Cudi me da je doziveo ovako lepe godine kad je ovakav za volanom.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Dobra Argenta gde je nadje jer ovo neki kolekcionar vozi il ju je kupio da moze da ode do komsije na kafu ?? !!! 
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Moskva karavan
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Cosworth... u poprilično ofucanom stanju. 

[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]
a parkiranje, preko dva mesta!
pretpostavljam da nije zalutala vec naslucujem geografsko poreklo - balkan !
zna da joj pauk ne moze nista ....
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/639242
"auto je uradjen u sporckom stilu"
"auto je uradjen u sporckom stilu"
Fool me once, shame on you!
-
samara1500
hahaha, baš je u "sporckom" stilu sa kečevim karburatorom (vidi filter vazduha)
A s obzirom da je limarija rađena letos (dok je auto preko 20 god. star) mogu samo da zamislim kakva će sve tu iznenađenja da se pojave do proleća... Doduše, boja (na slikama) izgleda dosta dobro, mada ne bih rekao da je metalik. Branici i felne isto ok, al' zato prednja maska, antena na krovu i enterijer - tiha jeza...

A s obzirom da je limarija rađena letos (dok je auto preko 20 god. star) mogu samo da zamislim kakva će sve tu iznenađenja da se pojave do proleća... Doduše, boja (na slikama) izgleda dosta dobro, mada ne bih rekao da je metalik. Branici i felne isto ok, al' zato prednja maska, antena na krovu i enterijer - tiha jeza...
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
Vankelovac???
- stalker92
- Site Admin

- Automobil: '81 Ford Taunus TC3
Bio je kad je izasao iz fabrike, a sad ko zna... 
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
A sad 1.6 D,trosi cetr' kile nafte!stalker92 wrote:a sad ko zna...