Polako pusticemo te i da trepnes, a ondaskora wrote: Do sad si me ubio za stotku a nisam ni trepnuo....ko Travelman da te ucio zanatu
Najgori ste od sve dece ....obojica![]()

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Polako pusticemo te i da trepnes, a ondaskora wrote: Do sad si me ubio za stotku a nisam ni trepnuo....ko Travelman da te ucio zanatu
Najgori ste od sve dece ....obojica![]()

Pa jel si pitao da li je fiksna cena?To bi treba da bude pocetak cenkanja.Zato i kazem da si odustao pre vremena.skora wrote:To NIJE ISTINA !!!!!! Ja se sa tobom NIKAD u zivotu nisam cenkao !!!! Jel tako????Imre wrote:Pa ti si biser cenkanja!Odustao posle dva minuta a cenkanje![]()
Ih,al si se uvredio!Ovo sam napisao sa sarkazmom,a mislio sam da mogu,posto smo ovde svi drugari (uglavnom)!Mada si stvarno bio zilaviji (ili si samo dao takav utisak na forumu),kad si sirotog studenta prepao.skora wrote:Pogresio si u proceni samo oko jedne stvari.....Ako kazes da sam ljude drao,neka bude tako...nema veze.....ali ja tebe nisam smatrao bilo kim,vec FORUMSKIM DRUGAROM,koji je ovde malo duze od mene,i koji vec ima izgradjena poznanstva i prijateljstva sa pojedinim clanovima.
Odluka supruge ne postoji ovde.Jel tebi supruga kaze da li moze 100-150 gore dole?U slucaju da se mesa,lepo kazem,"zeno,ajde sad ti da prodajes" a odmah,ma moze,daj mu...skora wrote:Ja dobio odgovor koji je bio jasan ,a u njemu nisam video mogucnost za sprovodjene moje zamisli u zavrsnicu......jer sam postovao odluku tvoje supruge i tvoju kao prodavca.Smatrao sam da to tako treba .....i naravno se zbog toga ne kajem.Imre wrote:Odustao posle dva minuta a cenkanje islo javno...
Willkommen!Najbolje zborno mesto u gradu!A piva jaaako mnogo za probati!skora wrote: Kad budem bio gore....zborno mesto ispred katedrale ....one glavne u Kelnu![]()
Sad daj ovo zeni da lepo procita, a ja odoh da spremam grlo za naricanje po SvaberijiImre wrote: Odluka supruge ne postoji ovde.Jel tebi supruga kaze da li moze 100-150 gore dole?U slucaju da se mesa,lepo kazem,"zeno,ajde sad ti da prodajes" a odmah,ma moze,daj mu...
Ma skrivao sam monitor kad god je prolazila!Boki78 wrote:Sad daj ovo zeni da lepo procita, a ja odoh da spremam grlo za naricanje po SvaberijiImre wrote: Odluka supruge ne postoji ovde.Jel tebi supruga kaze da li moze 100-150 gore dole?U slucaju da se mesa,lepo kazem,"zeno,ajde sad ti da prodajes" a odmah,ma moze,daj mu...
TO NIJE ISTINA !!!!....pitao sam IMA LI MESTA PRICI !!!!!!......vrati se par strana unazad pa pogledaj.....a to NIKAKO nije pocetak cenkanje.Ja se NIKAD ne cenkam !!!! ..... ja UVEK u trgovini dam svoju ponudu,a to je velika razlika ......cenkati se VS ponuditiImre wrote:Pa jel si pitao da li je fiksna cena?To bi treba da bude pocetak cenkanja
Zato i kazem da to nije istinaImre wrote:Zato i kazem da si odustao pre vremena.
Ma jok ...kakvo vredjanje.....dugacak je meni fitilj....nego sam ti samo objasnio kako ja gledan na neke stvari cisto da znas ....Imre wrote:Ih,al si se uvredio!
Ako si - ko ti je sta rekao za pisanje......Imre wrote:Ovo sam napisao sa sarkazmom,a mislio sam da mogu,posto smo ovde svi drugari (uglavnom)!
Ako tako kazes - OK .......ja znam sta si napisaoImre wrote:Odluka supruge ne postoji ovde.
Ja nemam suprugu ... ostavila me ...... rekla mi da sam ruzanImre wrote:Jel tebi supruga kaze da li moze 100-150 gore dole?
DankeImre wrote: Willkommen!Najbolje zborno mesto u gradu!A piva jaaako mnogo za probati!

Mrzi me da umecem i kopiram!skora wrote:
Imre wrote:Mrzi me da umecem i kopiram!![]()
Imre wrote:Ma zivi mi bili i mnogo burenceta popili!