Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Boki78

Re: Ладе у огласима

Post by Boki78 »

skora wrote: Do sad si me ubio za stotku a nisam ni trepnuo :!: ....ko Travelman da te ucio zanatu :evil:

Najgori ste od sve dece ....obojica :!:

:P
Polako pusticemo te i da trepnes, a onda :twisted: :twisted:

skora

Post by skora »

Pa da ...jednom vas spojim na rostilju i odmah sam sebi iskopam jamu ......eeee kuku meni :(

Boki78

Post by Boki78 »

Sad vidis da nije probitacno spajati dva debela mesozdera na rostilju :mrgreen:

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

skora wrote:
Imre wrote:Pa ti si biser cenkanja!Odustao posle dva minuta a cenkanje
To NIJE ISTINA !!!!!! Ja se sa tobom NIKAD u zivotu nisam cenkao !!!! Jel tako???? :?
Pa jel si pitao da li je fiksna cena?To bi treba da bude pocetak cenkanja.Zato i kazem da si odustao pre vremena. :) A i kako si mi pre upozoravao da ces se pojaviti ispred kapije,mislio sam "e,sad ce ovo da potraje",hteo sam da se podsetim starih pijacarskih dana... :cry:
skora wrote:Pogresio si u proceni samo oko jedne stvari.....Ako kazes da sam ljude drao,neka bude tako...nema veze.....ali ja tebe nisam smatrao bilo kim,vec FORUMSKIM DRUGAROM,koji je ovde malo duze od mene,i koji vec ima izgradjena poznanstva i prijateljstva sa pojedinim clanovima.
Ih,al si se uvredio!Ovo sam napisao sa sarkazmom,a mislio sam da mogu,posto smo ovde svi drugari (uglavnom)!Mada si stvarno bio zilaviji (ili si samo dao takav utisak na forumu),kad si sirotog studenta prepao. :lol:
skora wrote:
Imre wrote:Odustao posle dva minuta a cenkanje islo javno...
Ja dobio odgovor koji je bio jasan ,a u njemu nisam video mogucnost za sprovodjene moje zamisli u zavrsnicu......jer sam postovao odluku tvoje supruge i tvoju kao prodavca.Smatrao sam da to tako treba .....i naravno se zbog toga ne kajem.
Odluka supruge ne postoji ovde.Jel tebi supruga kaze da li moze 100-150 gore dole?U slucaju da se mesa,lepo kazem,"zeno,ajde sad ti da prodajes" a odmah,ma moze,daj mu... :mrgreen:
skora wrote: Kad budem bio gore....zborno mesto ispred katedrale ....one glavne u Kelnu ;)
Willkommen!Najbolje zborno mesto u gradu!A piva jaaako mnogo za probati! :xixi

Boki78

Post by Boki78 »

Imre wrote: Odluka supruge ne postoji ovde.Jel tebi supruga kaze da li moze 100-150 gore dole?U slucaju da se mesa,lepo kazem,"zeno,ajde sad ti da prodajes" a odmah,ma moze,daj mu... :mrgreen:
Sad daj ovo zeni da lepo procita, a ja odoh da spremam grlo za naricanje po Svaberiji :mrgreen:

Imre

Post by Imre »

Boki78 wrote:
Imre wrote: Odluka supruge ne postoji ovde.Jel tebi supruga kaze da li moze 100-150 gore dole?U slucaju da se mesa,lepo kazem,"zeno,ajde sad ti da prodajes" a odmah,ma moze,daj mu... :mrgreen:
Sad daj ovo zeni da lepo procita, a ja odoh da spremam grlo za naricanje po Svaberiji :mrgreen:
Ma skrivao sam monitor kad god je prolazila! :mrgreen:

skora

Post by skora »

Imre wrote:Pa jel si pitao da li je fiksna cena?To bi treba da bude pocetak cenkanja
TO NIJE ISTINA !!!!....pitao sam IMA LI MESTA PRICI !!!!!!......vrati se par strana unazad pa pogledaj.....a to NIKAKO nije pocetak cenkanje.Ja se NIKAD ne cenkam !!!! ..... ja UVEK u trgovini dam svoju ponudu,a to je velika razlika ......cenkati se VS ponuditi ;)
Imre wrote:Zato i kazem da si odustao pre vremena.
Zato i kazem da to nije istina :lol: ..... digao si gard pre vremena a kao sto vidis nije imalo potrebe za tim......Kako god,i lada i kupaca ima koliko hoces ,tako da nama ostaje da se radujemo pivuuuuuuuuuuuu

:twisted:
Imre wrote:Ih,al si se uvredio!
Ma jok ...kakvo vredjanje.....dugacak je meni fitilj....nego sam ti samo objasnio kako ja gledan na neke stvari cisto da znas ....
Imre wrote:Ovo sam napisao sa sarkazmom,a mislio sam da mogu,posto smo ovde svi drugari (uglavnom)!
Ako si - ko ti je sta rekao za pisanje...... 8)
Imre wrote:Odluka supruge ne postoji ovde.
Ako tako kazes - OK .......ja znam sta si napisao ;)
Imre wrote:Jel tebi supruga kaze da li moze 100-150 gore dole?
Ja nemam suprugu ... ostavila me ...... rekla mi da sam ruzan :sad:

:kez
Imre wrote: Willkommen!Najbolje zborno mesto u gradu!A piva jaaako mnogo za probati! :xixi
Danke
Es wäre mir ein vergnügen sein Image

O tome ti pricam svo vreme ;) .....hebes lade .....cuvaj burence dok se ne vidimo ;)

Imre

Post by Imre »

skora wrote:
Mrzi me da umecem i kopiram! :D
Ma zivi mi bili i mnogo burenceta popili! :xixi

skora

Post by skora »

Imre wrote:Mrzi me da umecem i kopiram! :D
:cool
Imre wrote:Ma zivi mi bili i mnogo burenceta popili! :xixi
:prvi

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Još jedna koja nije videla sneg. :!:
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... i_vlasnik/
Imala je jedna ovde u LE slična sa 100,000 km. na satu skoro za duplo manje para. Ovo je ipak previše, da je 2003 ili 04 pa i ajde da prodje.

skora

Post by skora »

Svidja mi se ova lada .....mislim na stanje ,ocuvanost i to.....i jos 1.3 :prvi .....ako nije farbana Bas je lepa......

A cena ....ja mislim da nema teorije da je dobije.... :?

travelman

Post by travelman »

Ima SU tablice ko moja Samara. Jednom davno mi je jedan covek rekao da su najbolje Lade iz tog kraja. :) .
A ja se vec 2 puta licno uverio u to.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Kako god da je cuvao to je ipak povece godiste i kilometraza. Tu je podprag sigurno vec napravio neki plik ako vlasnik nije nikad sipao ulje u pragovima.
Ja bih ipak pre odabrao ovako nesto, mnogo mladje i sa vise od duplo manjom kilometrazom. Jeino joj plin hvali a to mi danas i nije prioritet.
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... __2003_god

skora

Post by skora »

Opis
placena je carina i porez auto ide na ime kupca

2.000 EUR
Lada Kalina
2006 godiste
152.000 km
Benzin, 1600 kubika
Subotica