Chit - chat
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Danas sam vozio moju Ladu
Nije mi se ugasila, bez problema sam menjao stepene prenosa... Kazu, muke ces da imas sa Ladom posle VW Pola mk.5, mada, vozio sam je skroz lagano, daleko od toga da sam se mucio, cak sam i uzivao vozeci je. E, hehe, kada sam hteo da iskljucim motor, zajebo sam se, trazio sam kontakt bravu na desnoj strani 
- letnjikovac
U sredu sam imao priliku da vozim sefov MB SLK 350. Mashina je ludilo, ali dok sam stigao do tacke odredista (presao sam oko 350km) nije bilo koske koju nisam oseciao, auto je toliko tvrd i nizak da se oseca sve sto nagazis na putu, ali sve u svemu kompensacija je bila neodoljiv osecaj unutra kada stisnes pedalu gas (nesto slicno uzletanju avijona ) i manevrost.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
verovatno je pstojala i pedala ya iybacivanje krila da poletis....SERZAS wrote:U sredu sam imao priliku da vozim sefov MB SLK 350. Mashina je ludilo, ali dok sam stigao do tacke odredista (presao sam oko 350km) nije bilo koske koju nisam oseciao, auto je toliko tvrd i nizak da se oseca sve sto nagazis na putu, ali sve u svemu kompensacija je bila neodoljiv osecaj unutra kada stisnes pedalu gas (nesto slicno uzletanju avijona ) i manevrost.
Iskreno ne svidjaju mi se takvi automobili.............
Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------
Kako sam ja polagao u sred pismenih zadataka i odgovaranja,polozio testove bez negativnog boda,sledece nedelje voznju...Nije tako strasno kao sto mislis.Samo priliko voznje ne obracaj paznju ako ti se komisija dere.
Tako su mene pokusali da obore,terao me da projurim kroz ulicu koja nema pravo prvenstva i sl.
Tako su mene pokusali da obore,terao me da projurim kroz ulicu koja nema pravo prvenstva i sl.
http://suv-freak.forum-2007.com
Zeznuo me pandur na testovima. Rekao mi je da sam pokazao odlicno znanje ali sam neka pitanja oznacio nejasno pa nije mogao da prizna. I to bas na znakove pederko srdljivi, rekao mi je da sam lose napisao sesticu. Imao sam 62 boda, jedan bod mi nije priznao na ovom pitanju:
Oboreno svetlo na motorciklu mora biti upaljeno:
a) Za vreme voznje van naseljenog mesta
b) Uvek kada ucestvuje u saobracaju
c) Samo nocu i danju u uslovima smanjene vidljivosti.
Tacno je pod ''a'' oznacio sam da je to i nije mi priznao zbog smrdljivog ''x'', nisam ga jasno napisao. Bezveze, samo otimacina para.
Oboreno svetlo na motorciklu mora biti upaljeno:
a) Za vreme voznje van naseljenog mesta
b) Uvek kada ucestvuje u saobracaju
c) Samo nocu i danju u uslovima smanjene vidljivosti.
Tacno je pod ''a'' oznacio sam da je to i nije mi priznao zbog smrdljivog ''x'', nisam ga jasno napisao. Bezveze, samo otimacina para.