uh, bem ti sunce... nije mi samo jasno kako mu krov izdrzava ovo, kako se ne savije...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
BokeYGTi wrote:uh, bem ti sunce... nije mi samo jasno kako mu krov izdrzava ovo, kako se ne savije...
ne znam da li znate ali po starom SSSR standardu svako vozilo(pa u civilno) je MORALO biti sposobno da vuce top(naravno neko veci a neko manji) stare volge su cak imale i prikljucak za montazu topovske kuke.
sve za potrebe eventualnog novog"otadžbiskog" rata, pouceni iskustvom proslog kada su veci deo morali da tegle na ruke....
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
ja mislim da kada bi spojili lajku,volgu,na onaj puskinov voz na relaciji Beograd-Moskva sto ide svako jutro u 7;50,da bi bez problema celu kompoziciju povukli by the way,cena karte je oko 18 000 koga zanima.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
jeronimo wrote:ne znam da li znate ali po starom SSSR standardu svako vozilo(pa u civilno) je MORALO biti sposobno da vuce top(naravno neko veci a neko manji) stare volge su cak imale i prikljucak za montazu topovske kuke.
sve za potrebe eventualnog novog"otadžbiskog" rata, pouceni iskustvom proslog kada su veci deo morali da tegle na ruke....
BokeYGTi wrote:uh, bem ti sunce... nije mi samo jasno kako mu krov izdrzava ovo, kako se ne savije...
ne znam da li znate ali po starom SSSR standardu svako vozilo(pa u civilno) je MORALO biti sposobno da vuce top(naravno neko veci a neko manji) stare volge su cak imale i prikljucak za montazu topovske kuke.
niva koju sam prvo imao je imala onu vojnu kuku našrafljenu na branik. u braniku je bio U profil od čelika, savijen i uklopljen savršeno u aluminijumski U koji inače imaju nive.
da li je naknadno ugrađeno - ne znam (nisam bio 1. vlasnik), ali uopšte nije bilo tragova budženja, sve propisno ušrafljeno, nije sečeno-vareno...