Pozvao bih omdah docu za prozore da resi problem, sta zeli mlada dama...altinjanin wrote:A da ona mahne rukom,''kao stani,da pitam'',a tebi ne rade prozori...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Video snimci (YouTube) i ostali.
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Video snimci (YouTube) i ostali.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
-Pazi kada bi videla moju masinu-crnu azdaju odmah kod mene ide..stolex wrote:Pozvao bih omdah docu za prozore da resi problem, sta zeli mlada dama...altinjanin wrote:A da ona mahne rukom,''kao stani,da pitam'',a tebi ne rade prozori...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Тормоза не откажут на спуске - на подъём не заглохнет мотор.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Lik je neverovatan ! Napravio je pec na drva sa mnogo vecom efikasnoscu od klasicnih smederevaca koje koristimo. I ne samo to ! Od gasova sagorevanja izdvaja biogorivo kojim pokrece generator i dobija struju, a povrh toga i snabdeva frizider rashladnom tecnosti.
Lik pokusava da napravi energetski nezavisno domacinstvo pa tako od prirodnih grancica ima i grejanje i struju i rashladjivanje.
Najverovatnije da vecina vas nema vremena da odgleda ceo film, ali mogu bar da pogledaju zadnjih 6 minuta i da shvate da tu ima mnogo stosta korisnog da se vidi a ne koristimo.
http://www.youtube.com/watch?v=arbXj9R6 ... kDAEa6AQck
Lik pokusava da napravi energetski nezavisno domacinstvo pa tako od prirodnih grancica ima i grejanje i struju i rashladjivanje.
Najverovatnije da vecina vas nema vremena da odgleda ceo film, ali mogu bar da pogledaju zadnjih 6 minuta i da shvate da tu ima mnogo stosta korisnog da se vidi a ne koristimo.
http://www.youtube.com/watch?v=arbXj9R6 ... kDAEa6AQck
- KardanPower
- Automobil: Lada 2107
To su jedni ne izivljeni majmuni,koji neznaju sta ce sa parama,pa tako lome kola i unistavaju,a sirotinja nema sta da jede... Bolje da su ucinili neko humano delo i dali je nekom...

Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
-
Boki78
E vidis gresis i to iz par uglova.
1. Sa parama koje zaradis imas pravo da radis sta zelis. Ako ces ih slupavati i to je tvoje pravo, realno niko ne moze da ti zabrani da budes village idiot
2. Sirotinji auto ne treba, jer moze samo da ga gleda koji god on bio.
3. Iz mog iskustva prava sirotinja skoro nikad ne kuka, kvazisirotinja je najglasnija. To ti je klasa ljudi koja ce opusteno da spali po par stotina eu mesecno na ranznorazne
gluposti, a onda ce ti prosipati pamet kako je eto mnogo tesko.
1. Sa parama koje zaradis imas pravo da radis sta zelis. Ako ces ih slupavati i to je tvoje pravo, realno niko ne moze da ti zabrani da budes village idiot
2. Sirotinji auto ne treba, jer moze samo da ga gleda koji god on bio.
3. Iz mog iskustva prava sirotinja skoro nikad ne kuka, kvazisirotinja je najglasnija. To ti je klasa ljudi koja ce opusteno da spali po par stotina eu mesecno na ranznorazne
gluposti, a onda ce ti prosipati pamet kako je eto mnogo tesko.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Koje je merilo siromastva ?Boki78 wrote:Iz mog iskustva prava sirotinja skoro nikad ne kuka, kvazisirotinja je najglasnija. To ti je klasa ljudi koja ce opusteno da spali po par stotina eu mesecno na ranznorazne gluposti, a onda ce ti prosipati pamet kako je eto mnogo tesko.
Zavisi iz kojeg ugla se posmatra. Bogatas ce se smatrati da je osiromasio onog momenta kad u dzepu nema pozamasnu gomilu novca.
Ili ce neko posmatrati gladnu decu Etiopije i tek to smatrati siromastvom, a sve bolje od toga "normalnim"
Smatram da se siromastvo treba meriti potrosackom korpom i prihodima, slicno kao sto to radi nase socijalno kad odlucuje o dodeli decijeg dodatka ili nekih drugih povlastica, a oni ne gledaju dal neko ima kucu ili kolibu nego kolicinu ostvarenih prihoda mesecno.
S druge strane duhovnici upozoravaju na ogromno siromastvo duha bez obzira na kolicinu novca.
Pa sta je onda siromastvo ?
Pogledavsi sa aspekta sit gladnom ne veruje vidimo da "siti" ne veruju "gladnima" i zato ih uglavnom smatraju "kvazisirotinjom", pri tome ne treba promatrati ziove koji se ne jedu ili vozila koja skupljaju hrdju jer se nema za gorivo, a to sto postoje zidovi ili vozila to nije merilo siromastva ako je stomak gladan.
Gde je granica siromastva ? I kada to treba biti glasan ?
Dal treba rasprodati sve zidove i ostati beskucnik i zavrsiti u FEMA kampovima da bi neko priznao siromastvo ?
Pa zar su u razvijenim zemljama ne bune kad karta javnog gradskog prevoza poskupi 1% ? Oni su vec tada glasni i kukaju a imaju daleko vise od nas u nasoj drzavi.
Po meni, granica siromastva je dostignuta onog momenta kad se rasprodaju stvari iz kuce jer se nema za osnovne zivotne potrebe, a nezaposlenost je velika i sve vise je oglasa gde pojedinci rasprodaju svoja vozila u nadi da ce se od tih novaca preziveti jos neko vreme. Granicu siromastva dostigli su i oni sto su morali da izadju na ulice jer mesecima nisu primili zaradu za svoj rad, pa zato i treba da budu glasni.
Dal su "kvazisirotinja" ovi sto su "glasni" iz linkova datih o strajkacima koji nisu primili zaradu mesecima ? Pa oni su najglasniji. Njima bi se trebali pridruziti svi i da budemo jos glasniji da se takve stvari ne bi smele dogoditi i da poslodavci moraju redovno izmorivati obaveze prema zaposlenima. Oni koji cute kao da podrzavaju da je u pravu poslodavac koji im mesecima nije isplatio zaradu. Dokle tako ?
Siromasni su i oni koji su nedovoljno obrazovani pa iz neznanja pogresno usmeravaju svoje novce u promasene investicije ili prevare ogromnih razmera (deonice podeljene radnicima ili gradjanima se rasprodaju radi prezivljavanja)
Sad koja to sirotinja u nasoj drzavi spaljuje par stotina eur mesecno na raznorazne gluposti ? Po meni onaj ko zaradi tih par stotina eur nije sirotinja, vec neobrazovan covek i od takvih se nista drugo ne moze ni ocekivati nego da "spale" ono sto poseduju. Dal je "kvazisirotinja" onaj sto je prodajom dedine njive natenkirao jugica i dosao na posao gde nije primio zaradu mesecima ? Dal je bolje sto je uopste tenkirao jugica da sacuva zdravlje po ovoj hladnoci ili je iz prigradskog naselja gde ne postoji javni prevoz trebao po ovoj hladnoci da dodje peske na posao da bi neko prihvatio da je takav na granici siromastva ? Ili je bolje da mu auto trune uparkiran a da cuva dedovinu i ide pesice pri istom pragu siromastva ?
Da li je sirotinja devojka koja nalakira nokte da bi koliko toliko pristojno izgledala i privukla koliko toliko paznju nekog momka ?
Da li je trebala da potrosi novce na lak za nokte ili na neku majicu u kojoj pristojno izgleda ili je trebala da izadje iz kuce pocepana a da sacuva novce koje je potrosila na garderobu ?
U ovoj drzavi je prvise sirotinje, najvise je sirotinje u materijalnom smislu, a potom slede ovi sto primaju dobre zarade a oni su najvise siromasni duhom jer sit gladnom ne veruje.
-
Boki78
Merila su uvek vezana za sredinu u kojoj zivis, to nije Beverlh Hills vec je to ipak Srbija (van Dedinja). U Srbiji sirotinja jedva prezivljava, u Srbiji sirotinja nema da ne slupava 100e mesecno u duvan, a ni 100e mesecno u gorvio
Sve ostalo je prodavanje m00da za bubrege
Sirotinja koja rasprodaje nasledstvo da bi imala da jede jeste sirotinja, ali nju skoro nikad ne cujes, ovu drugu koja ima da jede raznovrsno, ima da pusi, ima da se vozi, ali se oseca siromasno jer ne pusi tompuse, ne vozi maseratija i ne jede kavijar uglavnom cujes.
Meni je 200e mesecno pojam sume u koju se gleda sa postovanjem, nekoj sirotinji je to novac predvidjen za paljenje, ako me razumes ....
Moze da vozi juga nije problem, ali kad istrosi dedovinu cime ce ga onda da tankira? Vidis u toj Srbiji imas dece koja prepesace po 20km dnevno do skole i nazad, jel ti ona kukaju kako nemaju za corbu jugicu 
Meni je 200e mesecno pojam sume u koju se gleda sa postovanjem, nekoj sirotinji je to novac predvidjen za paljenje, ako me razumes ....
Jos je bolje da proda dedovinu pa da kupi i tompuse ne bi li mu voznja u jugu bila prijatnijaelektronicar wrote: Ili je bolje da mu auto trune uparkiran a da cuva dedovinu i ide pesice pri istom pragu siromastva ?
Slazem se sa elektronicarem u potpunosti...
A ti Boki zar mislis da bi mi jos uvek u ovo savremeno doba trebali da se ovoliko patimo?! Da deca trebaju da idu 20km pesaka gola i bosa?! Pa zar mislis da covek koji jede salamu(tj ima sta da jede) da je on bogat?! Kakav ti je to standard ako jedes toliko preradjenu i vestacku hranu koja ostavlja mnogo vece posledice na zravlje?!
Poceo sam diskusiju o onoj 2106 Ladi jer mislim da je mnogo teze stvoriti nego unistiti... Ja ne kazem da oni nemaju prava da je uniste, ali kazem da nemaju puno mozga pa se razbacuju... Sirotinja mozda ne bi mogla da je vozi ali bi mogla da je proda nekom iz nize klase(msm na finansije) kao sto sam i sam pa da je cuva i vozi, a da se pritom prehrani neko vreme...
Samo kazem da je sve manje dobrih ljudi na ovom svetu...
A ti Boki zar mislis da bi mi jos uvek u ovo savremeno doba trebali da se ovoliko patimo?! Da deca trebaju da idu 20km pesaka gola i bosa?! Pa zar mislis da covek koji jede salamu(tj ima sta da jede) da je on bogat?! Kakav ti je to standard ako jedes toliko preradjenu i vestacku hranu koja ostavlja mnogo vece posledice na zravlje?!
Poceo sam diskusiju o onoj 2106 Ladi jer mislim da je mnogo teze stvoriti nego unistiti... Ja ne kazem da oni nemaju prava da je uniste, ali kazem da nemaju puno mozga pa se razbacuju... Sirotinja mozda ne bi mogla da je vozi ali bi mogla da je proda nekom iz nize klase(msm na finansije) kao sto sam i sam pa da je cuva i vozi, a da se pritom prehrani neko vreme...
Samo kazem da je sve manje dobrih ljudi na ovom svetu...
-
Boki78
Suvise si mlad da prepoznas kad te muntaju. Budi strpljiv pa ces nauciti.
Inace apropo pitanja koje si uputio meni. Ne ne mislim da ljudi treba da se muce u danasnje doba, ne ne mislim da deca treba da idu 20km peske, niti da je bogat onaj koji ima za podrigusu.
Ono sto mislim da je licimerno da sirotinju zastupaju oni koji to nisu, niti se tom sirotinjom bave, jer se to svede na kuloarsko serkanje, nakon koga isti pocesu m00da i nastave da zive normalno. Dete koje ide 20km peske sam uzeo kao primer prave sirotinje koje ne mozes da vidis da se zali. Sto se onog ko jede podrigusu tice svakako da jeste sirotinja, ali onaj ko moze da sprca 100e mesecno za cigare to nije.
Sto se ovih sto lupaju ladu tice, nihova je nek rade sta hoce sa njom, kao iti sa tvojom. Sta zelim da kazem, pa to da ti niko ne brani da tvoju poklonis sirotinji, tj. kad govoris krupne stvari onda im daj na tezini. Mene bi bilo sramota da glumatam mecu dobrica, "zastupam" interese sirotinje i sem tog serkanja ne radim nista drugo
Inace apropo pitanja koje si uputio meni. Ne ne mislim da ljudi treba da se muce u danasnje doba, ne ne mislim da deca treba da idu 20km peske, niti da je bogat onaj koji ima za podrigusu.
Ono sto mislim da je licimerno da sirotinju zastupaju oni koji to nisu, niti se tom sirotinjom bave, jer se to svede na kuloarsko serkanje, nakon koga isti pocesu m00da i nastave da zive normalno. Dete koje ide 20km peske sam uzeo kao primer prave sirotinje koje ne mozes da vidis da se zali. Sto se onog ko jede podrigusu tice svakako da jeste sirotinja, ali onaj ko moze da sprca 100e mesecno za cigare to nije.
Sto se ovih sto lupaju ladu tice, nihova je nek rade sta hoce sa njom, kao iti sa tvojom. Sta zelim da kazem, pa to da ti niko ne brani da tvoju poklonis sirotinji, tj. kad govoris krupne stvari onda im daj na tezini. Mene bi bilo sramota da glumatam mecu dobrica, "zastupam" interese sirotinje i sem tog serkanja ne radim nista drugo
Mislim da gresis po tome sto me iskljucujes jer sam mlad... Ja jesam mlad ali kako sam suocen sa teskim problemima,i kako sam ja muska glava kuce od kako se moj otac razboleo shvatam mnogo vise stvari nego sto vi "stariji" mislite da ja shvatam(bez uvrede) Nego stvar na stranu ja sam prokomentarisao moje misljene o snimku,a vi mozete da se slozite,odnosno da se ne slozite sa time.
Ja iza svake moje teske reci stojim, i spreman sam da prihvatim posledice, a isto tako volim da cujem kritiku i da ako sam nesto pogresno uradio,to isto i ispravim... 
-
Boki78
Postovanje za tvoju situaciju. I ja sam sam ziveo govnjivo u nenormalnim situacijama, i znam sta mislis i zasto, jer sam to sve i sam mislio u tvojim godinama. Sada sa 35 znam koliko nisam bio u pravu, kao sto ces i ti to isto znati. Samo zbog toga sam ti rekao da si mlad, bez zelje da te na bilo koji nacin uvredim ili sta drugo 
Steta sto nmg da ga nadjem,da ga izbodem sa cuskijom pa da ga zapalim i na kraju spljeskam sa onim sranjem
Sve mu zivo jeb*m
Sve mu zivo jeb*m
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]