Koji je naj "egzoticniji" auto koji ste vozili?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Neki bas egzoticni auto nisam vozio - najjache i najbrze sto sam ikada vozio jeste Audi A8 automatik naravno - ono ide ko nevreme. Jedino sto bih zaista voleo da vozim je Audi RS8 
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ne postoji RS8Shone89 wrote:Neki bas egzoticni auto nisam vozio - najjache i najbrze sto sam ikada vozio jeste Audi A8 automatik naravno - ono ide ko nevreme. Jedino sto bih zaista voleo da vozim je Audi RS8
Nikako da dodje lik sa 3.5 kockom na skup, rekao mi je da ce mi dati da je malo produvam
A omiljeni automobili svih vremena su mi:
BMW E34 ///M5
BMW E60 ///M5
BMW E92 ///M3
BMW E34 Alpina Bi-turbo
BMW E32 750iL
Voleo bih kad bi BMW napravio od aktuelne sedmice (E65/66) ///M7, ali rekli su da je taj auto pretezak da bi nosio ///Motorsport amblem... Ali, imamo Alpinu B7
Imao sam i priliku da vozim E34 525tds (ali sam odbio, debil).
Ide on ali mi se ne svidja! Pun je elektronskih kontrola nemoze se covek igrati sa njim
Ali jaguar je ipak vise limuzina nego sportak! Ali zato da znate sta radi honda dominator 650
u trecoj na gas na zadnji i to po pesku a po betonu...
Nije auto ali ide...
Imao sam je oko 2 meseca 
BA3 21013 / LADA 1200s
jeste GMC, imali su ih nekoliko u kasarni u knjazevcu gde sam sluzio otadzbini 2002. nisu ih koristili ali su redovno paljeni motori. znaci ispravni. jedan isti kao sa ove slike, tako sav razvaljen, vozio je neki seljak iz okoline svaki dan do vinograda. put ne mozete ni da zamislite - najobicnija vododerina. kamenje noge da izlomis
j***** auto bez kardana
To ti je djape u narodu poznati Džems (GMC), TITO je to kupovao od Amera 50 ih godina. Moj ćale je to vozio u vojsci, pričao je da su imali benzinske motore, vrlo izdržljiva vozila. Kod mene na Staroj planini ih koriste za prevoz drva iz raznih vukojebina. Naravno, tu je i nezaobilazni ZIL, sa dajcovim motorima naravno