kupi ladu 2107 pa posle vidi sta ces kupiti
Velika dilema...
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- milicevicv
moze biti sa dobrim motorom i losom karoseriom, ili obrnuto. A mozes da naletis na dobru 2107, ja je posedujem vec 18god i pored nje moja porodica je promenula par automobila, ali je LADA ostala do sada, a sto volim kod svog auta dok stojim na semaforu je da se pola ulice okrece i gleda odakle bije BASSSSSSSSSSS
nije sto je lada,al je zakon
Dok sam trazijo auto sebi, sve sto sam gledao od BMW'a 5 nista zivo nije bilo, ma i u naj jednostavnijoj varijanti, i po godistu 99~00, a da mu cena nije bila od 9.000e. Pa mogu zamisliti kakve lesheve prodaju ljudi dole za slicne paredjape1977 wrote:ja ne bih u zivotu kupio bmw za manje od 10.000e
sve jeftinije su lesevi. bmw 320 za 2.000e je lesh. kostace te ko svetog petra kajgana. za iste pare dobijas 2107 2002. godiste u super stanju
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
djape1977 wrote:ja ne bih u zivotu kupio bmw za manje od 10.000e
sve jeftinije su lesevi. bmw 320 za 2.000e je lesh. kostace te ko svetog petra kajgana. za iste pare dobijas 2107 2002. godiste u super stanju
Drakal, ne zelim ja BMW-a da bih se kurcio, X6 koji si naveo je kurcenje i ne vidim smisao tog auta. Ja sam prvo za petice, pa onda idu sedmice i na kraju trojke. Osmicu i sesticu da ne spominjem
BMW i jeste klasika, ako gledamo e21, e24, e31, e28, e32, e12 itd. Ali e34... To mi je san!
A i da imam mnogo para, garazu bih napunio iskljucivo old school BMW-ovima. To nije zbog drugih, stvarno mi srce zakuca zesce kad vidim matoru sedmaju ili petardu.
1. BMW
2. Lada
3. svi ostali
A i da imam mnogo para, garazu bih napunio iskljucivo old school BMW-ovima. To nije zbog drugih, stvarno mi srce zakuca zesce kad vidim matoru sedmaju ili petardu.
1. BMW
2. Lada
3. svi ostali