Dilema

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Alekre

Post by Alekre »

To da su Korejanci losiji vise ne pije vodu. Pogledaj bas Magentisa:
Image
Avensisa naravno:
Image
Mazdu 6:
Image

Zasto njih? Pa zato su fantasticne masine i pruzaju mnogo za svoju cenu. Sacuvaj koju hiljadarku i odi sa zenskom na more.

Goxxy

Post by Goxxy »

Moje mišljenje druže već znaš, ali da ponovim i ovde. C5, definitivno.

Alekre, auto je za firmu, ne za privatno korišćenje. Da je privatno, pa jašta da bi bila Lada :D
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

milan ue

Post by milan ue »

Pre dva dana sam gledao i jedan i drugi.Sto se tice kvaliteta,nemam zamerku ni za jedan.Ali sam se razocarao u Insigniu sto se tice komfora na zadnjoj klupi.Ja sam neke prosecne visine oko 180cm,a kad sednem pozadi dohvatam glavom do plafona! :? Mislim da je to velika mana za jednu limuzinu!Moje misljenje je i da je C5 uspesniji sto se tice dizajna i unutra i spolja!A takodje ne sumnjam da je udobnost na visem nivou,ipak je to francuska skola!Sto se tice japanaca i korejaca,daleko od toga da mislim da su to losi automobili,ali smatram da nisu neka prezentacija,bar u Srbiji!Ipak mislim da sluzbeni auto treba da predstavlja,izmedju ostalog,ozbiljnost neke firme,bar na prvi pogled!
Oj Užice, mali Carigrade

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Post by lengenda »

milan ue wrote:Ipak mislim da sluzbeni auto treba da predstavlja,izmedju ostalog,ozbiljnost neke firme,bar na prvi pogled!
A zasto ne i svest o krizi, dakle, stedljivost, racionalnost, korporativnu drustvenu odgovornost :D?

Ne, bez zezanja, novi Superb je prava direktorska limuzina, a ne kosta previse, a opet je sve unutra VW.

Na kraju krajeva, zavisi i cime se firma bavi... Nekretnine i turizam traze udobnost, dakle Citroen, ali advokatura i finansije traze racionalnost, dakle VW. Neka sredina, ali malo bezlicna, jeste Toyota.

Insignija mi spolja deluje malo pubertetski, dakle vise za neku vezu sa sportom ili tako nesto.

Moja ljubav iz starih dana je 607-ica, ali mislim da kosta suvise, a cak nisam siguran ni da je i dalje ima u prodaji.

A za pravo smekerisanje, tu je Lancia...kao za nekog playboy-a... :D :P

Superb je moj predlog.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

sale89bre

Post by sale89bre »

Ma kupi Ladu C :lol: :lol: :lol:
Od ta dva je C5 moj predlog... Prostran auto...
Mada bih ti predlozio Audi A4 (kosta oko 25000)
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)

djape1977

Post by djape1977 »

novi Superb je prava direktorska limuzina
:lol:
jesi li ikad seo u skodu superb? nenormalno su tvrda sedista i jos tvrdje ogibljenje. od svega u sta sam spustio dupe, superb je najneudobniji serijski auto. gori je od dacie logan a to nije lako postici :D
j***** auto bez kardana

lengenda

Post by lengenda »

Seo sam u onu prve generacije, a seo sam i u Passata koga ona kopira. Jeste tvrdo, ali ne bas toliko...

A novi Superb je sigurno bolji, zasto ne bi bio... :?

vigmir

Post by vigmir »

Suvisno je raspravljati se o tome koji je auto udobniji francuski ili nemacki.Sto se tice udobnosti francuzima se treba skinuti kapa.Mnogi ih ne vole zbog ovog ili onog razloga ali o udobnosti nema komentara.Svako ko se vozio barem jednom u Peugeotu 406,Renaultu 21 ili 25,Citroenu Xantia ili XM zna kako to izgleda. ;)

djape1977

Post by djape1977 »

jes da je malo off, ali najudobniji auto u koji sam u zivotu seo je stari citroen cx. ja bi to jos proizvodio
j***** auto bez kardana

Raziel

Post by Raziel »

kad su meni govorili da je citroen udobniji od audija, a ja zaljubljen u audi pa ne verujem. sada kazem jeste i to ne samo citroen nego i pezo i reno... mada rekao bi da su nemci kvalitetniji, precizniji i dugortajniji. ali sve se to nekako veze za proslost, u modernom dizajnu i proizvodnji te razlike su jedva vidljive.
[url=http://www.limundo.com/ref/Raziel38/][img]http://www.limundo.com/fajlovi/BannerAff/Limundo-468x60.png[/img][/url]

lengenda

Post by lengenda »

djape1977 wrote:jes da je malo off, ali najudobniji auto u koji sam u zivotu seo je stari citroen cx. ja bi to jos proizvodio
Francuzi su sinonim za udobnost, tu nema dileme.
Ja sam se tako odusevio Renoom 18... Off topic.

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Citroen xm je nenormalno udoban auto... ja sam se odusevio :)
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

djape1977

Post by djape1977 »

povratak na temu. sad sam se video sa drugarom, kupio je veliki daewoo, mislim da je lanos, 2000. godiste, kozna sedista, klima, sve na struju itd...
veoma sam prijatno iznenadjen mekim ogibljenjem i mekanim sedistima. prava limunzina. ni koreanci nisu vise za bacanje
j***** auto bez kardana

opel
Automobil: Lada 2107 / Samara

Post by opel »

povratak na temu. sad sam se video sa drugarom, kupio je veliki daewoo, mislim da je lanos, 2000. godiste, kozna sedista, klima, sve na struju itd...
veoma sam prijatno iznenadjen mekim ogibljenjem i mekanim sedistima. prava limunzina. ni koreanci nisu vise za bacanje
Svestan si da je to General Motors?
Ustvari OPEL po kome svi plujete
BA3 21013 / LADA 1200s

Alekre

Post by Alekre »

Ne tripuj se plz....

Post Reply