Telenor,VIP,MTS...?

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

aleksa

Post by aleksa »

Pa i nije bas neka cena,moze to jos jeftinije,ili lepo kao VIP da daju MB uz sve pakete!

Inace ovo im je extra promocija,imati internet bez ogranicenja i to za dzabe,mislim... svaka cast! :prvi

samara1500

Post by samara1500 »

Od 1999 MTS prepaid, a od 2005 postpaid. U mreži su ok, ali van mreže i ka inostranstvu su skupi. Za te potrebe aktivirao sam prošlog meseca i VIP postpaid (najmanji paket) i poklonio ženi solidan telefon koji ide uz njega prilično povoljno...
Bežični internet me jednostavno ne zanima, imam ADSL a van kuće nemam potrebe za njim. Lepo je dok je za dž a kad istekne stalno moraš da vodiš računa o veličini transfera što mene prilično smara...
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Ja imam od 1999 imam 063,prvo na dopunu,ali sam presao na racun i prezadovoljan sam,uvek imam prijem ma gde bio.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

aleksa

Post by aleksa »

samara1500 wrote: Bežični internet me jednostavno ne zanima, imam ADSL a van kuće nemam potrebe za njim. Lepo je dok je za dž a kad istekne stalno moraš da vodiš računa o veličini transfera što mene prilično smara...
Ne znam,na koji net mislis. Al ovde je u pitanju besplatni internet za mobilni,i to za sve vrste mobilnih,znaci mogu i oni mnogo stariji telefoni.

Nema nikakvih ogranicenja,i sve je za dz. A od 01.01.2011 je 290 dinara,ali takodje BEZ ogranicenja protoka! ;)

Delic9

Post by Delic9 »

Mislim da ovde kod as ništa ne može da bude za dž, to sve oni nekako naplate!
Isto i za postpejd, kao besplatni minuti, poruke a ti plaćaš pretplatu.. Pa šta je tu onda besplatno?! :x
Mada čini mi se da se više isplati postpejd..
СРБИЈА
Конвертор

aleksa

Post by aleksa »

Al si ga lupio! :roll:

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Nije bez ogranicenja - 150MB mesecno je ogranicenje :)) ali se jednostavno proverava pa nije problem. Sve preko 150MB placas :)
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

aleksa

Post by aleksa »

Nema ogranicenja,i sve je dzabe! :!:

Prvo imas 150MB u punoj brzini,posle tih 150MB i dalje imas besplatan net bez ogranicenja MB,ali uz smanjenu brzinu protoka! ;)

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Nisam siguran, brzina protoka se ne ogranicava paketom vec telefonom i najblizom baznom stanicom - al da ne pricamo napamet zvacu sutra korisnicki da proverim. Nema logike da 290 dinara bude neograniceni saobracaj....
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

evo moj drugar koristi ovu promociju, u najlepse moguce svrhe. aktivirao paket i poveze mob sa kompom i cepa. 150MB fino traju uz neko normalno koriscenje i surfovanje netom (recimo facebook). njega je zeznulo sto mu se ukljucio auto-update windows-a i skinuo mu MB-te bzv i internet mu je bio sporiji, dosta sporiji, ali i dalje besplatan.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

Coa123

Post by Coa123 »

aleksa wrote:Kako ti za toliko godina,nije dosadilo da budes pripejd,da uplacujes dopune?

Koji GPS imas na N95,jel Garmin?
Uglavnom sestra uplacuje. :mrgreen:

Garmin.
Radi i TomTom ali nema mapa za milu nam Srbiju.

aleksa

Re: Telenor,VIP,MTS...?

Post by aleksa »

Ovih dana mozemo ocekivati neki slican stampedo penzosa kao kad su delili japanske tresnje! :D

Image

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Koristim MTS vec 10 godina prvo pripaid a onda postpaid, trenutno MIX 1000 paket i placam 1300 dinara mesecno, usluga u MTS je teski shit skroz su se izbezobrazili ali nicija do zore nije gorele tako nece ni njihova, zadnjih godinu dana imam Nokiu 5800 XM i sreca pa je u garanciji jer su mi vec 2 puta menjali ekran jednom plocu, meni je ovaj telefon katastrofalan stalno se nesto gasi, baguje, sporo radi nemam reci kojima bih ga opisao!
Cim mu istekne garancija ode on i planiram da kupim iPhone.

milanovic986
Automobil: Lada 112 1.5 Li '04

Post by milanovic986 »

Ja korstim Telenor (Mobtel) vec 10 godina. Imam paket Prenesi 200 i u sklopu njega 200 minuta i 200 poruka za oko 800 dinara. Za sad nemam zamerke.

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

telenor od 2000.g . do sad su bili ok, ljubazni, prvi lansirali nove usluge itd. imali su dosta povoljne akcije tipa 10 para minut, besplatan internet ...
zadnji put su me iznervirali pre jedno mesec i po dana kad su mi poslali poruku da će usluge pojeftiniti jer je ukinut porez na upotrebu mobilnog telefona, a u stvari su mi poruke poskupele sa 1 na 2,4 din bez najave.

uskoro će prenosivost broja biti moguća, pa ćemo videti....

Post Reply