Samara - delovi
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
ta. samo smo joj u medjuvremenu presadili motor u drugu 164ku. ma i ne prodaje mi se, vec se isplatila dosad, a svako malo prodam po nesto sa nje. jos treba da ocerupam servo letvu da stavim na mirafiori, elektro podizace i centralnu bravu a njena sedista sam ubacio u "novu" lajku.
ima tih krseva sad koliko hoces. evo sad sam gledao jednu ladu nivu za 500e. mnogo po meni, treba sacekati malo, sici ce to na 200e za mesec-dva. to bi se verovatno isplatilo rasturiti u delove ali nemam ni volje ni zelje.
ima tih krseva sad koliko hoces. evo sad sam gledao jednu ladu nivu za 500e. mnogo po meni, treba sacekati malo, sici ce to na 200e za mesec-dva. to bi se verovatno isplatilo rasturiti u delove ali nemam ni volje ni zelje.
j***** auto bez kardana
Ima krseva koliko hoces...ja danas uzeo suzu 1.3 '86god onako solidno stanje za 450eur i uzimam kljuceve na parkingu i njegova komsinica kako ja nisam znala uzela bi je ona.Reko na prodaju je 600eur i ona ode u kucu i donese pare. Najsladje pare sto sam uzeo do sad.
@djape1977
Koje je godiste Niva? Jel moze da se uradi?
@djape1977
Koje je godiste Niva? Jel moze da se uradi?
gde si video polovnu nivu sa dobrim enterijerom i limarijom? trunu najstrasnije...IlijaGM wrote:limarija joj je dobra enterijer takodje,vredi te pare.
matora, sa horizontalnim stopaljkama. nije cak ni mnogo trula, vidjao sam mnogo trulije mladje primerke. moze da se uradi ali se bojim da je i mehanika u problemu. ako je crko reduktor i menjac kao sto verovatno jeste, moglo bi da kosta djavo i poKoje je godiste Niva? Jel moze da se uradi?
j***** auto bez kardana
a, izvini.
limarija na 164 je bez grske sto se tice korozije ali je razbijen prednji deo, hauba, oba krila, prednji vezni lim. sva vrata, zadnja krila, krov, gepek, patos, sajtne, sve je netaknuto. enterijer je takodje savrsen osim sto sam izvadio prednja sedista a najverovatnije cu i zadnje
limarija na 164 je bez grske sto se tice korozije ali je razbijen prednji deo, hauba, oba krila, prednji vezni lim. sva vrata, zadnja krila, krov, gepek, patos, sajtne, sve je netaknuto. enterijer je takodje savrsen osim sto sam izvadio prednja sedista a najverovatnije cu i zadnje
j***** auto bez kardana
-
samara1500
Samaru za delove ne bi trebalo plaćati više od 200-250€, ili eventualno 300€ ako je sa klimom ili tako nekim ekstra dodatkom (tipa servo, elektropodizači, ekstra enterijer i sl.) Ako se skupi nekoliko nas sa krupnijim pazarom, sigurno bi se isplatilo...
Pošto je tema naslovljena "delovi za samaru" evo ja ću napisati šta meni treba pa ako i drugi tako urade može da se stekne neki utisak o potražnji:
stakla prednjih farova - 10€ oba
prednja vrata i leva i desna (od modela sa 5v) - 50€ oba
glava motora 1500 (ako nema više od 100000 na duši) - 30€
par orig čeličnih felni (ne previše korodiralih) - 20€
zadnje staklo (možda i sa sve 5tim vratima)
klima, neke sitnice iz enterijera...
Tako da, eto, ako mi odgovaraju ja bih možda pazario delova i za nekih 100-150€, samo najranije krajem ovog meseca jer sam se trenutno istrošio za druge stvari...
Pošto je tema naslovljena "delovi za samaru" evo ja ću napisati šta meni treba pa ako i drugi tako urade može da se stekne neki utisak o potražnji:
stakla prednjih farova - 10€ oba
prednja vrata i leva i desna (od modela sa 5v) - 50€ oba
glava motora 1500 (ako nema više od 100000 na duši) - 30€
par orig čeličnih felni (ne previše korodiralih) - 20€
zadnje staklo (možda i sa sve 5tim vratima)
klima, neke sitnice iz enterijera...
Tako da, eto, ako mi odgovaraju ja bih možda pazario delova i za nekih 100-150€, samo najranije krajem ovog meseca jer sam se trenutno istrošio za druge stvari...
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."